Hea inimene, kes Sa osalesid Mütofestil, minu siiras ja südamlik tänu kuulub Sulle, sest ainult tänu Sulle oli Mütofest see, mis ta oli...
Ma tänan kõiki rollimängijaid, kes suutsid kõigele vaatamata püsida rollis ja anda sellega festivalile juurde värvingut ja olustikku.
Ma tänan kõiki taaskehastajaid, kes ei pidanud paljuks lüüa käed külge ja aidada oma jõu ja nõuga seal kus vaja, osaleda turniiridel ja aidata luua seda maailma, kõige asisemal kujul, oma tööga.
Ma tänan kõiki mängivaid taaskehastajaid, kes olid nii lahked ja osalesid rollimängus andes sellele siiruse ja usutavuse, salapärase hinguse, mis kumab läbi nende maailmanägemuse.
Ma tänan kogu oma südamest vapraid Kassinurme Naisseltsi ausaid ja üllaid Emandaid, kes valmistasid selle maitsva toidu ja suutsid seda teha alati heatujuliselt ja olla mulle, algajale suurfestivalil kindlaks toeks ja suureks eeskujuks oma kindluse ja rahuga. Suured tänud Teile veelkord - teie valmistatud toit oli suurepärane ja kosutas alati kõigi osalejate väsinud kehasid.
Annan edasi siin teile, kõik need tänud, mis öeldi seal mulle...kuid mis peaks täie õigusega kuuluma Teile ja ainult Teile!
Ja mul on piinlik, et osadel inimestel ei jätkunud viisakust tänada Emandaid nende töö eest...
Ma tänand Kassinurme üllaid Isandaid, kes pakkusid sellist suurepärast peopaika ja kes suutsid mõistvalt suhtuda meie eksimustesse ja vigadesse, järgmine aasta püüame neid mitte korrata...
Tänud "Kepsleva Poni" kõrtsirahvale, kes oma loodud kõrtsiga rikastasid festivali olustikku ja andisd sellele uue osa, ma loodan, et ka järgmine aasta saab koos nendega tegutseda.
Tänud muusikutele ja seppadele, kaupmeestele ja lihtsatele headele mütofesti külastajatele...
Minu siiras imetlus kuulub Kassinurme üllale kuningale ja Tarbatu, Lonkavate Huntide, Vaigamaa Emandate ja Isandate, Idatee Vardjate ja teiste taaskehastus klubide headele inimestele, kõigile välisklubidele, kelle nimesidki ma ei tea...kuid kes olid ja lisasid sellega huvitavat koloriiti festivalilie, lõid kõiges käed külge ja olid kohal vapralt kogu festivali aja...
Aitähh, et te olemas olete ja alati valmis oma nõu ja jõuga appi tulema, teie teetegi Mütotsetist selle, mis ta on....
Minu suur tänu kuulub, ka meie väiksele alles jäänud korraldustiimile, kes suutis vastu pidada lõpuni...jah, mitte küll nii, nagu me soovisime, aga alati saab paremini ja vigadest õpitakse, järgmine kord tuleb see palju paremini juba välja...mina usun seda.
Minu siirad vabandused inimestele, kes minuga kokku põrkasid, rollilisel tasandil...
Keda ma sundisin tegema ja aitama ja olema rollis, või siis andma oma panus Mütofesti korralamise poolele. Kellele ma ei olnud see hea ja armas Liilia, kellena mind on harjutud nägema...ma vabandan, selline oli minu roll mängul...olla käskiv ja kamandav köögivarjda, kellele "ei öelda" on üpris võimatu.
Minu vabanudsed ka kõigile neile, kellele Mütofest jättis nukra ja rahulolematuse tunde...ma tegin kõik, mida ma vähegi suutsin...võibolla oli seda liiga vähe, aga enamat ma ei suutnud.
See oli minu jaoks esimene Mütofest ja ma tegin selle heaks kõik, mis minu võimuses, kuid inimestel on piirid ja neist ei maksa üle tikkuda...sest teha ennast katki ja võtta kõike isiklikult ja hinge...siis ei saagi midagi teha, ega ei saagi elada...
Hetkel on minus suur tühjus...aasta aega tehtud tööd, on saanud hetkega läbi...hea, et on jäänud pilte sellest...
Hea, et on jäänud mälestus Kassinurmest ja imelisest muinasjutulisest ajast seal...
Siiralt Teie
Kuningkliku köögi varjda
Emand Liilia
PS. Hea mängija, kes Sa soovid jätkata vana rolliga mängul, palun saada minule oma rolli tagasiside aadressile
eveli@mytofest.eeprivaatsõnumiga dragon.ee või mytofest.ee