Postitas Gregik 1:30 6. Sept 2014
Panen mingis suvalises järjekorras oma mõtted kirja. NPCde mängujuhina keerleb suurem osa mu juttu nende ümber.
Alustaks nerfi kuulide modimisest - See on hetkel keelatud (kaine mõistus - minuarvates), kui on vaja võib reeglitesse kirja panna.
Tulemata jätnud NPCde % oli räige. 17st (Sippoga koos) oli meil lõpuks mängul 10. Täiesti pee. Osadest saan aru, osadele vaatan nüüd tulevikus natuke altkulmu.
Samas, need NPCd, kes jõudsid olid väga toredad ja suurem osa oli ka väga hästi ette valmistunud! Tänud Danile ja Stringile, kes alguses kohe pilta Skype vestlusesse loopima hakkasid ja sellega minuarvates asja korralikult käima tõmbasid! Mängul oli näha, et sümbionte mänginute moraal oli kogu aeg kõrgel. Enne mängu oli mul natuke hirm, et tüütab ära, aga õnneks mitte!
Ma ei tea kust Hulkurile tuli mõte kaasa võtta seda elektrikaablite isolatsioontoru, aga selle tehtav täiesti õõvastav heli oli minu jaoks mängu üks kõrghetki (Plaan oli enne mängu algust leida NPCde kambaga sümbiontidele mingi häälitsus ühiselt - aga seda ei olnud enam peale selle heli kuulmist enam vaja). Ma ei tea palju seda tegelikult lahingutes või enne lahingut kosta oli. Enne esimest pesa võtmist puhusin seda päris aktiivselt.
Niva oli väga tore, tänud nendele inimestele, kes seda kasutada võimaldasid!
Tänan kõiki, kes mängule tulid!
Johhaidii!