jah, kapuutsitöötoad on erinevatel päevadel sõltumatud. üks ei ole teise järg.
teeme sellise lihtsama kapuutsi, mille õmbleb ca 3-4 tunniga valmis (olenevalt käsitsiõmblemise vilumusest). näitan alguses erinevaid pisteid ja kapuutsilõikeid ja kuidas lõikeid ise kujundada.
osalejad ise vaatavad, kas nad tahavad suurema hõlma ja pikema sabaga või natuke väiksemat. või nad tahavad eest lahtist või nad tahavad kolme kiiluga või mida iganes. üks piirang küll on - nimelt kangatüki (mis ma teile ise kätte annan) suurus on lõplik väärtus
väga demokraatlik mu meelest
sest kui hakkaksime tegema miski konkreetse eseme rekonstruktsiooni, läheks see selle festivali jaoks liiga keeruliseks ehk. ja varieerimisvõimalus kah puuduks...
ja ma istun ise kogu aeg sealsamas ja plaksutan piitsa. julgemad saavad jooksvalt küsimusi esitada 8)
ps. ja seda tahtsin ma ka lisada, et need inimesed, kes tulevad töötuppa laupäeval, saavad valida rohkemate kangaste vahel. pühapäevased peavad leppima nendega, mis alles on (kangad on mul erinevad).
ja palun ärge registreerimiseks mulle kirjutage, mul pole mingit ülevaadet kohtade hõivatusest