kirjutab inimene Uitomir
minu lõbu algas siis kui ma olin metsas ja kuulsin kuidas keegi karjus jooksin metsast välja koos Endrekuga nägin kolme meest ja kaugel teel vedeles mu haldja sõber. Ootasime siis kuni nazgulid olid nurga taha kadunud ja tõime haldja ära peale seda jooksime kõrtsi juurde koos haldja säjaväega. meil õnnestus pääseda ümber nazgulide ja pääseda kõrtsi sisse. Peale seda hakkas upris igav ja mingi naine tuli oiendama, et mu haldjasõber jookseks me otsustasime et asi muutub kahtlaseks ja otsustasime ta ära tappa aga siis tuli ta koos 5 päkapikuga siis otsustsime loobuda ja mu haldja sõber jooksiski. Pealeseda kolisin ma elama kaljulõhesse. Õhtul hakkas saruman enda mürkidega teisi mürgitama sain juba kahelt mehelt vihajoogipärast laksu mõlemad käed läksid paranesin 15 minutit ja otsustasin et löön sarumani uimaseks ja korjan ta saua ning peidan ära et hoida teda tegevuses. hiljem kuulsis et saruman annab tema saua leidjale 10 kulda . Andsin talle saua tagasi ning tema andis mulle kümme kuld munti. peale seda uimastasin ta taas ja korjasin saua uuesti ära ja andsin gandalfile. Peale seda läksin patrulli kus troll mu jalad otsast lõi. mind ravitseti terveks ja läksin jälle magama.
Hommikul ärgate pani saruman mulle hüpnoosi peale kuna ta sai teada et mina võtsin ta saua ära. Siis pani ta mind tegema kukerpalle prääksuga kükke aknast alla hüppama mille tagajärjel ma kaotasin oma kõik jäsemed siis mind jälle ravitseti. Lõpuk käskis saruman mul möödamineva inimese uimastada pärast tuli välja et see oli kuninganna siis tuli legolas ja tõmbas mul kõri läbi. Nii ma sattusin orkidr leeri.
Mäng oli suhteliselt huvitav kuid palju oli neid kohti kus oli igav.
muide kas keegi ei ole leidnud musta 1 gen mõõks kuhu on peale kirjutatud WTF