Et siis teine Erien. Whoa ja lahe. Seekord elasin välja seda bardi, kes minus alati elanud on. Olen jälle selline hästi aus kommenteerija, et toon hästi kõik asjad välja, mis silma jäid, ka need, mille kohta ma põhjendusi tean, et miks nii ja mida korraldus muuta ei saanud
Head:
- Äike, lisas dramaatikat
- Meri, mühas
- Ruunikirjade teema jätkus
- Jätkurollid tegid oma tööd, inimesed said areneda.
- Nägin ja kuulsin väga minimaalselt mänguvälist juttu (ja sõna "oogee", mis on minu jaoks umbes mängukvaliteedi pöördväärtus).
- Metsaolendite rollid, Puukarjane, Sookoll, Inimloomad (võeh, need olid jälgilt alateadlikud õudused), Duriani nõia Isiksuseks tegemine (lihtne on tappa ürgkurjust, kõigist teistest jäävad süümekad) ja Näkk (kes oli väga veenev ja ma ei saa aru kuidas ta nüüd kopsupõletikku ei saa).
- Supijäledus — mul on isegi hea meel, et ma ei söönud, sest et juba inimlihajuttu kuuldes hakkas kõhus keerama. Pesueht isiklik lähenemine. Lisaks kiidan heaks seda, et mängija mõte on midagi sellist: "ohtlik küll, aga mängujuhid ei teeks ju ühistoiduga ometi midagi ohtlikku ja mõjutatamist, sest see on ju üldise mugavuse tõttu nii..." Ma ainult naeran.
- Trummid rünnaku ajal - sama laks, mis eelmine kord viledega. Publiku progemine ja siis see rütmist kõrvalekaldumine oli ka tore, kuigi õnneks eeldatav.
- Viimase rünnaku ajastus. Ma täpselt pool minutit varem mõtlesin, et praegu on igasugune valvsus kadumas ja milline ideaalne hetk...
Halb:
- Vihm, tegi pastlad läbimärjaks ja aurates viis soojuse ära
- Liiv, jäi pasteldesse
- Segadus teemal küla. Et kas me siis võtsime kasutusele tühja küla onnid või tulime n.ö. telkidega ja püstitasime nad fiktiivselt küla varemetesse. Briifil oleks võinud öelda kumb kehtib. Praegu jagunesid arvamused kaheks.
- Lõkkekoht - lihaküpsetamine oli keeruline rahvast palju ümber, puid ka vähe, pimedas ohtlik lõkkeümbrus libedate palkidega (väga paha kui on oht metsas ja pimedas võitluse suunal). Üks saag oleks väga abiks olnud.
- Suurel Grupil puuduv tsentraalne eesmärk - praegu on see natuke ehk tekkimas, aga üldjoontes kipub see kamp väga keerulise kooslusega olema. Ma ei tea, kas seda annaks või peaks muutma, aga see trollivärk järgmise peatuspunktina oli kuidagi väga suunatud juba. Ma ei teagi kumb parem mudel on — kas Uue Ilma ürituspõhisus või siis Juuniori stiilis ühe seltskonna liikumine läbi punktide. Kui te pole mõelnud, siis võiks mõelda kuidagi seltskonna sidustamise osas kasvõi üldjoontes, et säiliksid sisehõõrumised.
- Warlock mainis midagi oma tegelase koduntlahkumise eesmärgiks olnud haldjate mitteteadlikkuse kohta asjadest, mida neilt vaja teada oli (lugege paar korda ja lause on loetav). Tausta ei tea, aga lõhkus ilmselt tema jaoks reaalsuspilti.
Võimalik, et nii ühte kui teise saaks veel midagi lisada, aga las jääb.
AHJAA: Suured tänud meie larbimaastiku õilistamise eest ja õnne töös ja isiklikus elus jne jne.