nonii, muljetan siis ka
esiteks - mõnus oli
teiseks - väga töine oli. Hank pidi kogu aeg hulle karjatama ja nad tõprad isegi ei punninud vastu,
nii et Hanki "happy mode" oleks võinud teraapiliselt löömise peale lülituda.... ehh....
ise hakkasin ka täitsa uskuma oma kohustust need tobud ilusti oma kongides... err.. palatites hoida
ja nii ma neid siis võimalikult isalikult kogu aja karjatasingi.
arusaadavalt olin ma kindel, et mina olen sanitar, mitte hull.
seetõttu me leppisimegi vahepeal Frankiga kokku, et meie pole hullud, seega meie just ei kuulnud...
nagu lõpuks sai korduvalt seletada:
"nemad on hullud ja näevad kummitusi, mina olen sanitar ja mul on kumminui"
eks see totaalne scully-tegemine jõudis oma loogiliste tagajärgedeni,
mingi hetk pidin näiteks kummitusele seletama, et ma võin ju teda näha küll, aga ega ma teda ei usu
rääkimata siis sellest, et lõpus toimuva kammajaa puhul ma lihtsalt tegin oma tööd ehk püüdsin korda luua.
no on mingi mölakas seal tooli peal, kes võib ohtlik olla... mis siis ikka mõtelda, põlema raisk, enne kui ärkab.
üleloomulik või mitte, pole sanitari asi, seni kuni kord on majas.
ja kui vahepeal hullude revolutsiooniks kiskus... noh, maja oli kinni, välja nad ei saa, hommikul sorteerime
vahepeal toimunud improrelvade värk oli natuke tobe, aga noh, midagi ära ju ka ei rikkunud.
sain ise improviseeritud kangiga pähe, mingi hetk vastasin sama viisakusega, elu läheb edasi,
pärast arutasin gm-iga ja panime kangid ära.
see, kas kõik, kes kedagi kumminuiadega lüüa said, ka vastavat oskust omasid - teie oma mure,
ega see oskuse ülirange nõudmine nüüd siis nii realistlik olegi.
taskulampide osas läks minu jaoks nutuselt, mul oli nimelt pea-aegu õige vanusega lamp olemas,
kahjuks läksid tiba vale pingega pirnid mõlemad ruttu läbi, nii et tuli varu peale kolida.
aga noh, ka varu hakkas väga rollimänguliselt nillima... püüdsin küll lennult parandada, aga polnud aega
igatahes... teeks retrolambi veidi asjalikumalt korda ja siis tahaks veel
tänud korraldajatele
ja kas keegi veel pilte tegi? oma fotoka keerasin küll sobivas stiilis rekvisiidiks, aga jäi mängu võtmata...