[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - LARP: Veritasu. Kuningriigi koometel 15 – 17.08.08

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

LARP: Veritasu. Kuningriigi koometel 15 – 17.08.08

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: LARP: Veritasu. Kuningriigi koometel 15 – 17.08.08

PostitusPostitas looom 21:28 18. Aug 2008

Mulle igatahes meeldis ja pean tunnistama, et mul on siiamaani raskusi oma igapäevase eluga äraharjumisel :) Viimasel päeval jäin sõltuvusse sõnast Odin. Täiesti hullumeelne kui palju võib üht sõna kasutada kui sellest sõltuvuses olla. Mõtlen veel et oleks veel lahedam olnud kui müto veel pikem olnud oleks.
Dont forget kids, the bigger your postcount, the bigger your penis is!
looom
Manatark

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Liilia 21:55 18. Aug 2008

Hea inimene, kes Sa osalesid Mütofestil, minu siiras ja südamlik tänu kuulub Sulle, sest ainult tänu Sulle oli Mütofest see, mis ta oli...

Ma tänan kõiki rollimängijaid, kes suutsid kõigele vaatamata püsida rollis ja anda sellega festivalile juurde värvingut ja olustikku.
Ma tänan kõiki taaskehastajaid, kes ei pidanud paljuks lüüa käed külge ja aidada oma jõu ja nõuga seal kus vaja, osaleda turniiridel ja aidata luua seda maailma, kõige asisemal kujul, oma tööga.
Ma tänan kõiki mängivaid taaskehastajaid, kes olid nii lahked ja osalesid rollimängus andes sellele siiruse ja usutavuse, salapärase hinguse, mis kumab läbi nende maailmanägemuse.

Ma tänan kogu oma südamest vapraid Kassinurme Naisseltsi ausaid ja üllaid Emandaid, kes valmistasid selle maitsva toidu ja suutsid seda teha alati heatujuliselt ja olla mulle, algajale suurfestivalil kindlaks toeks ja suureks eeskujuks oma kindluse ja rahuga. Suured tänud Teile veelkord - teie valmistatud toit oli suurepärane ja kosutas alati kõigi osalejate väsinud kehasid.
Annan edasi siin teile, kõik need tänud, mis öeldi seal mulle...kuid mis peaks täie õigusega kuuluma Teile ja ainult Teile!
Ja mul on piinlik, et osadel inimestel ei jätkunud viisakust tänada Emandaid nende töö eest...

Ma tänand Kassinurme üllaid Isandaid, kes pakkusid sellist suurepärast peopaika ja kes suutsid mõistvalt suhtuda meie eksimustesse ja vigadesse, järgmine aasta püüame neid mitte korrata...

Tänud "Kepsleva Poni" kõrtsirahvale, kes oma loodud kõrtsiga rikastasid festivali olustikku ja andisd sellele uue osa, ma loodan, et ka järgmine aasta saab koos nendega tegutseda.
Tänud muusikutele ja seppadele, kaupmeestele ja lihtsatele headele mütofesti külastajatele...
Minu siiras imetlus kuulub Kassinurme üllale kuningale ja Tarbatu, Lonkavate Huntide, Vaigamaa Emandate ja Isandate, Idatee Vardjate ja teiste taaskehastus klubide headele inimestele, kõigile välisklubidele, kelle nimesidki ma ei tea...kuid kes olid ja lisasid sellega huvitavat koloriiti festivalilie, lõid kõiges käed külge ja olid kohal vapralt kogu festivali aja...
Aitähh, et te olemas olete ja alati valmis oma nõu ja jõuga appi tulema, teie teetegi Mütotsetist selle, mis ta on....

Minu suur tänu kuulub, ka meie väiksele alles jäänud korraldustiimile, kes suutis vastu pidada lõpuni...jah, mitte küll nii, nagu me soovisime, aga alati saab paremini ja vigadest õpitakse, järgmine kord tuleb see palju paremini juba välja...mina usun seda.

