[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - 7. veebruar mäng: JÄÄ JA TULE LAUL

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

7. veebruar mäng: JÄÄ JA TULE LAUL

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: 7. veebruar mäng: JÄÄ JA TULE LAUL

PostitusPostitas janmarkus30 15:53 5. Veebr 2009

Kui vana peaks "nendel" meesooost mängijatel vanust olema?
janmarkus30
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas sentius 19:51 8. Veebr 2009

Tänud korraldajatele suurepärase mängu eest!

Vahepeal kustunud larpileek lõi minu sees taas lõkkele -
nii palju nalja ei ole ammu saanud. Siiralt loodan,
et see mäng saab eesoleva sarja alguseks.

Suur kogus nalja, hulk jooksmist ja hirmu,
vahvad tegelased. Jätkata!
VägivaldneKarvasjalgneRabavistrikPistrikPart
ehk meeter hammast ja tilluke tuvi otsas.
------------
Õnnelikkus on kohustuslik!
sentius
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 21:56 8. Veebr 2009

Ma julgeks öelda, et mul pole aastaid nii põnev olnud. Selline muhe vana kooli mäng.

Põhiline põnevus on siia kirja pandud:
http://www.dragon.ee/irve/blog/2009/02/nahtamatuna.html

Mul on tunne, et larbid ongi selline paras lotomängimine: aastaid ei tule miskit sellist elamust ja siis satud nii ehku peale mängule ja kõik on tipp-topp.

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 1:43 9. Veebr 2009

Viskasin ka paar sõelale jäänud pilti üles:
http://picasaweb.google.com/jaagup.irve/JaaJaTuleLaul

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas paadikapten 1:44 9. Veebr 2009

Oli lebo, ringitampimist, rolli- ja lollimängu... ühesõnaga, chill :)

Huvitav, mis mulje minust jäi, kui ma ootamatult ähmis olekus majja sisse sadasin ja lahkudes suutsin öelda vaid "aa, tänud info eest"? Tunnistan - tegelikult otsisin ma kaasmetslasi, kes olid mingil ajal kuhugi tont teab kuhu ära kadunud.
Neid leidmata aga otsustasin teha tiiru majja. Kuna ma sel ajal veel Vareste tegelikku asukohta ei teadnud, lootsin, et leian nad majast ja saan ehk seal neile väikese segaduse tekitada... aga niikui sisse sain, oli selge, et Vareste moodi see punt pole ja kuna mind kohe ei rünnatud kah, tekkis hetkeks selline "wtf"-tunne, enne kui asjale pihta sain.

Aga hiljem sai Vareseid kollitatud küll ja viisime nad nii kaugele, et nende salk paar korda meie laagrisse ilmus - ühel korral löödi mind maha (ma oli seal üksi ja ei pannud õigel hetkel liibet) ja teist korda siis, kui telgis magasid kolm tegelast, kellest 2 olid juba enne surma saanud (seega odaga telgi suskimine andis vist vähem saaki kui loodeti).

Metslased olid nii laisad, et ei viitsinud isegi oma telgis ahju kütta ja lisaks panime üles vaid telgi väliskesta (see, mille me vedelema jätsime, oli vist telgi sisemine osa, eks?). Aga, huvitav, magada me seal saime (mul oli, tõsi küll, üsna mitu kihti hilpe seljas)... alles varahommikul hakkas nii jahe, et tuli magamiskott ümber tirida.
paadikapten
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas logerin 13:13 9. Veebr 2009

Väga äge oli! Jään põnevusega järge ootama, et siis vaadata kui hästi või halvasti meil kõigil tegelikult läks.

Kiljuv Karu,
Vana Puu hõimu vana pealik.
Kõrini sellest, et k6ik kirjutavad siia midagi igavat.
logerin
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 13:32 9. Veebr 2009

Igati muhe mäng oli, rollist väljalangemisi oli meeldivalt vähe, ümbrus oli hoolimata oma mõningasest modrensusest meeldivalt meeleolukas ja kui soovi oli oli tegevust ka. Eriti meeldis see et ei olnud mängusiseselt küsitavat ühistoitlustamist, mille ajaks kõik tavaliselt rollist välja langevad.

Eredaimad hetked olid minu seisukohast noore pealiku surnuks rääkimine vana crasteri poolt, õe leidmine metsast, musta vennaskonna peaaegu ärarääkimine crasteri poolt ja peale seda komöödia crasteri kadumise ja otsimisega vennaskonna poolt, venna otsimine pimedas ebalastest kubisevas metsas ning lõpuks ebalase öine rünnak öömajas.

:7:

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

PostitusPostitas Aweron 17:51 10. Veebr 2009

Nõustun eelnevatega, mõnus "vana kooli" mäng oli- paljud asjad ei töötanud, aga oli siiski sigaägedaid hetki :D
Saun oli viispluss ja seltskond ka. Ebalastele tänud, et nad saunatamise ajal ei tulnud, palja peega oleks väga niru olnud kakelda nendega.

