Võtan siiski sõna.
Arpo tõi kuramuse hea punkti välja, et kui on mitmepäevane üritus, kuidas siis lastega teha. Ja ausana vastates - olles nii mõnelgi mitmepäevasel üritusel, rääkimata aftekatest, siis öistest jutuajamistest jms tahavad siiski kõik osa võtta, kuna need on fakken ajee
Ja ilmselt on lapsevanemate hulgas neid, kes selgi määral on hamba verele saanud.
Ilmselt peaks uurima väljamaa foorumitest, kuidas nemad on lahendanud lastehoidmise mitmepäevastel üritustel - kelle muu käest ikka õppida, kui targematelt ja kogenumatelt ning kellel juba omal on töötav süsteem.
Samas kahtlen, et huvitujaid vanemaid ainult kaks on. Kindlasti rohkem. Võimalik, et ollakse lihtsalt skeptilised selle asja suhtes, kuna see pole veel töötav süsteem meil, vaid väga algjärgus. ja foorumis kõnelejate puhul järeldusi teha ei ole piisav, vähemalt mitte minu jaoks. Kõik pole nii aktiivsed jutelejad ja mõni on lihtsalt sirvija.
Arvan, et algatuseks tuleks uurida, kuidas väljamaal asi on toimima pandud ning siis uurida neiukesi-noormehi-kogenenud-õppijaid, kes oleks nõus lastega tegelema mängude ajal, kindlasti tasustatult. Siis asi töösse panna ja mõnna
A teisalt. Jälle Arpo jutust tingituna. Olles jälle larpidel käinud ja näinud, siis ise lapsi omades jätaks ma nad koju mehe kantseldada(kuna tema teatas, et ei oskaks Larpist midagi arvata) või siis tõesti vanavanemad või keegi muu lähikondlane, kellega tihedalt läbi käin. A samas... Kui süsteem saab nii mõnusaks ja lahedaks, et ma ei pea kohal olles muretsema millegi pärast, siis võib vahel ju junsud muude jubinatega ka kokku lasta, kel sama saatus