Postitas kaval rebane 16:58 23. Apr 2012
Kommentaarium:
Esiteks, nüüd, kus ma olen saanud juba mõne tunni magada ka, hakkab mõistus vaikselt tagasi kogunema ja sõnad selgemaks muutuma, tahaksin öelda, et aitäh kõigile osavõtjatele selle suurejoonelise ürituse eest.
Nüüd mulle siis jõudis kohale, et ma ootan rõõmuga järgmist aastat.
Tuleviku suhtes siis nii palju, et kas selline jüriöö jääb ka tulevikus kestma?
Südamest loodan, et mitte. Kogu selle "rollimängu" lisamisega läks muu segaseks, eriti arvestades seda, et kuskilt hüppasid välja ootamatud infoüllatused.
Liiga palju segadust ja jama eelnes kogu mängule ning ilmselt oli see ka üks põhjuseid, miks näiteks minul ei olnud aega üritust nautida. Enne tuli teha palju eeltööd ja püüda end pidevalt kogu selle jamaga kursis hoida.
Ja noh, kas see oli siis rollimäng? Räägin küll enda leeri seisukohast, aga lindpriidel küll mingit suurtsugust rollimängu teiste leeride või teab kellega ei olnud. Üldiselt on inimesed jüriööle tulnud ikka ühe eesmärgiga ning võib-olla sellepärast ei tulnudki mingist rollimängust rohkem midagi välja. Kui lindprii leer jalutab metsas ning kuulda on, kuidas mõni teine leer briifib omasid lausetega "VG on kuri ja nad on vastased", siis mis sorti rollimängust me räägime.. Need kaks asja (rollimäng ja lahingud) võiks ikka lahus olla... Või see kuidagi teistmoodi leerisiseselt korraldada.
Teine asi, GM'id on tavaliselt minu meelest ikka sellised tuuleiilikesed, mitte soovitajad. Et nüüd võiksime me minna sinna või tänna poole ja teha seda või toda. Minu meelest polnud juttu, et keegi meist NPC'd oleksid olnud.
Linnuselahingust. Mulle väga meeldis, et see kord oli GM-tiimil varuks ruupor, mis kordas seda, mida kordama pidi. Leian, et see oli üsna hea lahendus sellele igaaastasele odade ära tõmbamisele ja igasugusele sigatsemisele, millest inimesed millegipärast ka aastate vältel aru pole saanud. See töötas hästi. Vile ka.
Ainult, et natuke ütleks pahasti ka. Kui kõrvale jätta see meeletu nali orgunnidega (bussikohad! esiplaanil), mis harja punaseks ajas, siis linnuselahingus, väga tore, et silmad peal hoiti mängijatel, aga kaitsjate GM linnuse müüril, kes iga kord, kui mina teda nägin, ainult naeris ja edasi-tagasi kõikus ning ringi vaatas, selle asemel, et actually mängu kontrollida, ei ole väga kompetentne. Võib-olla sai tööd muudel hetkedel ka tehtud, aga laipu võiks nagu koristada ka vahetevahel... See-vastu GM, kes arvas, et ma seal ühe käega odaga surgin ning pärast selgitamist mõistis, et mu oda oli lihtsalt kinni jäänud, oli väga viisakas ja tore, tuli ja vabandas. Olin väga meelitatud.
Selle üle on mul ainult hea meel, et vibud ja nooled nüüd ära kaovad. Iga aasta on olnud probleeme ja ju siis on vaja, et kellelgi silm tõesti välja lastakse, enne kui jõutakse arusaamale, et noolte kontrollimine tähendab noolTE kontrollimist, mitte ühe otsa läbivaatlust.
Üldiselt, ma loodan, et keegi siit midagi isiklikku välja ei nokkinud, minu mõte ei olnud üritust kriitikaga üle kallata, sest lõppude-lõpuks oli mul seltskonna mõttes üks imeline nädalavahetus ja hea meel, et nii paljud uustulnukad asjast vaimustusse sattusid (ning olid ka eelnevalt palju vaeva näinud). HAIL!
Mõtetes juba pööripäeval,
Schwanhild, lindpriide leeri K/kivis jao( )ülemast toaneitsi.
I'll kill you so hard, you will die to death.