Postitas Tamerlan 0:20 28. Okt 2004
Hm, saan muudkui vastu päid ja jalgu... Ilmselt on tegemist eestlaste tüüpilise soovimatusega midagi muuta. Mitte et ma kinni oleksin kriitikale, kuid soovitus, et õppige jalgu paremini kaitsma võiks käia samamoodi ka pea kohta, kas pole nii? Selge on mulle see, et pea võiks olla keelatud-- loomulik. Kuid see boferdatud kilbiga tõuklemise luba oli minu jaoks uudis, kas see on lubatud ka ilma kilbita vastase korral? Ja kui vaadata klassikalise vehklemise reegleid, siis nii florett kui espadron on kindlate reeglitega kehapiirkonna suhtes. Ja tegemist polnud paanilise reeglimuutusega, vaid kaalutlemisega, kas parandada mängu ilu. Kuigi Arnori matuste ajal peksti mul silmnäkku kõvemini kui iial varem LARPidel, ei mõtlegi ma nuriseda, vaid tahaksin, et kaoks see komme tsusata 20 cm kauguselt säärtesse ja eeldada, et suren sellesse.
Lisaks, 1m diameetriga ringi mahtuv kilp ei pea olema ümmargune, vaid lihtsalt limiteeritud pindalaga. Ma ise olen füüsiliselt üsnagi hästi arenenud ja koos mõne tugeva kaaslasega võiksin LARPi reeglite kohaselt kanda kaasas tervet kindlust, ent see poleks enam normaalne.