[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Hiline Lõikus

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Hiline Lõikus

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Hiline Lõikus

PostitusPostitas sippo 10:28 2. Nov 2012

.
sippo
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 13:52 2. Nov 2012

Ma mõtlen ja mõtlen selle üle =)
Tuleb ette väga vähe selle trapperi külge haagitavaid asju, mis ei oleks tegelikult bio tegevusala. Kas see trapper ei võiks lihtsalt olla üks teistmoodi bio? Või et tema on bio ja teised biod muutuvad keemikuteks?
See söögiressursiga tegelev tegelane suudaks siis kinnipüütud eluka jupid lisaks püüdmisele ka mürkidest vähemalt poolpuhtaks töödelda ning loomade ja taimestiku koosesinemisel hinnata piirkonna suhtelist mürgitusseisu ning elamiskõlbulikkust - samas taimesegamise, ravimid, täpsed pinnaseproovid ja prügiteaduse jätaks senistele biodele?
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas sippo 14:56 2. Nov 2012

Mürgistustaseme osa on minu arust ka hea mõte ( ;) neile kes teavad)
Aga see ei muuda teda veel bioks (ei mingeid hange ja juurikaid :)
Pigem tõstab see selle rolli väärtust skaudina piirkondades, kus pole mürgised alad ette kaardistatud - kisub skaudiks. Ja ei saa kõrvale jätta seda, et needsamad loomapüügilõksud on ka objektikaitses rakendatavad ja ilmselt päris mitmel juhul oleks sellise küti mitte-automaatrelva valikuks ka snaiper-relv..
.
sippo
Loitsija

PostitusPostitas Paganarh 18:40 2. Nov 2012

Trapperi teemal:
Ma arvan, et ei peakski olema väga range piiritlusega kõik ning trapperi ja bio oskused võivad servapidi isegi kattuda. Trapper ei hakka heljurõisikuid korjama ning keemilisi vedelikke segama. Mõneti on tegu bio ja sõduri vahepealse tegelasega, kelle roll võib tunduda küll esmapilguil kitsana, kuid kelle olemasolu rikastab oma kohalolekuga maailma, kuna lisab sellele natukese veel kihte looduse ja loomade tundmise näol (äkki oleks trapperi taolisest tegelasest HL2,5'l toimunud sündmustes olnudki kasu?).
Niiet ma arvan, et trapper on vahva. Eriti väärtuslikuks teeks tema oskuse kaardistada toimumisala piire- tema oleks see isik kes suudaks tuvastada suhteliselt hõlpsalt, kust algab mürgine ala.
Eriti, arvestades et te liigute tundmatute alade suunas. Teie asulate ja oma osapoolte piirdes on jah kõik kenasti kaardistatud aga mis teid ees ootab? Tundmatus :)
Niiet paneme aga trapperi sisse ning kui on veel ideid mis see tegelane võiks olla suuteline tegema, andke aga tulla :)
Nimi trapper näiteks, eks see annabki natuke vale ning mitte-postapo suuna oma ameerikalikusega. lihtsalt "jahimees" või "metsavend"?

Sorontur, sinuga ma ei ole aga nõus. HL on oma praeguse formaadina juba tekitanud midagi, ning seda tuleks ka jätkata. Eks mingi hetk saab see sari läbi ning siis võib midagi uut tõesti proovida, kuid miskit Stalkeri taolist paljude eri rühmade jms kooslust me ei hakka kindlasti tegema, kuna Eestis juba toimuvad peaaegu iga aasta täiesti pädevad Stalkeri mängud, mis on organiseeritud vägagi pädeva org-grupi poolt. Käige neil, saate oma teitsuguse kogemuse kätte :) Mulle need stalkerdused väga meeldivad ja teistele organisaatoritele (kellega me suurepäraselt läbi saame) ei hakka me konkurentsi pakkuma.
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sorontur 19:17 2. Nov 2012

Sorontur
Lohede sõber

PostitusPostitas Paganarh 19:35 2. Nov 2012

ohjah, väga nõus et tehtagu :) oleks esimene mees kes mängul kohal :)

Lisaks: kui on huvi, siis võin panna ka dragonisse üles peegelkuulutuse järgmise Stalkeri toimumise kohta (kui see kunagi tekib). Ehk ei ole siinsed inimesed eriti käinud seal kuna ei ole väga teadlikud selle toimumisest.

PS. sai seda sinu ideed siin arcanariga arutatud vähe ning tegelikult oleks ikkagi ka selle puhul vaja sisse kirjutada teine osapool, kasvõi siis orkestreeritud NPC'de näol, kuna kui jätta lihtsalt ellujääjate grupid mängu, tuleks sellest ainult sõpruskohtumine välja kuna ei ole konflikti sisse kirjutatud. On variante kuid kõik need on kole tehnilised ja pealesurutud?
Kuna Irve sellele kaasa nõustus, siis äkki on tal midagi lisada? Näiteks mina mida rohkem selle peale mõtlen, seda vähem mulle tundub, et see lihtsalt ei toimiks nii nagu kirjeldasite :)

võibolla vaatan seda liiga oma mingi mätta otsast?
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sorontur 19:57 2. Nov 2012

Stalkeri-kuulutused oleks nende tekkimisel igati tervitatavad!

Hakkan mõistma, et pakkusin tegelikult ideede asemel peamiselt kriitikat. Olen nõus, et lihtsalt ellujäänute gruppide puhul on konfliktide tekkimine kas a) vähetõenäoline või b) läbisaamine kujuneb mänguväliste sõpruste ja vaenude põhjal (mis ei ole tegelikult tingimata halb, kui nüüd järele mõtlema hakata). Nii et jah, see osa jäi mainimata, kus meie välja pakutud mängijatesüsteem toimub laiema, GMide kujundatud maailma taustal, milles on korraldajatepoolsed... konfliktid. Küsimus on muidugi selles, et kuidas hoiduda quest'idepõhiseks muutumisest ning maailma "elus" hoida.
Sorontur
Lohede sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 21:45 2. Nov 2012

(Kannatan kohutavalt tugeva soovi käes pidada pikk lamisev kiidukõne mängu praegusele formaadile, aga annan endale aru, et seda ei ole kellelegi vaja tegelikult.)
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas sippo 22:08 2. Nov 2012

Ma usun, et tegelikult on :)
.
sippo
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 3:09 3. Nov 2012

Minu arvamusest oleks tegelikult üsna vähe kasu; kui ma kunagi Aweronilt kuulsin teie plaani nägin ma oma valvepessimismuses väga väga palju nüansse, mida ma larbis ei talu; see tundus üsna jube (ja vbl mäletate mu üsna hilist registreerumist). Ometi see kõik töötas ja otseloomulikult paremini, kui ma ootasin. Seetõttu ma võin julgelt teie nägemust usaldada isegi, kui see pole minu jaoks optimaalne.

Muidugi mulle meeldiks Falloutilik küla keset kõnnumaad, mille elanikud põhjusega uustulnukaid umbusaldavad ning samas nende toodust sõltuvad (ning vastupidi). Loomulikult sobiks mulle hägusam leeripiiritlus ja veidrad liidud; vabad radikaalid, ehk need leerivabad, kes ka kuidagi tahavad hinge sees hoida ja klassidega piiramata oskused, mis lubaks olla kasvõi näiteks toosama trapper ilma et keegi täpselt metamängu taseme teaks, mis "võimed" sul kaasas on... aga seda kõike saab ehitada olemasolevate leeride kõrvale, kui selleks huvi on ja see maastikumänguline klassi- ja korjesüsteem pole läbi mängides sugugi tülgastav ega halb.

Teisisõnu: tehtagu tõesti teisiti, kes tahab. Aga teie tehke nagu teie tahate ja see on fun.

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tagtag 19:28 3. Nov 2012

Äkki kaotada klassid ja anda igaühele teha tegelane, kasutades NÖ punkte, igaühel 3 või nii punkti ja siis saab ta valida mida tema tegelane teha oskab. Näiteks Biod kellele värvid absoluutselt ei sobinud, ei kasuta seda oskust ja selle asemel saavad midagi muud teha. Mida täpselt, ma ei ole välja mõelnud, aga see laseks tekitada sega-klasse (Kujutage ette gaasimaskis elektroonikut Uziga või Gassiballoon seljas ja suure automaadiga üksiküritajat)
See süsteem toimiks paremini, kui klassidel oleks rohkem tegevusalasid, iga tegevusala võtaks ühe punkti ja automaatrelvade kandmine 2 ( ja võibolla tavaliste relvade /vinnastamisega relvade kandmine ühe punkti). Kui nüüd panna tegevusaladeks "standartsele" biole Gaasikogumine, Värvid-asjad ja toidu tegemine, siis ta võib kaotada värvid ja toidu oma menüüst ja selle asemel pihku korjata automaadi ja ennast ise turvama hakata. Samas kui tehhid oskavad tegeleda juhtmete, miinide ja häkkimisega, saab sellest tekitada relvaeksperdi, kes loobib miine ja laseb oma suuretorulisest kuulipildujast.
The train, it is not moving. ~ Hercule Poirot
Tagtag
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 19:51 3. Nov 2012

No kas ei ole siis küllalt hea mäng su jaoks niigi?
:)

Krt, annate inimestele midagi nii ilusat kätte!
A need tahaks seda teha samasuguseks, nagu tavaline värk.

dislike.
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tagtag 23:44 3. Nov 2012

The train, it is not moving. ~ Hercule Poirot
Tagtag
Rändlaulik

PostitusPostitas Katzenminze 0:01 4. Nov 2012

Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 0:13 4. Nov 2012

Kuna ma olen elus palju rohkem mingite kogemuspunktidega pidanud jahmerdama, kui lihtsalt puhast klassi saanud mängida (mu jaoks HL ongi ainus selline mäng vist tegelt?), siis vaatasin jah kohe, et issand, JÄLLE KP-d või?!
Ega mõelnud, et arvutimängus on "klass" ju norm.

Mulle kogemuspunktid väga ei istu, sest need panevad mu olukorda, kus ma kas pean metamängima (mis oleks kasulik? mida mängujuhid mulle ette võivad sööta? valin siis selle, ok) või tundma end hiljem nagu idioot, et ma ei metamänginud ja olen nüüd täiega kasutu tilbendis.
Saab muidugi ka teha kavala kogemuspunktisüsteemi, kus pole väga ruumi tegelast kapiks "ehitada" ja ka mängus ette tulevad ülesanded on aimamatud. Aga see on kõrgem pilotaaž juba, ja kui mängijate ülemängimine saab eesmärgiks omaette, ikkagi libe tee.
Tindome
Loitsija

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 26 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll