[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Jää ja Tule Laul 4: "Kes keda?" 3.-4.03.12

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Jää ja Tule Laul 4: "Kes keda?" 3.-4.03.12

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Re: Jää ja Tule Laul 4: "Kes keda?" 3.-4.03.12

PostitusPostitas Aylin 23:24 28. Veebr 2012

Järgmine päev kell 11
Aylin
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 12:56 1. Mär 2012

Vajatakse kogenud meesrollimängijat, roll kohe kätte ja osalustasu maksma ei pea!

Palun kiirelt ühendust võtta jaa.tuli@gmail.com või johanna 53 035 616.
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Neumis 22:49 1. Mär 2012

Tere!

Kas kellelgi oleks pakkuda ühte autokohta Tallinnast mängule? Loomulikult aitaksin bensurahaga : )

Aitäh!

EDIT: leidsin omale koha
Viimati muutis Neumis, 14:50 2. Mär 2012, muudetud 1 kord kokku.
kas võib või ei või või või margariiniga panni määrida?
Neumis
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Zeek 10:35 2. Mär 2012

Mul on välja pakkuda kuni 3 autokohta Tallinnast mängule (aegade sobivusel tagasi ka), eeldatav väljasõiduaeg 10 tuuris.
"nil volenti impossibilis est"
Zeek
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 2:03 5. Mär 2012

Avan siis muljetuse.

Mängust jäi mõnus mälestus. Omad hetked pimedas metsas, humoorikad hetked, hirmsad ja rõõmsad hetked. Oli muidugi ka üllatusi aga üllatused, mis NPC-tegelase teadmisi puudutavad võiks selguda enne mängu ;). Muidu lahenda nagu mäluauku.
Aga hulgale noortele sai nädalavahetuseks Päris Elus tegevust pakutud (Y).
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Neumis 13:08 5. Mär 2012

Heoo!

Väga mõnus üritus oli! Võiks isegi öelda, et minu jaoks siiani mõnusaim larp.

Viikingite küla on suurepärane koht mängude jaoks. Eriti hea õhustiku lõi kõrts, kus alati oli palju erinevaid seltskondi koos, kellega mõdu juua ja asju arutada.

Põnevaid rollimängulisi momente oli palju. Kõige meeldejäävam neist kindlasti Batu(Karstarkide pundi juht) eepiliselt ebaõnnestunud katse diplomaatias kui ta emand Gloverile maadejagamise küsimuses toetust vandus aimamata, et Trexx (isand Umber) samal ajal tema selja taga seisis (samamoodi oli mõned kümned minutid tagasi toetust vannutud ka Umberitele). Elu nagu filmis, ma ütlen : )

Minu rolli jaoks muutis mängu ülipõnevaks ruunikirja võti, mille GM-id mulle mängu esimestel minutitel kätte surusid. Viie võtmetähe abil kuninga hauakivi (tuntud ka kui kindluse seppade kusekivi) teksti lahendamine oli omaette põnevus, aga veel palju ägedam oli kõrtsis külatarga õpipoisi seljal oleva tätoveeringu tõlkimine. Selleks hetkeks oli ruunikiri juba piisavalt selge, et seda peast meie kroonikule ette veerida. Kuigi need polnud eriti keerulised ruunid oli ikkagi tähtis tunne võõrast keelt osata.

Väga meeldis ka mängu lõpuosa kui meie pundi järelejäänud liikmed külatarga juhatusel suures VG-hirmus mööda metsa ringi hiilisid, iga paarikümne meetri taga peatudes ja krabinaid kuulatades.

Ainuke negatiivne kommentaar minu poolt on, et kogu see Jäähiie quest ei olnud väga edukalt motiveeritud. Küll oli vihjeid, et selline koht on olemas ja et sealt võib leida mingitsorti võtme, aga selle teadmise ümbert oli puudu mingi suurem motiveeriv plot. Me läksime seda hiit otsima puhtalt põnevusest, mis on loomulikult omaette motivaator, aga tegelikult ei teadnud keegi meist ka mängu lõppedes, miks me seda võtit otsisime ja mida me sellega peale võiksime hakata.