Minu siirad vabandused inimestele, kes minuga kokku põrkasid, rollilisel tasandil...
Keda ma sundisin tegema ja aitama ja olema rollis, või siis andma oma panus Mütofesti korralamise poolele. Kellele ma ei olnud see hea ja armas Liilia, kellena mind on harjutud nägema...ma vabandan, selline oli minu roll mängul...olla käskiv ja kamandav köögivarjda, kellele "ei öelda" on üpris võimatu.
Minu vabanudsed ka kõigile neile, kellele Mütofest jättis nukra ja rahulolematuse tunde...ma tegin kõik, mida ma vähegi suutsin...võibolla oli seda liiga vähe, aga enamat ma ei suutnud.
See oli minu jaoks esimene Mütofest ja ma tegin selle heaks kõik, mis minu võimuses, kuid inimestel on piirid ja neist ei maksa üle tikkuda...sest teha ennast katki ja võtta kõike isiklikult ja hinge...siis ei saagi midagi teha, ega ei saagi elada...

Hetkel on minus suur tühjus...aasta aega tehtud tööd, on saanud hetkega läbi...hea, et on jäänud pilte sellest...
Hea, et on jäänud mälestus Kassinurmest ja imelisest muinasjutulisest ajast seal...

Siiralt Teie
Kuningkliku köögi varjda
Emand Liilia

PS. Hea mängija, kes Sa soovid jätkata vana rolliga mängul, palun saada minule oma rolli tagasiside aadressile eveli@mytofest.ee
privaatsõnumiga dragon.ee või mytofest.ee
Teach me laughter -
save my soul!
Liilia
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 22:03 18. Aug 2008

Ma pole siiani suutnud harjuda faktiga, et mu ümber on seinad ja süüa ei saa talongi alusel vaid peab ise tegema.

Kui ma end kunagi välja puhkan, siis võibolla tulevad ka muljed. Aga hetkel, minu suur kummardus kogu meeskonnale (ilusa ja suure töö eest), oma kaaslastele (seltskonna eest) ja kõrtsirahvale (hommikuni avatud baari eest).

Ja lisaks siia link piltidest, mille tegi laupäeval mu naispere: http://public.fotki.com/puellaquasidrac ... /mytofest/
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas rene92 9:05 19. Aug 2008

Ma pole siiani suutnud harjuda faktiga, et mu ümber on seinad ja süüa ei saa talongi alusel vaid peab ise tegema.
minu puhul on sama jama, ei harju ära veel:D
Kui käimas on mässud ja revolutsioonid
Siis meiegi kohal me tõstame pead
rene92
Asjatundja

PostitusPostitas Liiwi 3:56 20. Aug 2008

Sügav kummardus kõigile, tänu kellele me koos olime :)
Jälle kord kogesin ma seda kirjeldamatut kojujõudmise tunnet, kui Kassinurme väravate vahelt neljapäeval läbi läksin.
Mütofest on kolme aastaga kõvasti kasvanud, eks sellega proportsionaalselt ka organiseerijate pingutused. Te olete ära teinud tohutu töö ja kes väidab, et see nii pole - katsugu ise paremini teha ;) Ei taha väita, et kõik oli ideaalne, alati saab veel paremini ja loodetavasti järgmisel aastal elab Kassinurme Kuningriik oma elu veel paremini edasi. Igatahes kuningakoja nõid ja ravitseja Hele Härmalätte loodab seda kogu südamest!

Mati - Sa suutsid rollid ja kogu Kassinurme kuningriigi elama panna :)
Liilia - me ajasime Sul korduvalt juhtme peaaegu kokku, aga loodan, et see Sind ära ei kohutanud - Sa tulid superhästi toime :) Ja ideaali on alati raske saavutada, aga Sa jõudsid päris lähedale ;)
Zeek - veelkord suured-suured tänud meedikutele peavarju pakkumast :)

Aitäh kõigile, kellega mängus kokku puutusin, teiega oli tore :) Ja vabandused neile, keda loitsudega kiusasin - mis teha, võimas nõid Hele Härmalätte polnud just helge isiksus :P

Paar minu jaoks meeldejäävamat seika mängust:

