Oli lebo, ringitampimist, rolli- ja lollimängu... ühesõnaga, chill
Huvitav, mis mulje minust jäi, kui ma ootamatult ähmis olekus majja sisse sadasin ja lahkudes suutsin öelda vaid "aa, tänud info eest"? Tunnistan - tegelikult otsisin ma kaasmetslasi, kes olid mingil ajal kuhugi tont teab kuhu ära kadunud.
Neid leidmata aga otsustasin teha tiiru majja. Kuna ma sel ajal veel Vareste tegelikku asukohta ei teadnud, lootsin, et leian nad majast ja saan ehk seal neile väikese segaduse tekitada... aga niikui sisse sain, oli selge, et Vareste moodi see punt pole ja kuna mind kohe ei rünnatud kah, tekkis hetkeks selline "wtf"-tunne, enne kui asjale pihta sain.
Aga hiljem sai Vareseid kollitatud küll ja viisime nad nii kaugele, et nende salk paar korda meie laagrisse ilmus - ühel korral löödi mind maha (ma oli seal üksi ja ei pannud õigel hetkel liibet) ja teist korda siis, kui telgis magasid kolm tegelast, kellest 2 olid juba enne surma saanud (seega odaga telgi suskimine andis vist vähem saaki kui loodeti).
Metslased olid nii laisad, et ei viitsinud isegi oma telgis ahju kütta ja lisaks panime üles vaid telgi väliskesta (see, mille me vedelema jätsime, oli vist telgi sisemine osa, eks?). Aga, huvitav, magada me seal saime (mul oli, tõsi küll, üsna mitu kihti hilpe seljas)... alles varahommikul hakkas nii jahe, et tuli magamiskott ümber tirida.