Postitas Firael 1:47 16. Veebr 2005
Tähendab mina polnud nende "vabade vampiiride" mingi pooldaja, tegelikult minu pärast võiks nad kõik teiba otsa ajada.
Olin nimelt teie armsa Vürst Maagi poolt deemonitele ohverdatud ja seejärel ellu äratatud suht erapooletu tüüp (algselt Tütermaalt, ning hiljem hea raha eest Siimusti teenistusse läinud).
Ning kuna ma lõpus piiskopiga koos kindluse vallutasin ja siis tema ühisväega sinna tagasi pöördusin jäingi sinna. Ning aeg ajalt oli hea tema kõrgeaulist Vürst Maagi pilgata tema saatuse üle.)
Peale pisikese kättemaksu iha, mis sai juba ammu rahuldatud ei olnud mul selle mängu alguses ei Varjude Liiga ega Siimusti vastu mitte kui midagi.
Küll aga suutis Vampiiride juht end väga lolliks teha (vähemalt minu silmis ja hilisema otsuse kohaselt teiste silmas mitte) tekkis suht koht masendus et sellisele on aadliku tiitel ja mõis antud (Aljosha luges neile ise, peapiiskopi käest saadud dokumendid ette. [IRL oli tegemist mingite liiklus eksami reeglite või millegi sellisega.], mille peale druziinad ilusti vampiiride mõisa lasti. ).
Ning peale selle kuulsin ma hiljem druziinade juttu kuulates, et neil oli plaan druziinad Piiskopi vägede vastu saata ja siis ise ellujäänud maha lüüa. Huvitav mida nad sööma oleks hakkanud? Tütermaalasi?
Igastahes olin lõpus Siimusti poolel sellepärast et koos teatud isikuga oli plaan endid taas surelikeks muuta. Ja minu poolt kõikidele etendatud Le Grande Wizzard osa võeti omaks ja enamal jaolt kõik algajad/piiksud kuulasid minu sõna, ning need kolm trolli ka. Võim on tore asi, eriti kui see põhineb sinu fantaasial ja mõnel hoolikalt valitud sõnal ja pobinal.
Ning sina pole minu jaoks kohe kindlasti verepaak, pigem potensiaalne tulevane liitlane (kelle käsutuses olevad preestrid ja maagid mind oleksid minu teel surelikuks aidanud.), verepaagid on sellised "üksikud" reisijad ja mitte "vajalikud" isikud.
Aga hea et see mäng suur puhastus vampiiride ridades toimus (kui mängu lõpus polnud inimese verd söönud siis surnud). Muidu oleks varsti pidanud keskaegase MET reegleid kasutama (MET=Mind's Eye Theater, kellele ütleb midagi kellele mitte, kasutage googlet.)
Igastahes pikk tuli tekst jälle.
P.S. <tegelt siin oli IG/OG kokkuleppimiste kohta üks pikk vingumine, ma siiski otsustasin seda mitte avaldada, kuna nüüd on sellest rääkimine mõtetu.>
P.P.S. Muide Maag, teoorias ei ole mu kummitus surnud kuna ma eelnevalt seletasin et minu pea vaatas lae nurgast tuppa, see tõttu need löögid ei lugenud. Aga see selleks...
Suurimate Austusavaldustega Pilv Tormijalg, S.V.E.
We're all equal animals, but some of us are more equal than the others. - Orwell