Tunnustused VG-le muide, kes viitsisid kogu mängu pidevalt ringi sebida ja toimetada :)
Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

PostitusPostitas Herwen 22:06 10. Veebr 2009

Suur tänu korraldajatele ka minu poolt!
Õhtu jooksul sain palju targemaks vareste, nugiste, konnade ja marjul käimise osas. Võib-olla isegi natuke liiga palju :roll:
Aga mulle meeldis väga olla hellitatud aadlipreili, kes virises kogu aja oma isa korraldatud abielu pärast ja uskus pimesi kõike, mida tema vennad talle rääkisid. Ma arvasin, et minu metsas hiilimise osa kujuneb pikemaks, aga nad leidsid mu kuidagi väga kiiresti üles. Kahjuks juba "ärapäästetuna" ei lastud mind enam metsa(üksi või teistega koos)...
Kõige naljakam oli võib-olla see seik, kui arvati, et ebalased on maja sisse piiranud ning mind saadeti ülakorrusele peitu. Hetke pärast kuulsid vennad aga kiljatust ja tormasid trepi juurde, mõõgad käes. Tegelikult polnud paanikaks vähimatki põhjust, ainult teine välisuks oli lahti ja sealt paistev valgus oli ehmatanud mu tegelasel südame saapasäärde :lol:
Herwen
Asjatundja

PostitusPostitas homo sapients 21:21 11. Veebr 2009

Minu mulje siis toredast mängust. :)

Sai hommikuti ringi liikutud koos uue päelikuga mööda metsa ja palju uut leitud sammuti. Sai ka oma hõimuga süüa kingitud mandariini. Piinasime mingit liiki tölli. Otsisime asiu ja käisime vanamehel külas. Uus pealik plaanis pikka jutu peale kolpa otsima minema. õnnetuseks asusid seal varesed mil kolmekesi kollitasime neid oma 2 tundi. Samal ajal sai kah Jürgeni juttu vesteltud, kuid Jürgeni sõbrad olid jõle vaiksed ja sõjakad. Meie vahel toimus madin mil mängisin surnut(väga edukalt töötas). Hiljem proovisin kolpa kätte saada, kuid sel hetkel olid ebalased vareste laagris ja olin hirmul. Koheselt sattusin Vareste telgi kõrvale mille käigus lõin käega ja kõndisin edasi. Nemad käega ei löönudki. Sai jällegi surnut mängitud peale arusaamatud teksti. Hiilisin vareste laagrist nattu eemale põõsa juurde ja kuulasin Vareste jutte. Ebalased käisid pättust tegemas, olin väga hirmunud. Hiljem mõtlesin, et ei taha surra ebalaste mööga läbi vaid õigel võitlusels ja liikusin sassis peaga ja lõbusal tujul Vareste kamba juurde.
homo sapients
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 14:15 9. Nov 2009

Nii eelhoiatusena, et ka see talv leiab aset järgmine mäng seeriast "Jää ja tule laul".

Kuupäev on veel lahtine, kuid kaalumisel on 2.-3. jaanuar. Igatahes kindlalt jaanuari alguses või lõpus.
Mäng kestab jälle 24 h ja Ei OLE mänguvälist magamisaega. Kes magab, magab mängusiseselt.
Mäng toimub Tartu lähedal ja ei maksa rohkem kui 100 eek.
Rollid kirjutavad mängijad ise, et eemale peletada üleüldist laiskust (lisaks saab igaüks just sellise rolli, mida hing ihaldab st. veidi võitluslikuma või rahulikuma, mängulisema rolli)
Saab nii madinat kui ka rollimängu.

Kui soovite aidata, andke palun mulle teada (privaatsõnum, johanna.tikka@gmail.com)
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas sentius 11:52 10. Nov 2009

Ärge palun tehke 2.-3. jaanuar - suur osa muidu tulijatest jääks kindlasti kõrvale.
VägivaldneKarvasjalgneRabavistrikPistrikPart
ehk meeter hammast ja tilluke tuvi otsas.
------------
Õnnelikkus on kohustuslik!
sentius
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 13:06 10. Nov 2009

Miks? Ma just mõtlesin, et siis suur osa tuleb, sest ka mõned, kes mujal maailmas, sõidavad koju.
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 13:25 10. Nov 2009

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas KEK 16:40 10. Nov 2009

Mina küll kellelgi mängu 2-3 jaanuar teha ei soovitaks.
Kui just meelega paljusi huvilisi kõrvale jätta ei taha, ja ma tõesti kahtlen, et keegi midagi sellist siin saavutada üritab :).

2. jaanuar on kohe pärast esimest, ja kuna esimest kuupäeva paljude jaoks, vähemalt terviklikult, ei eksisteerigi, siis see tähendab, et paljud peaksid kohe pärast 31. detsembrit mängule minema. Ei kõla ju väga innustavalt. Nii ei jää mängijatel aega ennast vahetult enne mängu ette valmistada ja paljud jätaksid tulemata.
KEK
Ruunitundja

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll