Trapperi teemal:
Ma arvan, et ei peakski olema väga range piiritlusega kõik ning trapperi ja bio oskused võivad servapidi isegi kattuda. Trapper ei hakka heljurõisikuid korjama ning keemilisi vedelikke segama. Mõneti on tegu bio ja sõduri vahepealse tegelasega, kelle roll võib tunduda küll esmapilguil kitsana, kuid kelle olemasolu rikastab oma kohalolekuga maailma, kuna lisab sellele natukese veel kihte looduse ja loomade tundmise näol (äkki oleks trapperi taolisest tegelasest HL2,5'l toimunud sündmustes olnudki kasu?).
Niiet ma arvan, et trapper on vahva. Eriti väärtuslikuks teeks tema oskuse kaardistada toimumisala piire- tema oleks see isik kes suudaks tuvastada suhteliselt hõlpsalt, kust algab mürgine ala.
Eriti, arvestades et te liigute tundmatute alade suunas. Teie asulate ja oma osapoolte piirdes on jah kõik kenasti kaardistatud aga mis teid ees ootab? Tundmatus
Niiet paneme aga trapperi sisse ning kui on veel ideid mis see tegelane võiks olla suuteline tegema, andke aga tulla
Nimi trapper näiteks, eks see annabki natuke vale ning mitte-postapo suuna oma ameerikalikusega. lihtsalt "jahimees" või "metsavend"?
Sorontur, sinuga ma ei ole aga nõus. HL on oma praeguse formaadina juba tekitanud midagi, ning seda tuleks ka jätkata. Eks mingi hetk saab see sari läbi ning siis võib midagi uut tõesti proovida, kuid miskit Stalkeri taolist paljude eri rühmade jms kooslust me ei hakka kindlasti tegema, kuna Eestis juba toimuvad peaaegu iga aasta täiesti pädevad Stalkeri mängud, mis on organiseeritud vägagi pädeva org-grupi poolt. Käige neil, saate oma teitsuguse kogemuse kätte
Mulle need stalkerdused väga meeldivad ja teistele organisaatoritele (kellega me suurepäraselt läbi saame) ei hakka me konkurentsi pakkuma.