Postitas Mimic 13:05 6. Nov 2011
Uue Ilma joomalarpiks nimetamist võtan ma praegu isikliku solvanguna, Irve !
Jah, oli probleeme teatava kontingendi alkoholilembusega, kuiva seadust polnud veel kehtestatud ja GMidel oli raske kohati ohjeldada inimesi, kes mängu asemel pudelisse jäid, aga meie viie aasta töö ja kõigi mängudel tõsiselt rolli pühendunud inimeste vaeva joomalarpiks nimetamise eest nõuan ma küll täie tõsidusega avalikku vabandust, personaalne trauma või mitte !
Ja kuskohas sa Lihula II nägid ühe leeri mättasselöömist, ma GMina ei tea. Linnamäel pidu pidanud Ordu tekitas probleemi mängu kulgu, aga hoopis teise, nad nimelt (oma mittepidupannud liikmete abil) kogusid kokku enamiku kriitilisest informatsioonist ja suure hulga vajalikke asju ja istusid nende otsas, kuna kartsid, et äkki teevad midagi valesti ja aitavad kaasa Pimeduse võidule.
Mimic
PS: UI seeria lõpu koha pealt oli Irvel osaliselt õigus. 50% läbipõlemist ja 50% mõningate mängijate suhtumist ("No te olete ju GMid, eks koristage.") Jätkuvalt, ei olnud joomalarp, 90% (võib-olla 80) mängijate jaoks toimus kogu mängu ajal lugu ja jäi see ka pärast peamiseks, küsi, mis inimestel on meelde jäänud. Krtjprg.
Dancing on the edge of a blade
Rollimäng on Kõigelooja poolt soositud ja seeläbi kohustuslik