- esimesel õhtul hakkasid liikuma kuuldused, et väeülema kaugeltsaabunud poeg Atko heidab silma kuninga noorimale tütrele Piibele. Varakambri vardjas ja nõid arutavad asja: "Kuningatütar tuleks linnusesse luku taha panna, kuni Atko kõrvaldatud!" - "Milleks luku taha, paneme peale loitsu, mis sunnib teda põgenema kõigi relvis meeste eest, kes pole ta isa ihukaitsjad!"
Mõeldud - tehtud. Veidi aja pärast kohtuvad nõid ja ja varakambri vardjas köögivardja Liiliaga, kes kurdab muret - tema määranud kaks vahimeest Piibet valvama, aga kuningatütar silkab nende eest ära, nagu jalad vähegi võtavad :D
Mõne aja pärast hakkas kiuslikul nõial lõõtsutavatest noortest kahju ja ta võttis loitsu siiski maha ;)

- kuninglik kohus, Atko süüasja arutamine. Kuningas ja vardjas peavad omavahel nõu, mida kuningas tahab Atkoga ette võtta, kuningakoja timukas võtab samal ajal jämeda köiega Atko kaelamõõtu :D Asjaosaliste (eriti kuninga ja timuka) miimika selline, et naeru tagasihoidmisest tekkinud kõhuvalu kestis veel pikka-pikka aega...

- varakambri vardja ja Sookailu küla haldja vaidlus küla kolme aasta taguse maksuvõla üle. Nõid oli passiivne kuulaja, kuid sai kauakestvad naerukrambid ja totaalse juhtmete kokkujooksu :D

- mängu finaal: nõid kohtub metsateel maanteröövlitega, kes ta ihukaitsjatele kallale tungivad. Loitsuga röövlid liikumatuks teinud, peab nõid aru, kuidas neid karistada. Karistus peaks olema kole ja väga-väga piinav. Paneb siis nõid röövlitele peale hirmsa moraalsuseloitsu, mis sunnib neid eriti koledal kombel ümber kasvama ja korralikeks kodanikeks hakkama ;) Röövlite pealik näitab kohkunult ühele ihukaitsjale ja küsib:"Kas ma hakkan siis välja nägema, nagu tema?" nõid:"Ilmselt küll!" röövel(ahastaval häälel):"Ei! Palun, ei!"
Kahjuks ei tulnud nõia kurjadest plaanidest miskit välja, sest kohe saabus kuninga sõjasalk ja lõi röövlid halastavalt maha :D

Toredaid momente oli veel palju, kõike nagunii kirja panna ei jõua.
Ja Krauka, Mallamuki ja Wolgemuti muusika kõlab ikka veel kõrvus :)
Järgmisel aastal jälle :)

P.S. Laupäeval lahkus vibulaskmise õpitoa juures omanikust must villane poolpikk kapuutsiga keep. Kohapealne jälgedeajamine tulemusi ei andnud, sest ei kõrtsi ega väravasse see riie ei jõudnud. Aus leidja, anna palun teada kas privaga või teemale vastates! Muuseas, keebi omanik ja valmistaja tunneb selle niikuinii eksimatult ära ;)
...ja mõistust, et nende vahel alati vahet teha...
Liiwi
Meister

PostitusPostitas taimu 19:17 20. Aug 2008

Ka ühe külastaja poolt suured tänud kõigile, kes seekordse festivali teoks tegid! Piletihind tundus küll esmapilgul krõbedana, kuid selle eest sain vastu hulga rohkem kui see raha väärt oli. Võrreldes kahe aasta tagusega on festival märgatavalt edasi arenenud. Väga hea, et rollimängu elemente ka külastajatele lähemale toote (kohtupidamine, pidusöök). Siinkohal kutsuks mängijaid üles veelgi rohkem külastajate silme all oma rolle mängima, kuid mõistan samas täielikult, et mängijad ei ole ilmarahva lõbustamiseks kohale tulnud. Väga suure panuse festivalimelu loomisele andis Wolgemut. Kõrts koos oma miljöö ja savinõudega oli suurepärane! Veelkord tänud tegijatele ja mine hullu tea - ehk olen järgmisel mütofestil oma esimesel larp-il kaasa löömas. Igatahes hammas on verel.
Sai ka natuke pildikastiga toimetatud.
Seisvad pildid:
Liikuvad pildid:
taimu
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas zarvik 12:33 22. Aug 2008

Noore Skaldi kroonika nüüd valmis ja üleval siin: http://zaavu.blogspot.com/2008/08/mytof ... onika.html
zarvik
Vanem õpipoiss

Eelmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 25 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll