[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Fadingu vanglamängu muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Fadingu vanglamängu muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Fadingu vanglamängu muljed

PostitusPostitas Gregik 18:51 31. Okt 2011

Johhaidii!
Gregik
Kosmiline Tapjakloun

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Bango 19:01 31. Okt 2011

Nagu juba paljud teisedki mainisid oli mängu sissejuhatus uudne ja mõnus. Ise meelega ei jälginud kuhu keeratakse ega mõelnud, mis võib olla sihtkoht, et oleks loomulik üllatusmoment kui side silmilt võetakse.

Briif koos WC pausiga oleks võinud olla lühem - või siis WC pausi selles kohas mitte teha ja viinud soovijad jalutusaedikust sinna kükitama.

Põgenemise planeerimine 5. kongis oli mõnus. Koostöö ühise eesmärgi nimel läks kiirelt käima, ühendused teiste kongidega ja tähelepanekute jagamine. Kahjuks jah olid ööd meie jaoks liiga lühikesed - insener ei jõudnud veel GM'ga läbigi rääkida, kuidas me ukse lõhkame, kui juba hüüti "äratus!"

Lahing sees oli eriti segane - keegi vist ei saanud aru millega teda löödi või lasti, kas shokirelvaga või pärisrelvaga. Rääkimata siis sellest et läbi turvise ja paksu riietuse nerfe ei tunne.
Siinkohal vabandaks, kui kohati tundus, et ma ei sure maha, see polnud plaanitud ja ma sain lugeda vaid tabamusi mida tundsin, nägin või mida öeldi.
Suured tänud ka ravijatele, kellest jäi kohati mulje, et nad on minu isiklikud ihuarstid. Sain vaevu pikali, kui juba oli kaks ravijat minu juures ja küsisid: "kust sul valutab mu poeg?"

Välilahingust niipalju, et igav polnud mul isegi siis kui kumbki pool ei rünnanud, kuna vaatasin, et maksimaalselt raffast oleks relvastatud ja käisin majast tühje salvesidki toomas, mille käigus vabastasin ka vaesed teise kongi tüübid kes sinna olid lukutaha jäänud :) Peale vuldrokite langemist oli vahepeal tunne, et see on minu isiklik lahing, õnneks ilmus vahel ikka välja tegelasi kes minuga liitusid. Ja siis need toredad tegelased kes madistada ei tahtnud aga mulle nurgataga relvi laadisid kuni kuule oli - tänud :)

Väike tähelepanek, et kui GM tuleb läbi kahe vaenupoole vahelt olles olnud eelnevalt ühe poole võitleja, võiks linti olla paremini näha või siis hüüda et GM tuleb. Arvestades laskemoona vähesust oli mul kahju nendest mängujuhile raisatud laskudest.

Kallis Og Har, Cahur von Malmikul pole kunagi olnud sooja ega külma teie vaenust tema suguvõsa suhtes, omamatu isikliku kana mida teiega kitkuda oli tal teist lihtsalt ükskõik. Ja olgem ausad, sõdur on sõdur ja kes täna sõdib lahinguväljal sinu vastu, võib olla homme sinu alluvuses. See on poliitika :P

Aga teiega oli tore vuldrokid - moepärast üksteisele lõuga anda võime hiljem ikkagi :) - kui te tõesti teistmoodi ei saa :P

Suur tänu kõigile toreda mängu eest :)

Ja Gregik ma tean, et mõtlesid mind ning kui sa väljas tabamusi ütlesid oli palju lihtsam, sest ma tõesti ei tundnud midagi ja ma näen ainult ette :P
I always hope,
I always dream.
And if I dont,
It isn't me.
Bango
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 20:09 31. Okt 2011

Tooksin ka omapoolt välja mängujuhtide võtte mängijad pidevalt tegevuses hoida. Passiivsus tekitab passiivsust ja tegutsemine tegutsemist. :7:

Üldiselt, vangivalvurina, kogemus täitsa hea. Oleksin ehk oodanud pisut rohkemaid suhtlusvõimalusi vangidega ent NPC'na ei kurda.

Toredaid seiku: Pärast briifi läksime relvi ära viima. Tekkis sõnelus Blondiega, kes seejärel üpris külmalt mulle taseri ribide vahele suskas. Nagu pärast selgus, segaduse tõttu sest mina olin omaarust MÄNGUS SEES aga Dani tegelane oma arust MÄNGUST VÄLJAS. Mänglev situatsioon päädis umbes kuue elektrilise paaristorkega minu rindkorvi pihta. Ruulisin selle mõttes korralikuks 10 minutiliseks elektrišokiks ja jäin maha ägisema. Teised läksid minema. Minu maas vappuva kogu leidis leitnant.
"Ah NII käivad siin vanglas asjad siis!", mõtlesin ja tundsin end paikapanduna. Paistis et täpselt samaga vastata enam võimalust ei tule ja hakkasin sellest hetkest hauduma kohutavat kättemaksu.Muide, ei leidnud ma enam üles ka oma Rad-X'i tablette ning loomulikult süüdistasin varguses Blondiet.
Jõudsin plaaniga niikaugele, et lepin mõne vangiga kokku ja viin tema kongi ühe anonüümse relva, nt 3 kuuliga. Hommikul, kui Blondie rühm läheb esimesena toimkonna kongi inimesi ära tooma, ründavad vangid välja, tapavad rühma.
Kõik läks nii nagu pidi, ainult relva ei pidanud ma vangidele sebima. Vanglamässu nähes andsin häiret ja sööstsin relvi tooma. Enamus jooksis mulle järgi ja MITTE kongide poole. Väike infosulg.
Ja kõik see intriig tuli segadusest IG-OG üle. Vabandust Dani ees kui see hõõrumine põhjendamatu tundus.
Kadunud Rad-X tabletid leidis üle keegi tundmatu puistaja pärast vanglamässu. Ühtlasi - soovin oma halli teibirulli tagasi, mis siis mult ära krabati.

valvur Piimahabe, 3. rühm
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 20:13 31. Okt 2011

"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

PostitusPostitas UL 22:46 31. Okt 2011

nii, esiteks tänud kõigile väga huvitava mängu eest.....
kuigi jah, suure sebimisega jäi mõni teema tiba pealiskaudseks,
aga noh, see on rohkem lihtsalt kahetsus, et tehtud ettevalmistused
oleks pidanud rohkem tähelepanu saama. eriti arstikabinet.

lisaks sellele ma loodan, et mu särisevad süütenöörid pakkusid paljudele elevust.
mis teha, pommid olid Seerul korralikud, süütenöörid kippusid jamama.

pommide tehniline lahendus - säraküünal oli süütenöör, seda on lõhkajal ikka veidi varuks,
sest vahel peab väga pika viite tegema, laeng oli paugutaja ja sütik oli siis see nöörijupp,
mille säraküünal pidi läbi põletama. sütiku vea tõttu - nöör läks katki, aga pauku ei tulnud,
jäi plahvatamata ainult üks pomm, koridoris madina ajal loopimine kukutas süütenöörid
pommide küljest lahti enne, kui tuli sütikuteni jõudis
UL
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Die 0:29 1. Nov 2011

Ul, sinu vidinad tekitasid mulle küll väga reaalse ohutunde, nii et jooksmine, hüppamine ja varjumine käis kibekiiresti asja juurde. Rispekt, mään!
Kui oled kaelani sitas, ära pead longu lase (Saksa vanasõna)
Die
Lohede õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 1:00 1. Nov 2011

päris kõmisevad paugud!
....nrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Aa, muide, rattatuli on minu oma. Ainuke kaasaskantav juhtmevaba valgusti, mille kodust leidsin.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 1:50 1. Nov 2011

Nerfilahingule on vaja kaht platsimängujuhti, kel kummalgi on oma leer lugemiseks ja laskude märkamiseks. Mängijate panusele lisaks.

Irve
paranoik

PostitusPostitas Aweron 22:21 1. Nov 2011

Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Alleria 20:50 2. Nov 2011

Suur tänu kõigile! NPC-dele olustiku, mängijatele hea mängu ja seltskonna eest ja GMidele, et nad seda meile võimaldasid.
Väga kaunis algus oli, mõnus kui nähakse vaeva algusega. Viimastena bussist lahkuda oli päris närvesööv, aga andis hea efekti.
Kongikaaslased olid huvitavad, sattusin kohe kahe eriti hea inimesega kokku. Üks jagas kohe minuga oma toitu ka, kui palusin, nii et eliksiiri nälga sai natuke kustutatud.
Rutiin oli hea. Mõnus oli aeg-ajalt grupi liikmetega kohtuda ja infot vahetada. Sosinal peetud vestlused jalutuskäikude ajal olid parimad :).
Natuke kahju, et ühtegi ust polnudki vaja muukida, võtmed saadi kohe kätte. Lõpumadina ajal polnud suurt midagi teha, turvasin Yenevat ja passisin niisama. Aga igav ei hakanud ikkagi, nii et hea töö :).
Ise mängisin natuke liiga alalhoidlikult, oleks võinud rohkem riskida. Samas, kuigi oli palju võimalusi lihtsalt ära jalutada, oleks see ju üsna igava mängu teinud. Üldiselt oli päris hea mängida, sai ikka natuke tõbras ka olla, kuigi oma armist, mille saamislugu kolmveerand mu rollist oli, ei saanudki rääkida :P.

Mõned asjad, mis olid kehvemini, enamik ka juba mainitud:
algus ja buss oli vinge, aga pole ka päris kindel, kas kulutust väärt. Aga uued ideed ja katsetused on alati head, nii et ei virise.
Ööd oleks võinud tsutike pikemad olla, aga ehk see sebimine andiski palavikulisele õhkkonnale juurde.
Kahju, et oma grupiga sisuliselt ei saanudki koos mängida
Oleks võinud natuke rohkem sisu ja lugu olla. Eriti kuna OG meile jäetud põgenemisvõimalused olid ka IG nii ilmsed; oli hull paranoia ja vandenõuteooriad. Oleks äge olnud, kui seal taga oleks päriselt ka midagi enamat olnud kui lihtsalt see seif. Rohkem infot ja konkse, mida avastada.

Aga tegelikult mulle meeldis ja tehke veel, äge oli :)

Ally
The race is long and in the end it's only with yourself
Alleria
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sprot 21:28 6. Nov 2011

Minu käes on kellegi taskulamp - hõbedane vanamoodsa väljanäegmisega ja peal kiri "made in china".
"Siin ei ole jäneseid" - Sass Kass (NWOD)
Sprot
Valguse hoidja

Eelmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll