Kokkuvõtvalt: tegelasega seotud liine jäi väheks, kuid tegevust jagus kogu mänguks.
Innuga alustatud duelli tingimuste kokkuleppimine hakkas aja pikku nüristuma, kuna GM kinnitas korduvalt, et väljakutsutaval ei ole relva valimise õigust ja selles osas peavad kokkuleppele saama sekundandid. Viimane oli antud juhul välistatud, kuna esindatavate ranged eelistused ei langenud kokku. Päeva päästis GMide kokkulepe lähtuda ajaloolisest duellireegilistikust.
Naise-venna-naise teema oli alguses paljulubav, kuid ammendus kiirelt, kuna mu tegelasel polnud südant õrnahingelist daami tema endise mehe surma asjus pikemalt pinnida. Väga osav rollimäng
Rohkem liine tegelase külge ei haakund. Õnneks või kahjuks võttis aga duelliga jahmerdamine kogu ülejäänud aja.
Tegelase tausta kirjutades jätsin oma arvates küll mitmeid niidiotsakesi, mida lootsin mängus hargnemas kohata.
Korduvad zombirünnakud muutusid tüütuks, samas motiveerisid selle põhjust otsima.
Tehnomaagist Peapaha oli väga äge! Nii idee kui väljanägemise poolest. Kahjuks jäi selle eluka käitumine vähemalt minu jaoks ebaloogiliseks. Samas pole mõtet sellel teemal pikalt arutada kuna ma saan mängu seisukohalt väga hästi aru, miks ta nii käitus.
Duell oli tegelikult väga koomiline, põhiliselt just see osa, kus ma nägin kui, sitasti nerf tegelikult tulistab
Tegelane aga ei lubanud naerda. Tuli sirge näoga tõdeda, et duell on läbi ja laiali minna.
Tõrkuv ja ebatäpne nerf on väga hea õigustus mõõga kandmiseks.
Padrunikestade ringlus oli väga hea mõte ja hoidis mänguala prahist puhta ja ilmselt kosutas mõne vaesema rahakottigi.
Maha viskudes ja šokki näideldes jõudis kohale - tsiribiribimm, laenutatud kostüüm! Aadli mängimise miinused.
Mängijad olid kõvasti vaeva näinud nii relvade kui välimusega.
Rekvisiidid olid väga lahedad. Väga selgelt on veel silme eest lahingvenna nägu kui talle bazooka sülle suruti.
Maailm oli minu jaoks uus ja infot oli palju, väga raske oli ajalugu või geograafiat puudutavatel teemadel kaasa rääkida. Samas maailm mulle meeldib ja tihedamalt kokku puutudes asi ilmselt paraneb.
Suured tänud korraldajatele ja mängijatele!
Oli meeldiv selles eksperimendis osaleda ja juba ootan põnevusega järge