Ma ei mõelnud siin sugugi seda, et kõik odavad asjad on kevad, sugugi mitte. Ma ei ole küll eriti paljudel käinud aga ikka panen tähele, et kui raha oleks rohkem oleks asi just olustikuliselt parem, olustiku loob ju igasugu atribuutika. Hoolsalt läbi mõelduna annaks paljud asjad ehedamaks muuta, mõnda kohta võiks paigutada päris luku, 20 cm nöörijupi asemel 4 m korralikku kanepiköit, kitsa nartsu asemel korralik linast haavaside (punane veretäpp keskel), kolisevad mündid, klaasist mürgipudelid, korralikud lauanõud ja vaagnatäied puuvilju, saiu, liha ja suupisteid kuninglikul pidusöögil. Samuti oleks mängukoha valikuga lihtsam ning toetada saaks neid, kes raha maksta ei taha või ei saa ja nii oleks kasutada hea hulk esmaklassilisi NPC-sid, kellel korralikud kostüümid jne.
Kallim osavõtumaks (ma eelistan piletile just seda) annab ka kerjusele võimaluse hea rollimängu puhul kahe baranka asemel saiapäts ja lihakamakas välja teenida. Teenrile annaks see võimaluse isandalt reaalset raha saada ja seda ka mängu ajal asjalikele asjadele kulutada. Ma ei ole muide veel ühtegi teenija rolliga inimest näinud, kes isandat ka tõeliselt teenindada viitsiks, ikka on ta kadunud, teeb metsas mõõgaga kangelastegusid või otsib omale meest, selline teenija saaks ju ausaltöeldes peksa ... isand omalt poolt peaks hoolitsema selle eest, et teener oleks söönud riides ja enam vähem rahul. Noortel soovitan lugeda"Kolmest musketärist" peatükki Musketäride majapidamine.
Kui nüüd asi on ikka klubiline üritus ei hakka keegi virisema, et toit oli kehv, ma ei jagaks üldse ühtsest katlast sööki vaid organiseeriks selle vastavlt rollidele - kes peaks ise lõkkel liha praadimaja oma toidunormi seljas kandma, kes katlas suppi keetma, kellele kaetaks uhke õhtusöök, koos vilepuhumisega. Tean, et seda on osaliselt ka kasutatud.
See mu isiklik arvamus, ma ei ole kunagi larbil sellepärast käinud, et makarone hakklihaga ja topsi jogurtit saada, ikka selleks, et "teise maailma" minna ja lõkke ääres mullaste kätega ribikonte pooleks kiskuda ning "veini" nii juua, et suunurkadest alla niriseb. See tuleb aga hästi välja siis kui kostüümid enam vähem välja näevad ja plasttopse väga näha pole.
Häid näiteid on küll, kui keegi mäletab kuidas puruksrebitud jõupaberist kotist sai loomanahk ja vardas liha veini ja juustuga suurepäraselt kokku karjus
Selliste pisiasjade eest oleks ma valmis maksma ja ma ei kahtle, et see ka korraldajatelt rohkem vaevanägemist ja kulutusi nõuaks.