Kokkuvõttes super hea mäng! Aitäh GM-idele ja mängijatele!

J.
kas võib või ei või või või margariiniga panni määrida?
Neumis
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas VincentArckharum 23:05 5. Mär 2012

Tänan kõiki uusi ja vanu mängijaid, kes suutsid selle nädalavahetuse igaljuhul nauditavaks luua. Hea oli näha vanu tuttavaid ja ka uusi tulijaid, kelle tegusid saab ma loodan näha tulevatel aastatel/mängudel.

Toimus Troonide mäng! Oli Westerosile omast jagelemist ja seiklust metsas, nagu oli lubatud. Mina põhiliselt nautisin seda lõunamaa rüütlileomast kuningaseaduste aushoidmist ning kindlasti lisas see Minu mängule juurde.

Tahaksin tänada kõiki kodasid, kes olid näinud tõepoolest suurt vaeva ning tänu sellele lõid Westerosi.

Mul oli kahju vaid, et vaid VG ei jõudnud või ei viitsinud näha vaeva maailmaga seguneda ning vastavat kostüümi ja pudipadiga tegeleda. Küllap see on nende mängu stiil aga nad teevad sedasi vaid iseendale sellega kurja näidates oma võimet mitte adapteeruda taustsüsteemiga. Õnneks see ei rikkunud otseselt mu mängu seekord, aga oli häiriv. Lõppeks oleks lootnud lastele paremat ja põnevamat lõppu kui Musta ja Punase jagu saapa taldade all - iseenda karakterist oli mul selleks ajaks üsnagi ükskõik.

Aga muidu nagu eespool mainitud oli mäng üldjoontes hea ja isegi põnev seda tänu loole ning teisalt minu "asjalikele" kannupoistele, kes olid tegelikult toredad ning tublid. Tulevikus võtaks veelkordki kampa/kannupoisteks.

Aitäh!

Hea töö!

V.A.
"My name is a word of power on the lips of my followers. You can't escape me, i'm inside your mind."
VincentArckharum
Orkipäälik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Bernard 0:01 6. Mär 2012

VG jaoks on tegemist talvelaagriga, mis toimub meil antud formaadis 7ndat aastat järjest. See tähendab, et rollimängus osaleme ainult vastavalt võimalusele ning üsna kindlate raamide piires.

Meie esmane eesmärk talvelaagris pole üritada ilmtingimata rollimängu sulanduda vaid viia läbi enda õppused. (mis õnnestusid ideaalselt - suur tänu korraldajatele ja kõigile metsas uitajatele või meie positsioonide ründajatele - väga lõbus oli)

Antud juhul oli roll lisaks meile keerukas sulanduda ka, harilikult olemegi mänginud vareseid ja sellesse rolli sobivad meie (valdavalt) mustad kostüümid ning sõjaväeline hoiak hästi.

Seekord pidime olema Thennid kes on üle müüri roninud, maha võtnud vareste salga, nende riided selga ajanud, mingi libaloo välja mõelnud ning kasutavad seda, et külas hea ja parema asukohad kindlaks teha. Ehk siis mäng mängus. Öö saabudes pidime reidi korraldama. Kuna pidime teesklust üleval hoidma siis pidi meie kuritegudele võimalikult vähe elusaid tunnistajaid jääma. Segadust kui palju.
Austusega, Allan Bernard /55 632 698/

Bernard
Saladuste kaitsja

PostitusPostitas Mant 1:24 6. Mär 2012

Lastele meeldis väga lahing metsas. Nad tegid pärast hulga plaane kuidas oleks kõige parem revanši võtta. Vähemalt minu poiss tuli mängule kindla sooviga madistada ja see oli tema võimalus mis realiseerus :)

Ja tüdruk kuulutas kohe, et ta tahab ka Jüriöö ülestõusul mängida ravitsejat õpilast, aga veel parem kui saaks päris ravitseja olla.

Igati mõnus mäng oli.
Võta eeskuju kaladest: ole vait kui sul pole midagi öelda
Mant
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 17:36 6. Mär 2012

Aitäh kaasmängijatele!

Üks vahvamaid mänge, kus ma käinud olen.
Seltskond oli viimase peal, aitäh! Situatsioonikoomika ning vaimukad hetked omavahel oli ilmselt üks suur põhjus, miks mäng minu jaoks igati plussi jäi.
Väga meeldisid kaasmängijad, sest näha oli, et rollid mängiti välja edukalt ning siit ka minu üks suurim imestus: väikesed mängisid väga hästi. Esimest korda, kui ma tõesti nägin ja tundsin, et ka nemad olid hingega asja juures, jätsid väga hästi meelde kuidas kellegagi käituda ning ei ajanud rollivälist jama. Kõike võeti tõeks ja kaasmängijatesse (vähemalt nendesse, kellega ma kokku puutusin) suhtuti hästi olenemata vanusest.
VG oli väga lahe ja seda teise nurga alt nähes, võin öelda, et oma eesmärk vist saavutati. Eks oli igasuguseid segadusi ja arusaamatuid kokkupuuteid ka, aga minu meelest kui on tegu segamänguga (rollimäng pluss näiteks siis antud juhul VG talvelaager) võiksid ka rollimängijad sest' aru saada ning viisakalt käituda - VG'l on omad eesmärgid ja põhimõtted ja rollimänguritel omad - ei ole tarvis viriseda ja tembeldada (nagu ma kohati märkasin).
Aga võib-olla teiselt poolt võiks VG samuti arvestada, et kohati võib metsa saadetud "algajate" üksused mitte vahet teha meta-mängul ja oma eesmärgil, sest rollimängijatele teeb selline segadus karuteene ja lõppude-lõpuks rikub ühe poole jaoks mängu ära, ning SEE ei ole ju kellegi eesmärk. Nagu tavaliselt, mängitakse, et oleks endal hea ja ka teistel. Käru saab keerata purjuspäi tänaval ka.. Sellistel puhkudel peaks arvestama ka teistega.

Et sellist eestlaslikku vaenu oli kohati küll. Nii IG kui OG. (Kompromissid on kahepoolsed, nende mitte-tegemine tekitab probleeme juurde)
Et see oligi ilmselt peaagu ainuke asi, mis soovida jättis...

Peale kõige, oli see ka kõige soojem LARP, kus ma üldse kunagi käinud olen. Soe oli magada ja muidu väljas ringi tõmmelda.

Elleksis Snow
I'll kill you so hard, you will die to death.
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Henzu 18:27 6. Mär 2012

Teist korda ei tule mängule, kus mu eesmärk on kellelegi olla, mu enda teadmata, liikuv treeningunukk.
Pange oma ürituste tegelikud eesmärgid oma kuulutustesse kirja.
Muu oli fun.

*ok tegelt ei olnud hullu midagi jah. Kõigil oli hästi lõbus.
Viimati muutis Henzu, 15:56 10. Mär 2012, muudetud 1 kord kokku.
All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
Henzu
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 21:20 6. Mär 2012

-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 21:28 6. Mär 2012

chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 22:26 6. Mär 2012

http://fotoalbum.ee/photos/Tralayn/94067007/

VG promoks päris hea pilt välja kukkunud :)

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tralayn 22:28 6. Mär 2012

Nääh, ei jõudnud ise oma pilte ülessegi panna, juba on levinud :o
Aga üldine link siis siin http://fotoalbum.ee/photos/Tralayn/sets/1262357
Aitäh kõigile, kes igale poole roniva kaamera välja kannatasid, piltidel ilusad välja nägid ja erinevaid autosid lükata aitasid.
Mmm something-something... /sisesta tark ent humoorikas lause siia/
tralayn
Valguse kaitsja

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll