Kallid kaasmängijad ja GMid, te olite vapustavad!!! Jane Avril nautis oma kohalolekut väga! Kuid ka šokil oli oma osa mängida. Mis ühiskond see on? Kus ma üldse olen? Miks? Väga tore oli!
Nancy Clayton - Te pole ikka aru saanud milles asi on. Mind lihtsalt häirib selline arrogantsus ja kombepuudus. Alguses püüdsin ma seda ignoreerida, aga see hakkas liiga suureks paisuma, teie ülbus. Ma ei taha härra de Montespan'i muide, ma arvasin, et ma tegin selle Teile juba selgeks. Mind lihtsalt häirib see, et Te arvate, et iga meessoost isik keda Te näed kuulub kohe Teile. Ja kui Teid häirib minu ilu, no siis olete Te küll nõrgem kui ma arvasin. Palju nõrgem. Naine, kes ei kannata rivaale! Häh! Kohe näha, et Te pole prantslanna...
Maximillian de Montespan - Teiega oli väga huvitav juttu ajada ja võrrelda oma arvamusi. Tõeliselt galantne ja kütkestav nagu prantslased ikka. Mul oli väga kahju nähes, kuidas Nancy Clayton Teid lihtsalt ära kasutab. Kahjuks jäin hiljaks Teie aitamisega.
Mercedes - Tänan teid mulle sellise uue kogemuse andmise eest ja tänan ka hoolitsuse ja huvitavate jutuajamiste eest.
Haldjakuninganna Titania - Teie seltsis oli väga meeldiv ja rahulik viibida. Teie mõtted ühiskonanst olid väga huvitavad. Ja meie arutlus Suveöö unenäo üle... vaimustav!
Ema Teresa - Kuigi me ei puutunud eriti kokku, jäite Te mulle silma erakordse rahulikkuse ja kindlameelsusega.
Napoleon - Oli huvitav Teid kohata ja Teiega suhelda. Ja väga meeldiv oli kuulda, et Te pole ikka saanud
Grande Nationalite ideest üle... Charmant... nagu alati...
Lõbutüdruk (Ito?) - Väga hea oli kohata selles maailmas kaasmaalast, kes on siin kauem viibinud ja kellest leida tuge. Väga head ideed! Lõbutse edasi
Mutandid - Väga huvitavad olevused olite. Eriliselt jäid silma kiisumutant, kellega sai räägitud Moulin Rouge'ist (mmmNjäu!!!
) , väike haldjakõrvadega mutant, kes oli nii armas oma "Tellima?'ga" ja loomulikult madrats, kes abistas oma omanikku mitmekülgselt tema töös.
Albert von Sachenmacher - Tänan Teid Teie komplimentide ja roosikimbu eest. Väga meeldiv on omada kuulajat, kes tõesti ka kuulab.
Olevused planeedilt Error 44 - Väga ebaviisakad olete, aga tegelikult huvitavad.
Kõrtsiisand ja -emand - John ja Lucy, tänan, et tõite mu siia maailma, kuid teie tehnika ja igasugused intriigid ajasid mu peaaegu hulluks. Liiga erinev minu maailmast.
Õhtujuht Kaval Ants - Väga tore ja tüütu tegelane. Imelik sa oled ja imelikuks sa jääd. Vähemalt minu jaoks. Ootan su heliloomingu kuulmist ikka ja jälle...
Troll - Kui sa veel tuled minu juurde haisema kallan ma su üleni lõhnaõliga üle.
Rasputin - Mingi karvane olevus, kes olevat pärit Venemaalt ja kes väidab, et on monarh. Imelik.
Leedi Maminti - Väga tore oli Teie seltskonnas vahelduseks aega veeta, kuid Teie roheline nahk oli veidi üllatav.
Tänades,
Teie Jane Avril...
Ootan juba uut mängu... väga...
Armastus on hõbeniit kõigi meie vahel...