Igati vinge ja ma ei liialda, kui ütlen, et üks minu aasta mitmes mõttes kasulikemaid sündmusi!
Nõustun, et seda võiks kindlasti veel korrata
Eredaid hetki, mis hetkel meenuvad ja kindlasti unustan teenimatult terve muu hulga:- Bussipeatuse mäng, mis omandas läbi mängides hoopis uue perspektiivi (Ally gemmas... Looja jääb teenimatult märkimata)
- kapsa-alkeemia (s.t Siimu alkeemiatöötuba, kus ta tutvustas, kui ilusti vahetab punakapsa tõmmis eri Ph ainete peale värvi jms)
- 1701. Rootsi armee lumesõda kui esimene Eesti protolarp (ja Irve ajalooloeng üldse)
- Need ägedad Põhjamaade LARPid nagu Kapo vangilaagrilarp jms, millest Dani rääkis
- Inimese ajus on hamster (s.t primitiivne ajuosa), kes ei saa aru, et LARP pole päris ja sellepärast ongi LARP nii äge (Hanna ohutuseloeng) <- Seda ma hakkan kõvasti veel tsiteerima.
- Improtöötuba (by Zarvik)
- Kuidas r**tust saab nii hästi orkestreerida, et äkki ei peagi tulevikus seda enam tärnitama
(by Ally)
- Egotripp-LARP!
(Ja Marteni muud geniaalsed graafikud ja loeng larbikorraldamisest)
- Esimese tõsise Nordic LARPi kaaskorraldamine (Limbo)
- Tõesti ka sisukad vabas vormis arutelud (kellegi juurdetulnu alati informeerimise reegel, millest jutt on, peaks saama üldiseks viisakusnõudeks ja maailm muutuks pisut paremaks)
- Käetõstmise süsteem (kui keegi tahab rääkida, tõstab käe, mispeale tema kätt näinu tõstab käe jne kuni kõik on vaikselt käe tõstnud ja rääkida soovinu saab öelda, mis ta tahab) - "PALUN TÄHELEPANU!!!!" asemel
- Kõvasti huumorit
- ... (kõik see unustatu, mis vääriks ka siin olemist)
Suured tänud kõigile korraldajatele ja kaaspanustajatele!
Arvamused on nagu p....augud, igaühel on oma.