Kui kadunud asjad siin üles lugeda tohib siis panen oma asjad ka kirja:
1. hall keep (kapuutsiga) selle sidus Gotfried ühele külmetavale valvurile õlgadele, jumala eest, kes kõiki meie tegemisi valvab, heategijaid autasustab ja eksinuid karistab, ei mäleta ma selle sõjamehe nime ega nägu;
2. ümarkilp (must, toruisolatsiooniga servas, kausist kupliga ja mis nüüd nii mõnegi mehe ilmselt sülitama ja võimalik, et ka kivi järele kummardama paneb, käerihmadega siseküljel
või siis lühidalt Kristjanit tsiteerides üks paras "huinja" aga no ma ise tegin selle oma käe ja tahtmise järgi
;
3. eelpool juba mainitud Magnumi taskunuga mustas, trukiga vutlaris (väga väärtuslik)
Kuna minu nõrguke organism mind öösel uinuda ei lasnud, võtsin endalegi ootamatult kell 4 hommikul kodutee rataste alla, seetõttu need asjad maha jäidki.
Mäng aga oli päris lahe. Endale ootamatult leidsin ennast küll linnuseisanda rollis ja seetõttu ei olnud pühakirja tsitaadid mul just sulaveena peas aga ehk annate andeks.
Lahing oli kohutavalt väsitav ja pikk. Pean ülestõusnutele ütlema, et nagu ilmselt igal mängul nii ka siin tundus mõlemale poolele, et teine pool ei loe tabamusi. Mina siinkohal kedagi ei süüdista, olen kindel, et igaüks oma punktid kokku luges, nagu kokku lepitud.
Võin aga öelda, käsi südamel, et olin esimesest rünnakust umbes pool barrikaadil (umbes pool tundi), lühikese oda ja väikese ümarkilbiga (eelpoolmainit huinjaga) ja sain selle aja jooksul vaid 3 tabamust kilpi. Ise tundsin mitmel korral odaotsaga pehmet ihu
. Siit võibolla lood sellest, et linnuses ei loetud punkte.
Teise, pika rünnaku ajal, kaotasin aga pikapeale kõik oma 5 turvisepunkti ja ka 1 elupunkti, mis lahingu lõpuks parasjagu taastunud oli.
Minu viiest larbist oli see ausaltöeldes ka esimene kord "rolli" mängida, seni olen lihtsalt kuidagi kulgenud
. Seega ma ei tea, kas kukkus ikka hästi välja.
Ei tea miks, aga see vendade tervitusstseen linnuseväravas läks mulle kogu mängust ilmselt kõige rohkem südamesse. Oli kohe päriselt selline tunne nagu näeks üle pika aja venda. Seda südamlikkust on vist ka piltidel näha.
Aga aitäh korraldajatele.
PS! Ma pole viikingivõitlust varem niimoodi näinud. Tahtmata kedagi solvata ... see nägi välja nagu jõehobude seks
PPS! Järgmine kord tahan olla orc.