[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Kustuvad päikesed: Proovimäng (muljed)

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Kustuvad päikesed: Proovimäng (muljed)

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Kustuvad päikesed: Proovimäng (muljed)

PostitusPostitas Xan 17:04 17. Mai 2010

Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringud - 50 18 059
Xan
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 17:10 17. Mai 2010

Õnnelikult kodus, kuigi hammustustest punane, sest varitsema prantsatades tegin seda otseloomulikult punaste sipelga pesa kohal. Sellepärast ma sinna kruusa peale ennast ukerdasingi. Järgnes mäsu, kus ma feilisin kaks korda pantvangi võtmises, ja kus saime kõik surma.

Mul oli väga lõbus, kuigi mängu lõpus sai ka minust Uudishimulik Järgitammuja, sest olin otsustanud külaneiuna mängu jääda, selmet kollitama minna.

Kõik te olite väga ilusad, väga kenasti mängisite välja, ja üldse oli tore. Tahan veel.

Punamütsike, Surnud Punamütsike, Rohelises Kleidis Neiu

PS: Väga kole oli surnud zombina maas lamades silmad avada ja Xani mõõka just samal hetkel langemas näha. Hea veel, et karjuma ei pistnud. (Ning jah, sa mõtled liiga palju).

PPS: Tore oli. Kas ma ütlesin seda, et tore oli?
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

PostitusPostitas Aweron 17:13 17. Mai 2010

Väga äge mäng oli! Aitäh kõigile!

Mu jalgadel on küll tunne, nagu oleksin maratoni läbinud ning too rõngssärgis mööda mäekülge üles-alla jooksmine oli ka hirmus higistama ajav aga üldiselt on enesetunne täitsa hea.

Aga eepilisi kohti oli palju, rollid olid toredad, kostüümid vägevad ning NERF+ mõõga kombo tundus hästi töötavat. Lisaks rekvisiidid olid ka mõnusad: bazooka :love: ja "jõuväli" olid geniaalsed näiteks. Samuti kilbigeneraator. Arpeau oli väga "päris", tõeliselt ülbe Decadoste molkus :D
Lahingvendade Ordu liige vend Gabriel sai kõvasti ringi sebida, uurida, rääkida, irvitada, kakelda, levitada ligihiilivas tehnoloogilises pimeduses Prohveti Sõna ning Kõigelooja Valgust ning kõvasti veritsedes mudas püherdada. Valged riided olid õhtuks hallikasrohelise "lahingmaskeeringu" kenasti peale saanud ning ikka veel elus lahingmunk puges rahuolevalt magama, nähes unes Empüüria valgendavaid pesupulbreid.

Mis paremini võiks olla on see, et muidu on see otsesuhtlus GMi ja mängija vahel väga hea aga lõpetuseks oleks ikkagi vaja vast GMI poolt saadetud kokkuvõtlik leht, kus kõik räägitud/lepitud info kenasti kirjas on. Kole segaseks läheb see vanade logide tagaotsimine.

Mõned suvaliselt pähekaranud mängutehnilised ideed ka:

Kilbi (päris) kohta Trexx juba mainis. Annab lisaturvisepunkte lihtsalt nendeks paariks kriitiliseks sammuks, mis on vaja tulirelvaga tüübi juurde jõudmiseks? Peale paari tabamust on sodi? Samas käsivõitluses kole kasutu nii. Purustamatuks ei lubaks päris, nullib NERFi relvana kohe, ma kardan.

Samuti võiks olla mingi viis turviste parandamiseks? Kui näiteks mängu alguses varitsusse koperdada ja turvis kohe sodiks lastakse on siis on väga vähemotiveeriv nende lisakilodega ringi patseerida, kuigi see võib ju uhke välja näha. Inseneridel mingi "patareidel keevituskomplekt" millega teatud arv punkte päevas tagasi saab töödelda? Nad saavad selle tegevuse eest raha pommida ja muidu oleks ka tore.

Veel üks asi käsitsivõitluse kohta: kas pigem mitte kasutada seda kivi-käärid-paber reeglit? Mida siis enne madisatamist osapooled poolvarjatult ära teevad? Peale võitja väljaselgitamist saab natuke teatrikaklust teha ning kaotaja efektselt nokki lüüa. 60ks sekundiks pooloimetuks nagu "šoki" puhulgi näiteks? Käsitsivõitlusoskusega tüübid saavad nõuda üleviskamist (kui meenub)? :)

PS: Sooviksin tänada KEKi selle surepärase Lahinvendade Ordu märgi eest, mille ta mulle metallist välja tagus. See märk päästis vend Gabrieli elu sõna otseses mõttes, kui ta puruksraiutud jäsemetega maas vedeles ning inimkehasid kontrollivad tillukesed ämblikud lähemale roomama hakkasid. Mida ühel õigeusklikul ikka sellise hetkel teha kui mitte nõrkenud käega püha sümboli verisesse pihku haarata ning Prohvetilt kaitset paluda.
Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Xan 17:31 17. Mai 2010

Reeglid ütlesid: Tavaline füüsiline kilp ei kaitse tulirelvade eest ja pole seega maailmas kuigi populaarne. Külmrelva eest kaitseb täpselt nii hästi, kui Sa seda kasutada oskad.

Minu arvates väga hea reegel. Ehk siis kes oleks tahtnud, oleks võinud vabalt lähivõitluses kilpi kasutada.

Mulle väga meeldis see, et NERF-i laskmistäpsus on just täpselt niipalju, et üle 5 meetri millelegi liikuvale pihta saada on juba väga õnnemäng. Minu tabamusprotsent 3-4 meetri pealt oli nii 50% ringis, ülejäänud lasud läksid napilt märgist mööda. Seega "tulirelvad" töötasid edukalt võitlejatevahelise distantsi hoidjana ja tekitasid lahingutes palju lahedat strateegilist ümberpaiknemist. Ja kui sinna juurde veel natukenegi tuult juhtub olema ... :D.
Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringud - 50 18 059
Xan
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Xeno 20:55 17. Mai 2010

Kokkuvõtvalt: tegelasega seotud liine jäi väheks, kuid tegevust jagus kogu mänguks.

Innuga alustatud duelli tingimuste kokkuleppimine hakkas aja pikku nüristuma, kuna GM kinnitas korduvalt, et väljakutsutaval ei ole relva valimise õigust ja selles osas peavad kokkuleppele saama sekundandid. Viimane oli antud juhul välistatud, kuna esindatavate ranged eelistused ei langenud kokku. Päeva päästis GMide kokkulepe lähtuda ajaloolisest duellireegilistikust.

Naise-venna-naise teema oli alguses paljulubav, kuid ammendus kiirelt, kuna mu tegelasel polnud südant õrnahingelist daami tema endise mehe surma asjus pikemalt pinnida. Väga osav rollimäng ;)

Rohkem liine tegelase külge ei haakund. Õnneks või kahjuks võttis aga duelliga jahmerdamine kogu ülejäänud aja.

Tegelase tausta kirjutades jätsin oma arvates küll mitmeid niidiotsakesi, mida lootsin mängus hargnemas kohata.

Korduvad zombirünnakud muutusid tüütuks, samas motiveerisid selle põhjust otsima.

Tehnomaagist Peapaha oli väga äge! Nii idee kui väljanägemise poolest. Kahjuks jäi selle eluka käitumine vähemalt minu jaoks ebaloogiliseks. Samas pole mõtet sellel teemal pikalt arutada kuna ma saan mängu seisukohalt väga hästi aru, miks ta nii käitus.

Duell oli tegelikult väga koomiline, põhiliselt just see osa, kus ma nägin kui, sitasti nerf tegelikult tulistab :) Tegelane aga ei lubanud naerda. Tuli sirge näoga tõdeda, et duell on läbi ja laiali minna.

Tõrkuv ja ebatäpne nerf on väga hea õigustus mõõga kandmiseks.

Padrunikestade ringlus oli väga hea mõte ja hoidis mänguala prahist puhta ja ilmselt kosutas mõne vaesema rahakottigi.

Maha viskudes ja šokki näideldes jõudis kohale - tsiribiribimm, laenutatud kostüüm! Aadli mängimise miinused.

Mängijad olid kõvasti vaeva näinud nii relvade kui välimusega.

Rekvisiidid olid väga lahedad. Väga selgelt on veel silme eest lahingvenna nägu kui talle bazooka sülle suruti.

Maailm oli minu jaoks uus ja infot oli palju, väga raske oli ajalugu või geograafiat puudutavatel teemadel kaasa rääkida. Samas maailm mulle meeldib ja tihedamalt kokku puutudes asi ilmselt paraneb.

Suured tänud korraldajatele ja mängijatele!
Oli meeldiv selles eksperimendis osaleda ja juba ootan põnevusega järge :)
Xeno
Shamaan

PostitusPostitas Varrak 21:56 17. Mai 2010

Kuigi ma veetsin suurema osa mängust maha raiutud peaga laibana maas vedeledes sai üpris palju nalja :)
Peaks vist vabandama inimeste ees kellele ma surnuna seosetut loba ajasin, aga kuidagi pidi end lõbustama.
Ning tänud meie targale ja ausale Isandale, kes meie võrdlemisi haleda nõidumise süüdistuse eest tasus meile paari priske lehmaga. Vaene talurahvas tänab Kõigeloojat. (Kuid siiski on mul omad kahtlused selle tolmuharja suhtes...)
Varrak
Turist

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sprot 21:58 17. Mai 2010

http://fading.tume.pri.ee/pildid/proov583/ veidi siis ka minu pilte :) Tore on kuulda kuidas inimestele meeldis ning hea on kuulda ka kriitikat. See aitab võimaldab ennast parandada.

Isiklikult tänan veel kõikki mängijaid. Te olite visuaaliga väga palju vaeva näinud ning seda oli lust vaadata. Lisaks teie rolliesitused olid samuti tükk omaette.
"Siin ei ole jäneseid" - Sass Kass (NWOD)
Sprot
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 9:24 18. Mai 2010

sellest kilbi teemast veel niipalju, et näiteks kilbigneraator + kilp kombo -> võiks toimida kuulide vastu küll - ehk siis need paar laksu mida on aega püstolist tulistada distantsilt, hoiavad tegelase elus kuni ta meleesse jõuab. Energiakilp on üldse tore asi - vilgutab tulesid ja puha - aga mitut kilpi ülestikku isikule ei ole võimalik panna vist(?). Siiski oleks kilp koos kilbigeneraatoriga juba täitsa tõhus asi.
Auklikuks tulistatud kilp võib veel täitsa vabalt kaitset pakkuda mõõgalöökide eest. Ma usun, et kõik on sellega nõus, et rasked käsitulirelvad nagu tankitõrjeseade saavad kergesti hakkam nii puitkilbi kui sellel oleva generaatoriga. Võib ju muidugi teha metallkilbi...

mis puutub turvise parandamisse siis - järsku nanorepair turvis? oletame, et turvisel on tutikast peast 10 ap. Nüüd kui need taotakse lõpuni saab kasutada turvise nanorep omadust mis paraku sööb seda sama turvist ennast
AP 10/2=5 ümardatuna üles teise parandamise järel (AP vähenemine võiks olla pinevuse tekitamiseks)
5/2=2,5>3
3/2=1,5>2
2/2=1
1/2=0,5>1
ja nii lõpmatuseni - loomulikult võib kuidagi teisiti ka reegeldada -ndx et kui turvises olevate nanorobotite mass läheb liiga väikseks - ehk siis rõngate traat läheb liiga õhukeseks siis remonti ei toimu niiet kokkuvõttes on turvise eluiga ikkagi suhtkoht lõplik.
See on muidugi väliparandamine.
Tõeline remont toimub mängude vaheajal ja taastab AP maksimumini ja viiakse läbi spetsialistide poolt, mis muidugi tähendab ka seda, et raha ei lähe hallitama.
Ilmselt tuleb turvistele ka kuhugi lipik külge panna, et GM saaks kohe öelda mitme hapsuga turvis on.

Kindlasti on alternatiive :P näiteks palvetamine - kui ikka südamest paluda järsku siis turvise AP taastubki. Noh mõelge ise edasi...

edit:
ah ja kui tekib mängusisene küss et miks kukub terve turvis 10 ap pealt 5 ap peale paugust siis sellel on ka täitsa loogiline vastus
Naniitide kontsentratsioon on lihtsalt nii suur alguses ja kuna nanorobotid on tegelt täitsa juhmid siis nad parandavad asju vastavalt oma kontsentratsioonile. Sellest siis ka see järsk AP kukkumine...

igasuguse metallturvise nõrk koht hakkaks olema elektrishokk... seote kummikinnastega ämbliku isoleeritud toki otsa, ja ongi valmis tõhus shoki relv :P - ühekordselt kasutatav.

edit: ja kui alguses oligi chain haulberg siis peale mõningast nanoreppi jääb tast alles chainmail bikini... :P
Viimati muutis Trexxx, 14:10 18. Mai 2010, muudetud 4 korda kokku.
"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Zeek 9:38 18. Mai 2010

Rebeca Marisela Herminia de Bourbon (teate ju küll - kõrgelthinnatud Bourboni kvaliteetveinid) saadab oma tervitused.
Tuleb mainida, et see pisike kolgas ei vääri küll sedasorti külalisi, kuid mis parata kui kavaljeer (tast VÕINUKS ju teoorias isegi täiesti kõlbulik abikaasa saada - KUi ta poleks kuulama/uskuma jäänud täiesti alusetuid ja põhjendamatuid kuulujutte) otsustab seal duelli pidada. Jah, tuleb mainida et loodus on seal isegi ilus, kui parvedena lendavad hammustavad elukad ja räbarebased välja arvata. Ja ämblikud, kes segavad ega saa aru, et nad võiksid oma segamist teha muul ajal ja kuskil mujal...

Aga tegelikult oli ikkagi mäng lahe :). Kuigi asjaolude kokkusattumise tulemusena mu plaanid juba üsna mängu alguses kolinal allamäge veeresid ning mingist hetkest alates Rebecca oma kavaljeerikandidaadi seenele saatis ja hakkas otsima laeva mis ta minema viiks...parematele "jahi"maadele. Seda enam, et kenasid, väärikaid ja seisusekohaselt sobivaid ning majanduslikult aksepteeritaval järjel olevaid vallalisi aadlimehi ja võimalusi nendega "tegeleda" seal peaaegu et polnudki.

Koht oli super (kui sääsed välja arvata) - sellist rahurohket ja päikeseloojangurikast kohta polegi liiga kaua kogenud. Duell oli eepiline - loojuv päike, mõõdetud sammud....ja...
Rolli koha pealt jõudis pöördumatu murrang sisse natuke liiga vara, välistades sellesuunalise edasiliikumise, lähtuvalt rollist ei sobinud ju ka sabasid sülle korjata ja metsa tormata. Nii jäigi üle vaid taastada häid suhteid endise abikaasa õemehega (Reno, sa oled nunnu :)), aidata mõnd haava sisuda ja norida tüli oma endiseks muutunud kavaljeeriga (Arpeau - meenuta kõiki neid hellusehetki mis olid enne...ja neid mis tulemata jäid...ja millest sa nüüd igaveseks ilma jääd...NII head naist sa enam ei leia). Õnneks saab kõik mängu kitsaskohad ajada selle kaela, et tegu oli testmänguga ja Rebecca oli üleüldse suht "mõttetu" ballasttegelane (mitte et ta ise seda arvanuks).

Maailmasüsteem on huvitav ja annab palju võimalusi nii visuaalis kui sõjanduslik-poliitilis-sotsiaalses plaanis...

Ja mina tahan veel
Ja paremini!
Ja kõrgemale!!
Ja säravamalt!!!
"nil volenti impossibilis est"
Zeek
Rändlaulik

PostitusPostitas UL 10:27 18. Mai 2010

turviste osas - mõnele järgmisele üritusele võtab insener ehk rohkem kraami kaasa, siis saab ühtteist ka lappida. ja ehk saab kaasa võetud ka padrunite laadimiseks varustust. aga siis läheb vist juba abilisi vaja seda nodi tassima ;)

mina muide pooldan seda õlale patsutamisega kaklemist. sel lihtsal põhjusel, et mängudes, millede põhiline eesmärk pole rohkelt madinat, peabki konflikt olema selline väga lähedane ja pisut hirmutavgi. sest me kõik ei ole kangelased ning kangelasliku tegelase mängimine olgu privileeg neile kes end kokku võtavad ja pingutavad. mitte igaühele kandikul kätte toodav põhiõigus
UL
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas arpeau 12:29 18. Mai 2010

Viimati muutis arpeau, 12:41 18. Mai 2010, muudetud 1 kord kokku.
Arpeau
arpeau
Manatark

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 12:33 18. Mai 2010

tuleb tunnistada - meil ei olnud läbitöötatud see "what if" stsenaarium...
- Hagar hirmus

- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas arpeau 12:43 18. Mai 2010

Arpeau
arpeau
Manatark

PostitusPostitas Paganarh 13:45 18. Mai 2010

ma isiklikult ei soosiks võidusoomustamist :P et kilp hoiab mõned kuulid kinni jne
läheb kole keskajaks kätte ära.
kilp võiks endiselt pidada kinni ainult mõõka ja kaigast nagu algses reeglistikus kirjas, ning minuarust võiksid turvise HP'd täis minna peale lahingut...
ikkagi tulevik! soomusrüüde kandjatel võiks mingi "silikaatpastatuub" kaasas olla mida peale lahingut aukude peale määrida saab :)

ses suhtes et mida rohkem reegleid seda rohkem saab nende üle vaielda... kõik võiks olla võimalikult lihtne
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 14:04 18. Mai 2010

- Hagar hirmus

- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll