Nagu juba paljud teisedki mainisid oli mängu sissejuhatus uudne ja mõnus. Ise meelega ei jälginud kuhu keeratakse ega mõelnud, mis võib olla sihtkoht, et oleks loomulik üllatusmoment kui side silmilt võetakse.
Briif koos WC pausiga oleks võinud olla lühem - või siis WC pausi selles kohas mitte teha ja viinud soovijad jalutusaedikust sinna kükitama.
Põgenemise planeerimine 5. kongis oli mõnus. Koostöö ühise eesmärgi nimel läks kiirelt käima, ühendused teiste kongidega ja tähelepanekute jagamine. Kahjuks jah olid ööd meie jaoks liiga lühikesed - insener ei jõudnud veel GM'ga läbigi rääkida, kuidas me ukse lõhkame, kui juba hüüti "äratus!"
Lahing sees oli eriti segane - keegi vist ei saanud aru millega teda löödi või lasti, kas shokirelvaga või pärisrelvaga. Rääkimata siis sellest et läbi turvise ja paksu riietuse nerfe ei tunne.
Siinkohal vabandaks, kui kohati tundus, et ma ei sure maha, see polnud plaanitud ja ma sain lugeda vaid tabamusi mida tundsin, nägin või mida öeldi.
Suured tänud ka ravijatele, kellest jäi kohati mulje, et nad on minu isiklikud ihuarstid. Sain vaevu pikali, kui juba oli kaks ravijat minu juures ja küsisid: "kust sul valutab mu poeg?"
Välilahingust niipalju, et igav polnud mul isegi siis kui kumbki pool ei rünnanud, kuna vaatasin, et maksimaalselt raffast oleks relvastatud ja käisin majast tühje salvesidki toomas, mille käigus vabastasin ka vaesed teise kongi tüübid kes sinna olid lukutaha jäänud Peale vuldrokite langemist oli vahepeal tunne, et see on minu isiklik lahing, õnneks ilmus vahel ikka välja tegelasi kes minuga liitusid. Ja siis need toredad tegelased kes madistada ei tahtnud aga mulle nurgataga relvi laadisid kuni kuule oli - tänud
Väike tähelepanek, et kui GM tuleb läbi kahe vaenupoole vahelt olles olnud eelnevalt ühe poole võitleja, võiks linti olla paremini näha või siis hüüda et GM tuleb. Arvestades laskemoona vähesust oli mul kahju nendest mängujuhile raisatud laskudest.
Kallis Og Har, Cahur von Malmikul pole kunagi olnud sooja ega külma teie vaenust tema suguvõsa suhtes, omamatu isikliku kana mida teiega kitkuda oli tal teist lihtsalt ükskõik. Ja olgem ausad, sõdur on sõdur ja kes täna sõdib lahinguväljal sinu vastu, võib olla homme sinu alluvuses. See on poliitika
Aga teiega oli tore vuldrokid - moepärast üksteisele lõuga anda võime hiljem ikkagi - kui te tõesti teistmoodi ei saa
Suur tänu kõigile toreda mängu eest
Ja Gregik ma tean, et mõtlesid mind ning kui sa väljas tabamusi ütlesid oli palju lihtsam, sest ma tõesti ei tundnud midagi ja ma näen ainult ette