[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Yoka muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Yoka muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Re: Yoka muljed

PostitusPostitas Vincent 3:40 20. Aug 2010

Yoka kohta on raske öelda kas see oli hea või halb mäng. Eriline küll - kahtlemata. Tõenäoliselt teist sellesugust niipea ei leia... kas tõesti? Ma võin eksida - mulle oli see alles kuues või seitsmes...

Saar,pivine ilm, atmosfäär - suurepärane.. lained, need olid märjad...

Muidugi ei läinud paljud asjad nii nagu nad pidid või oleksid võinud minna. Ma valmistusin mängule tulles küll hoopis muuks, kui see tegelikult oli, aga ka muu pole alati paha...
Kui mind vaprate heeringate sekka (see nimi pole küll eriti kaunis) kutsuti ja mainiti et ole kes tahad läks mu fantaasia kohe lendu ning voila - minust sai massöör piraadilaeval. Ma juba plaanisin kõik saarel olevad kenad neiud läbi masseerida ja harjutasin eelnevalt õlimassažigi. Roll nimelt oli inspireeritud ühest maailma ägedamast tegelasest Sanjist (aitäh Mirjule) ning kes siis heast massaažst ära ütleks^^
Kahjuks aga oli kõige muuga nii palju tegemist et jõudsin vaid korra või kaks meie kaptenit masseerida. Ilm ei olnud kah just eriti soosiv ja mugavast spa olustikust oli asi kaugel.

Saar oli mõnus ja pehme.. jah pehme, sest ma olin paljajalu. (tänud Andresele kes mulle pimedas rada ette kuulutas) Võsa oli nii palju et ma nägin vaid korraks päris öösel neid kenasi NPCsi keda masseerima pidin... mõni teine kord...
Öösel saime vahetustega magada, sai ka see ära proovitud, (tänud mu suurepärasele magamiskotile) (ning veel tänud Andresele kes selle mulle läbimatust võsast ära tõi). Öö oli rahulik ja blinkiv... Agni ja tema sihvkad muutsid valvekorragi nauditavaks...

Hommikul pärast surma sai endise lõkke ääres aega veeta ja mõelda "kuhu ma sattunud olen!?"... oh neid nilbeid inimesi... Tagasi mandrile oli samuti tore saada... vahetusriided ja katkised kingad olgu te õnnistatud (vähemalt mingidki jalanõud) Seal sai veel toiduga mängiva Mirju ning huvitava uue tuttava Tijaga suheldud ning varsti algaski tagasitee Yokalt mille kohta ma nüüd pärast seda juttu ei sa muud öelda kui - hea larp.

Aitäh kutsumast Elin ja Iti...
Vincent
Vandersell

PostitusPostitas Katzenminze 12:27 20. Aug 2010

Viimati muutis Katzenminze, 12:33 20. Aug 2010, muudetud 1 kord kokku.
Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 12:31 20. Aug 2010

I'll kill you so hard, you will die to death.
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 13:19 20. Aug 2010

Muideks, ma ei viitsinud küll teemat lõpuni läbi lugeda aga olen kuulnud et külm-tulirelvade kombinatsioon valmistas probleeme. Soovitan sellel teemal arutleda Fading Suns'i mängu korraldajatega kus nerf-gun'id ja bofrid olid lausa ideaalses tasakaalus ja töötasid koos ülihästi.

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 14:26 20. Aug 2010

Khm, tahtsin mainida, et meil näiteks oli praegugi piisavalt raske, nii et üritada pantvange võtta või lõkse seada või mida iganes te siin välja pakkusite, oleks olnud meie poolt sulaselge idiootsus. Teie saite juba alguses ilusti lõkke ümber olla, meie saime enda oma üles alles kella ühe paiku, jne.

Oleks mäng olnud pikem, vabalt. Poleks me arvanud, et koidul surma saame, vabalt.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 16:55 20. Aug 2010

Tekkisid mõned küsimused.

Esiteks, kas vastab tõele, et "Vapra heeringa" meeskond nägi öösel mereväe lõkketuld ja otsis seda, ent ei leidnud. Meid leides oli neil aga plaan rünnata?

Teiseks, kas vastab tõele, et "Vapra heeringa" meeskonna plaan B nägi ette hommikuni ootamist, siis mereväelaste üles otsimist ja nende ründamist?

Mõlemat juttu kuulsin Heeringa meeskonnaliikmetelt. Kui emb-kumb tõsi on, siis olete te iseendale tõsiselt vastu rääkinud.

Ja selle õnnetu lahingu koha pealt. Nii "Suure pindi" kui "Vapra heeringa" meeskond tegeles võrdselt metamänguga. Mõlemad pooled tahtmatult. Ma usun, et need kaks asja nullivad teineteist ära. Mis taandab asja sellele, et "Vapra heeringa" meeskond on pettunud, sest nad võitsid lahingu?

P.S. Iti, sinu posti kaks lõiku räägivad teineteisele risti vastu. Esimene on sellest, kuidas te PC tapsite ja teine sellest, kuidas sa ei suuda PCsid tappa. Mõh?
"Minu jaoks on ta jätkuvalt kehastunud mässulisus." - Märt
Hellera
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 17:16 20. Aug 2010

Ometi ravis kapten Rotisaba ning tema meeskond terveks inimese, kes peaaegu tappis tema parema käe ehk siis tüürimehe ning kostitas seda surevat vaenlast poolsurnud tüürimehe isikliku rummiga....
Selle asemel oleks võinud "PCsid tappa armastav" Iti kõri läbi lõigata või mida iganes...

EDIT: ja see, et Heikki tegelasele oli otsaette kirjutatud "kill me", oli tema paha. Isegi kui tema tegelane ei olnud "paha" või võibolla ei plaaninud kahtlaseid mõtteid ellu viia, mängis ta seda just hiilgavalt välja. Ehk tema surm oli IG põhjendatud. IG meie silmis tal sarved ka kasvasid :6:
Viimati muutis kaval rebane, 17:53 20. Aug 2010, muudetud 1 kord kokku.
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 17:23 20. Aug 2010

Ja ma pidin lisama...
Et me EI olnud pahased, et me surma saime.
Vaid me olime pahased, sest seal oli ebaaus seis. Ja ma ei mõtle siin kohal, et meie magusasti tudisime, kui töökad piraadikütid tulid, vaid just seda, kuidas kuulid läbi puude ilma LASKudeta vuhisesid, kuidas ka meie liikmed said lööke, mis viis(/oleks viinud, kui nad oleks teadnud, et selline asi mängus on) OGsse viia, GMide misheard/misunderstood jne.
Surm oli päris tore. Valhalla oli toredam kui valves passimine eksole.
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 17:35 20. Aug 2010

Ebaaus seis? Teid oli rohkem kui meid ja te kasutasite loitse, mis tegelikult poleks tohtinud toimida... >.< Jah, ka meie grupp pani mööda nats, aga nagu ma ütlesin, need asjad tasakaalustasid teineteist. Sest see teie kuulikindlus ja loits olid ikka eepilised.
Hellera
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 17:37 20. Aug 2010

See ei läinud ju läbi. Ning kuulikindlus ja loits = esimese kuuli loits.. Rohkem seal mingeid loitse polnud :)

Ja see käis esimense kuuli kohta, arvestades, kuidas neid lendas seal kuhjades, siis pole ju eriti vahet :D
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 17:42 20. Aug 2010

Nõrkuse loits Ivellilt Poognale kohe alguses.
Hellera
Haldjate sõber

PostitusPostitas Katzenminze 17:43 20. Aug 2010

Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 17:53 20. Aug 2010

Hästi! :)

Siis ei jäägi muud üle, kui igaühele koduseks ülesandeks välja mõelda, millal ja kus on tema arvates õige hetk kaasmängijaid tapma asuda ja kuidas leppida sellega, kui sinu kõrval mängija jaoks jõuab see hetk kätte palju varem.

Mina üldiselt leian, et kui surm on hea, võib ta saabuda ka esimesel mänguminutil.
Hellera
Haldjate sõber

PostitusPostitas Katzenminze 17:59 20. Aug 2010

Seoses aruteluga väljaspool seda teemat sooviksin vabandada, et mu postitused muutusid poole pealt üleüldiseks arvamusavalduseks surmamise kohta, olles otseselt Yokaga mitteseonduv. See tekitas asjatuid pingeid ja valestimõistmist.

Edasipidi olen targem ning sellise asja uuesti juhtumise vältimiseks hoian eemale seikluslikest larpidest. Kui ei suuda suure tapmis-populaarsusega leppida, tuleb selliseid kohti vältida. Minu süü, et varem aru ei saanud, ning aitäh neile, kes sellele mu tähelepanu juhtisid.
Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas poogen 19:35 20. Aug 2010

Vastusena:

1.laagriplats

Arverstades et saime saarele viimastena, oli meie prioriteediks leida ohutu koht, kus lõket teha ja võibolla isegi magada nii, et meid ei leitaks liiga kergesti. Lisaboonuseks oli tuulevaikus.

2.vennatapp

Too hetk oli minu vaatenurgast järgmine: mul on jalad ära rapitud, ja piraadist vend läheneb mulle mõõgaga. Kuna ümberringi käis lahing, oli esimeseks mõtteks "Mina või tema", ja läkski nuga lendu.

3.vangide võtmine

Ei ole eriti palju võimalust võtta vange olles kahe vaenuliku väe vastas. Vangide transport, hoiustamine ja valvamine oleks meie niigi kasinat gruppi liialt nõrgestanud. Tõstke käpad, kui oleksite nõus olnud kinniseotuna kadakavõsas lebotama. Kahtlustan, et kätemerd ei tule.

</rant>
YHBT
poogen
Saladuslik vandertroll

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 23 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll