[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Kohtumine Maamõisas: uudised Sutekilt, tänud ja muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Kohtumine Maamõisas: uudised Sutekilt, tänud ja muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Kohtumine Maamõisas: uudised Sutekilt, tänud ja muljed

PostitusPostitas chloe 17:44 8. Nov 2010

Ma hakkasin mõtlema, seda et...(eraldi teemat pole vaja teha)

Kuidas on siin maailmas lood abiellumistega? Ehk on võimalusi, mis annaks aadelkonna tegevusele ja intriigidele juurde.

Mõtted:
Kui on tegemist justkui tulevikuga, aga samas on tugev aadelkonna hierarhia, siis võiks olla loomulik ka kokkuleppe abielud. On väga loomulik ja tavapärane, et aadelkond teeb kasusaamise eesmärgil kokkuleppe abielusid, kus armastusega pole midagi pistmist.
Abielu sõlmimiseks on vaja mõlema osalise nõusolekut ja kui on kahe erineva koja vaheline, siis ka antud osapoolte kodade ülemate nõusolekut. Abielu peetakse loomulikult suure peona ja selle ratifitseerivad kirjutajad. Alles siis abielu jõustub. Enamasti on vaja ka kedagi seadusetundjat, sest vaja ju täpselt õigused ja kohustused kinnitada.
Ning vajadusel sekkub ka kirik, kui antud perekond religiooniga tihedalt seotud.

Koja ülema nõusolek pole tingimata vajalik, aga on kauaaegne ja hea traditsioon.
Seega salaja abiellumine rivaalitseva koja liikmega võib väga solvav olla ja võib langeda kojaülema ebasoosingusse. Mis on ju põnev :)

Alama rahvaga on abielud keelatud. Kui see ikkagi peaks juhtuma, paari lapsed tiitlit ei päri ja aadlik võib hüvasti jätta õukonnaeluga ning kolida kõige kaugemasse mõisasse (kui tal see on) planeedi perifeeriasse.

Suur pidu võib ju "toimuda" ka mängudevahelisel ajal, aga et teised mängijad ka reageerida(loe: soovikorral takistada) jõuaks, siis peaks olema nii, et väljakuulutamise hetkest on kihlus, siis peaks jääma üks mäng peale väljakuulutamist kihluse ajaks, et teised mängijad saaks ka oma mahhinatsioonid realiseerida ja ülejärgmine mäng alles jõustub abielu. Miks? Sest päriselus kulub ka kuid, et kutsed saata, saal otsida, kleidid õmmelda jne.
Näiteks: käesolevas mängus või foorumis pärast mängu kuulutatakse välja kihlus, järgmine mäng ei toimu midagi (va kokkulepped kirjutajatega, kirikuga, alatu laim peiu kohta, pruudi röövimise või tapmiskatsed, perekonnatülid) ja ülejärgmine mäng loetakse neid juba abielusolevateks.
Vb teen liiga keeruliseks asja.

Plussid:
1. Annab võimaluse maid kokku ahnitseda, rikkamaks, võimukamaks pürgida ja tiitleid juurde saada, ja juba järgmine mäng võib tegeleda abikaasast lahtisaamisega.
2. Lükkab käima uue tegevuse ja "äri".
3. Lükkab käima uued suhted perekondade ja kodade vahel, kas siis liidusuhted või vaen.
4. Lükkab käima suhted paari vahel, sest kokkuleppe küsimus, kuidas nad seda välja mängivad. Armastus, vihkamine (pealesunnitud abielu või üks pool on petta saanud tehinguga), neutraalus(sest mõlemad on saadud kasuga nõus), sõprus, auküsimused (armukeste teema).
5. Pole mängijale reaalelus ebbamugav ja ei mõjuta seda, ehk kuna kõik osapooled on teadlikud ja aktsepteerivad kokkulepet, siis pole vaja hullult kallistada ja musitada, tegemist on äriga.
6. Annab võimaluse igasuguseks sahkermahkeriks.
7. Liidab tegevusse palju erinevaid osapooli- perekonnad, kojad, kirjutajad, kiriku....

No sellised tagasihoidlikud mõtted, ärge pange pahaks, aga ehk võiks toimida mängus?
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 17:57 8. Nov 2010

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas logerin 18:02 8. Nov 2010

Nähes uut ja huvitavat turgu lisavad varustajad endale pakutavate teenuste nimekirja "Abielualased konsultatsioonid" :nike:
Kõrini sellest, et k6ik kirjutavad siia midagi igavat.
logerin
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 18:32 8. Nov 2010

-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 19:09 8. Nov 2010

*naeratab õelalt*

Aga jah.

Khm.

Täna koju tulles tuli pähe, et tegelikult jätsin ma ütlemata kõige tähtsama: aitäh. GMidele, noh. Et kuigi ma virisesin palju, meeldis mulle siiski väga roll ja mängus oli väga mõnusaid momente.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hel 19:38 8. Nov 2010

Tulin. Nägin. Kuulsin. Jätsin meelde.

Aurukatel ehk palju poleemikat tekitanud volikiri on hästi hoitud ja heades kätes. Kõik kaunid allkirjad saavad kindlasti varsti "klaasi" alla pandud.

Imperaatori käsk on seaduseks!
Elagu Impeerium!

Teie leedi Elmira Edderkop, kuberneri nõunik.

Aitäh!
Üks vahvamaid nädalavahetusi üle pika aja jälle...

Loomupoolest kannatamatu inimesena oli mul vahepeal ääretult raske stoilise rahu ja liikumatu näoga printsessi ja kuberneri vahelisi läbirääkimisi kuulata ja jälgida. "Ohisaandnadhakkavadjälletäpseltsamastkohastpeale..." mõte käis kohe päris tihti peast läbi. Samas aga, kui asjaosalised ise seda nautisid ja lõpuks mingi tulemuseni jõudsid, siis miks ka mitte. Isiklikust ja erialasest huvist lähtuvalt oli kohe väga põnev ka mänguvälisel minul vestlust, osapoolte stiile ja kasutatud võtteid analüüsida. Milline õpikutekst... Kuidas rünnak on parim enesekaitse. Kuidas küsimustele pikalt vastates mitte ühtegi vastust anda. Ja Palju Muud.

Ning te võite vaid ette kujutada minu üllatust (ja rõõmu!), kui pärast pikka kinnise ukse taga olemist lõpuks välja pääsedes (või murdes?) selgus, et tegelikult antakse süüa ka... Et ei peagi ainult viinamarjade peal ära elama. :)

Järeljauramine kella kuueni hommikul oli aga absoluutne tipp ja minu nädalavahetus oligi tehtud. Suur tänu teile kõigile!

PS. Irve, ma pole unustanud ja kavatsen seda asja lugeda...vist...
Kas sa usud, et sa suudad või sa usud, et sa ei suuda, sul on täiesti õigus. – Henry Ford
Hel
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 21:14 8. Nov 2010

Jõuan siis ka lõpuks muljetamiseni. Tänud mängujuhtidele ja kaasmängijatele meeldiva mänguelamuse eest.

Muud tänud lähevad eelkõige kirikurahvale, nii esinduse liikmetele kui muudele kohalviibinud vaimulikele, olite suurepärane seltskond. Muust rahvast meeldejäävamad olid kahtlemata Li Halani aadlikud, Stuarti mängitud arst (kellele kuulub ka au ühe mängu tipphetke põhjustamisel), Keki mängitud turvamees, toosamane surmani hirmunud talunik ja ilmselt mitmed teised.

Erilised tänud lähevad Fading Sunsi maailmale :)

Tegemisi ja mõtlemist Eskatoonik Bertramile jagus. Alguses sai küll püüda hoida end Ortodoksi esindajate lähedusse, et tegutseda nende juhtnööre mööda ning neile oma nõu ja jõuga abiks olla. Kuid lõpptulemusena viisid kohustused mind ilmselt pea kõikjale majas. Probleem sümbiontidega, kutsuge eskatoonik! Sai oldud nii palju abiks kui mu õpetasest vaimulikul võimalik ning ehk ka ühe õnnetu noore Hazati elu ja hing päästetud. Järgmine kord püüan ka olla vähem mõttes ja rohkem suhtklevam, kuid eks eskatoonikud olegi rohkem mõttesviibijad. Piisavalt et kogemata hertsoginnast ilma viisakusavaldusteta mööduda :P

Võimalik et libisesin neist lihtsalt mööda kuid väiksemaid kõrvalliine oleks võinud olla väheke rohkem olla. See oleks ka ainuke otsene puudujääk, mida oskan mängu puhul välja tuua.

Aga jah, pilte ja järgmist mängu ootama jäädes

Kõigelooja alandlik teener ja Eskatoonikute ordu esindaja,
illuminatus Bertram Gelden
Ghostwizard
Arhimaag

PostitusPostitas Herwen 23:53 8. Nov 2010

Kirjutasin just pika oopuse, lahkasin probleeme ja kirjeldasin kõige nauditavamaid kohti. Küllap see siis ei pidanud olema... Püha Interneti jõud sekkus. Üritan seekord lühemalt teha ja mõned asjad välja jätta:

* Mulle ei meeldinud tunne, mis mul vahepeal tekkis, kui mõtlesin, et mängujuhid pole mu kirja läbi lugenudki. Sain sellest üle mängul, kui sain teenija-vabadusvõitleja-terroristiks. (Kuigi see toimus suhteliselt juhuslikult.) Siiski leian, et palju parem oleks olnud, kui ma oleksin seda varem teadnud, saanud taustalugu seedida, oma tegelast põhjalikumalt tundma õppida(kas või ise mõelda). Oleksin saanud PALJU parema rollisoorituse teha. (Piinama jäi parun Al-Maliki küsimus: "Kas te teete seda esimest korda?") Oleks tahtnud tõesti olla see karastunud tüüp, kes on kuid kuskil soos treeninud. Ja noh, teades, et ma olen teenija ja sisseimbunu, poleks ma nii palju kampsuneid ja välisjalanõusid kaasa vedanud. :D

* Mulle meeldis oma tegelast avastada: mure kaaslaste pärast, kes sümbiontide ohus väljas viibisid; avastus, et suurim sisemine rõõm võib peituda kommide sümmeetrilistesse ringidesse panemises ning heldimus, kui üks aadlik seda pärast ühe kommi võtmist tegi; rõõm imperaatori käsu pärast ja tõeline lootus, et kuberner võiks meid mõista... Sellised väikesed igavamad sisekaemuslikud hetked andsid palju juurde.

* Pinget pakkusid relvade toimetamine köögist rünnaku alguspaika vaid 5 minutit enne õhtusöögi algust(leidis kinnitust kahtlus, et mõni aadlik või muu tegelinski jääb ka pärast kõhu täitumist söögisaali kooserdama) ning loomulikult rünnak ise. Oleks tahtnud, et oleks operatiivsemalt läinud ja suutnud kohe sisse saada nõupidamisruumi, nagu me Eevaga soovitasime. Ja asjad oleks võinud hoopis teisiti minna, kui neid sümbionte poleks olnud. Siis ei oleks kõigil relvi käes olnud ning kui me oleksime turvaülema JA majaisanda oma kontrolli alla saanud, oleks võinud, oleks lootust olnud, et õhtu tipneb veel ühe lepinguga!

Tänan tõesti kõiki mängujuhte, sellise mastaabiga ja nii keerulises maailmas on kindlasti raske mängu korraldada, ometi saite hakkama. Mulle tõesti meeldib see maailm ja ma loodan, et saan sellest ka järgmisel korral osa... Tänaksin veel Eevat ja Taliesini, oli tore^^ Ja veel eraldi tänan muusika valinud inimest - Vivaldi ja Apocalyptica soojendasid südant, hellitasid kõrvu, sobisid mängu meeleoluga ja aitasid mul kahtlemata keskenduda. Aitäh!
Herwen
Asjatundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas printsess 13:11 9. Nov 2010

Printsess tänab samuti kauni mängu eest.

Mängusiseselt olid minu kaunimad hetked ilmselt kallist Karli piinates. Õnneks ta allus sellele päris hästi ja võib öelda et sellest liinist õnnestus mul ilmselt parim võimalik lahendus välja pigistada, vaatamata sellele, et majaperemehel ka muudest tegevustest puudus ei tulnud, mida meenutas ilmekalt Suteki Printsessi reaktsioon kui ta mu kallima meie järjekordse vestluse ajal leidis.

Ülejäänud teemad jooksid mängusiseselt kergelt liiva ja neist sai juba kohapeal räägitud. Ja tegelikult polnud sellest kõigest üldse hullu, sest mul oli maailma kõige lõbusam mänguseltskond. Te ju isegi nägite neid kahte kuldparunit, kes juba briifil vaikselt üksteise ette üritasid trügida. No see oli lihtsalt uskumatult lõbus, mismoodi nad pool mängu teineteist jaburalt üle trumbata üritasid. Seltskonda kroonis aga nädal tagasi kuulmise peaaegu kaotanud insener, kellega jutu ajamine oli ülesanne omaette, sest ma arvan et tema mängu jooksul kõige tihedamini kasutatud sõna oli "Mida?". Eriti armas oli see, kui keegi talle midagi salajast rääkida üritas. Ehk et ma ei mäleta et ma oleks ühelgi larbil nii palju lihtsalt naernud.

Ja veel tahaks öelda et mulle väga meeldis see koht iseenesest, kus larp toimus.
printsess
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 21:50 9. Nov 2010

Tuli meelde veel üks vaimustav seik: nimelt kuberneri kahe valvuri näoilmed kui ma nende juurde tippisin, ennast esitlesin, etiketti õpetasin ja siis agaralt pärima hakkasin. Ja siis minu arvatav ilme, kui nad mõlemad mulle ütlesid, et nad ei tea.

(Ja keegi ei teadnud ikka mitte kui midagi! Mul on tunne, et teadmatus oligi vist antud mängu märksõna.)

:lol:

Hetki oli kindlasti veel, ma lihtsalt ei oska kõige paremaid ära märkida.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sprot 0:00 10. Nov 2010

Minu tehtud pilte võib ka nüüd näha

http://fading.tume.pri.ee/pildid/kohtumine-maamoisas/
"Siin ei ole jäneseid" - Sass Kass (NWOD)
Sprot
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 0:11 10. Nov 2010

Viimati muutis Tanel, 8:56 11. Nov 2010, muudetud 1 kord kokku.

Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 0:27 10. Nov 2010

Oi, kui ilusad ja isikupärased pildid. Suur aitäh sulle :) Terroristid rokkisid ikka sajaga.
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Heart 0:37 10. Nov 2010

Oii, nii mõnusad pildid...
Mu lemmik on see
http://fading.tume.pri.ee/wp-content/ga ... GP2875.jpg
Keskmisel härral on mõnus "peakate" :)
"...vahel helbena suudan Su juurdegi tulla ja Sa näed minust heledat und"
Heart
vändagängster

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 0:43 10. Nov 2010

Tanel
Tuleloitsija

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 28 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll