Postitas kaval rebane 17:36 6. Mär 2012
Aitäh kaasmängijatele!
Üks vahvamaid mänge, kus ma käinud olen.
Seltskond oli viimase peal, aitäh! Situatsioonikoomika ning vaimukad hetked omavahel oli ilmselt üks suur põhjus, miks mäng minu jaoks igati plussi jäi.
Väga meeldisid kaasmängijad, sest näha oli, et rollid mängiti välja edukalt ning siit ka minu üks suurim imestus: väikesed mängisid väga hästi. Esimest korda, kui ma tõesti nägin ja tundsin, et ka nemad olid hingega asja juures, jätsid väga hästi meelde kuidas kellegagi käituda ning ei ajanud rollivälist jama. Kõike võeti tõeks ja kaasmängijatesse (vähemalt nendesse, kellega ma kokku puutusin) suhtuti hästi olenemata vanusest.
VG oli väga lahe ja seda teise nurga alt nähes, võin öelda, et oma eesmärk vist saavutati. Eks oli igasuguseid segadusi ja arusaamatuid kokkupuuteid ka, aga minu meelest kui on tegu segamänguga (rollimäng pluss näiteks siis antud juhul VG talvelaager) võiksid ka rollimängijad sest' aru saada ning viisakalt käituda - VG'l on omad eesmärgid ja põhimõtted ja rollimänguritel omad - ei ole tarvis viriseda ja tembeldada (nagu ma kohati märkasin).
Aga võib-olla teiselt poolt võiks VG samuti arvestada, et kohati võib metsa saadetud "algajate" üksused mitte vahet teha meta-mängul ja oma eesmärgil, sest rollimängijatele teeb selline segadus karuteene ja lõppude-lõpuks rikub ühe poole jaoks mängu ära, ning SEE ei ole ju kellegi eesmärk. Nagu tavaliselt, mängitakse, et oleks endal hea ja ka teistel. Käru saab keerata purjuspäi tänaval ka.. Sellistel puhkudel peaks arvestama ka teistega.
Et sellist eestlaslikku vaenu oli kohati küll. Nii IG kui OG. (Kompromissid on kahepoolsed, nende mitte-tegemine tekitab probleeme juurde)
Et see oligi ilmselt peaagu ainuke asi, mis soovida jättis...
Peale kõige, oli see ka kõige soojem LARP, kus ma üldse kunagi käinud olen. Soe oli magada ja muidu väljas ringi tõmmelda.
Elleksis Snow
I'll kill you so hard, you will die to death.