[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Muljed Mütofestist

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Muljed Mütofestist

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Telc 9:44 31. Juul 2006

hik
Telc
Haldjate sõber

PostitusPostitas taimu 9:49 31. Juul 2006

taimu
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Orlau 10:04 31. Juul 2006

Ilves hundinahas
Orlau
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hallsilm 10:10 31. Juul 2006

Vaiga maakonna talukaupmehe päevikust:

"Esimene päev tegin tööd. Teine päev. Vihm segas kauplemist ning muutis haldjad ja inimesed ühtlaselt halliks. Liisuheitmise peale ei osanud isegi vihastada. Mingi paks tibi lõugas rahva ees kuningale vastu ja keeldus tema käsku täitmast. Tibi peanupp jäi õlgadele. Siis tuli veel meelde, et unustasin kullakamaka mingi krdi kännu peale. Läksin kiirelt ära koju. "
hallsilm
Lohede õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas skeletondude 10:27 31. Juul 2006

skeletondude
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas riion1 10:28 31. Juul 2006

riion1
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Elestir 10:46 31. Juul 2006

D&D - Demand and Demise, well for me anyways.
Elestir
Tõeotsija

Tyhi väravaauk

PostitusPostitas Kriza 11:51 31. Juul 2006

Kriza
Seikleja

PostitusPostitas KaTha 11:52 31. Juul 2006

Minu esimene LARP. (Kauaoodatud kaunikene.) Tõsiselt vahvad olid need kaks päeva Kassinurmel. Oleks kolmandaks ka jäänud, aga ei jaksanud...the spirit was willing, but the flesh was weak.
Suur-suur aitäh kõigile korraldajatele ja GM´le rolli eest (mis pakkus hulga rohkem isetegevusvõimalusi kui ma suutsin ja taipasin esimesel korral kasutada). Ja kaasmänguritele ka tänud :)
Minu ootused esimese larbi suhtes olid väga kõrged, hoolimata sellest, et ma püüdsin ennast ikka aeg-ajalt maa peale tuua. Mitu aastat kõrvaltvaatamist ja uudistamist, et mis loom see larp ikka on ja kas tasuks ka oma nina sinna pista. Arvasin, et olen seetõttu siis mõnevõrra ette valmistatud, aga tuhkagi.. Kohapeal pead ikka uuesti sündima.
Esimesel õhtul oli sisseelamise ja ammulisui-vaatamise aeg. Kui meid Aine jagamise eest esimesel õhtul Printsi ette toodi, siis värisesid jalad nii og kui ka ig. Ja meie karistus manustada nooremale Printsile Ainet vanema käsul kasvas lõpuks üle pea ja sellest sai salaplaan ajada vennad omavahel tülli ja kukutada kuningas. Mis läks sujuvalt üle Kuninga varahoidja juhitud riigipöörde kavandamiseks.
Mõnikord läks mäng liiga jaburaks ja kiireks, tekkis tunne, et kas tõesti lihtarhval pole muid strateegiaid kui "tapa ja mürgita ". Arvasin, et muiste lihtinimene üksinda oma kaikaga kuninga ja tema palgasõdurite vastu ei julenud ikka minna küll. Ja inimeste ootamatu vahepealne rollist välja langemine oli... ootamatu, aga huvitav Esimesel päeval saadud peavalu tekitavast infotornaadost settis laupäevaks ka mõni selgem teadmine mängust ja süsteemist välja.
Tabasin ennast üsna sageli imestamast mõne tegelase ümberkehastumiskiiruse üle. Ja ümberkehastumise sügavuse üle. Ja lõpuks taipasin ka seda, et mäng on tegelikult igal pool ja ennekõike enda silmades. Mispeale tabas mind pärast selle lihtsa tõe kohale jõudmist "Valgustus", mille tagajärjel ma näen siiamaani puhke- või unustuse/unistusehetkel mingeid kummalisi flashe Kassinurme kuningriigist.... Ja veel need öised unenäod...
Kokkuvõtteks: minul oli meeletumalt vahva, kuigi see ehk igal hetkel välja ei paistnud. Aitüma neile, kellega sündmused ja rajad Kassinurme kuningriigis kokku viisid:)

PS Kes on näinud ühte peremeheta väikest punast laternat, siis võiks märku anda. Peremees tunneb oma laternast kangesti puudust.

Metsvint: kaugelt tulnud rändurist rohumüüja
Viimati muutis KaTha, 13:35 31. Juul 2006, muudetud 1 kord kokku.
KaTha
Turist

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dwar 12:20 31. Juul 2006

Üks helge hetk vihma ajal: Jõin kohvi ja tassi sadas sisse suur vihmapiisk... Hallsilmal oli väga lõbus tänu sellele :lol:

Lisaks sellele on üleval ka mõned fotod ;)
http://www.dragon.ee/gallery/albuo22?&page=2
Dwar
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

Nero Wolfe'i päevikud

PostitusPostitas Lord Sauron 13:08 31. Juul 2006

Eelnevates muljetes on väga tihti domineerind lause a la: "ja siis me neljakesi oleks linnuse lihtsalt endale võtnd!" Mind huvitab, kas inimesed/haldjad ei mõista, et kui nad väikese rahvaga linnuse endale võtavad, muutub see üsna kiiresti nende enda hauakambriks. Ja selle koha pealt pole mõtet vaielda, seda on varem nähtud (Kassinumre I larp).

Kuigi üritus oli nagu ta oli, peab siiski südamest tänama kõiki korraldajaid, kes sellega vaeva näha olid viitsind.

Kuninga nõunik tänab samuti oma kaaskondlasi ja eriti oma spioone, nformaatoreid, sõbralikke infokildude pakkujaid ja neid toredaid häärasmehi/päkapikke/loheratsanikke, kes mulle hädahetkel oma mõõga/kirvekäe laenasid.

Kunagi teise mängupäeva keskel tekkis idee, et kui õige ei tapakski kedagi ära (va vajaduse sunnil) ja hakkaks hoopis mõrvu lahendama. Ja nii asusungi ma kohutavate tapmiste jälgi ja sidemeid otsima ja nii mõnedki said lahendatud.

Kuna mu ülesanne oli (enam-vähem) kuninga tapmise vältimine, siis olin ma jälil ka kõigil natukenegi tõsisemal vandenõul (Jah, ka Sinu omal ;) ) ja pean ütlema, et suurem osa neist olid väga läbinähtavad, kehva planeerimisega ja omasid utoopilisi eesmärke. Ainuke enam-vähem asjalik vandenõu oli Kuninglikul varahoidjal/raamatupidajal, ning kokkuvõttes sai seegi vandenõu isikliku sekkumisega kahjutuks tehtud (kuigi lõpu poole tekkisid juba tõsisemad kahtlused, kas mitte Khazadiga arutatud plaani ka päriselt läbi viia).

Ütlen ausalt, et libahuntide idee ja sellega massiline lööma mulle ei meeldind, aga eks ta läks kindla asja ette.

Aga noh, honeybeer oli hea, seltskond oli hea, privaatkontrsert laupä õhta oli hea ja tegevust oli kah natuke. Teinekordki, kuid soovitavalt mitte sellises vormis.
"See on kui plastikmälu, sisemine jõud, mis teid alatasa hõimulaadsete moodustiste poole suunab. See plastikmälu püüab tagasi võtta oma iidset kuju, sugukondlikku korda. See on kõikjal teie ümber: korporatsioonid, politseisalgad, spordiklubid, tantsurühmad, mässuliste rakukesed, plaanikomiteed, ühispalvused."
"Varastatud päevaraamatud"
Lord Sauron
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Angelic 13:24 31. Juul 2006

Armastus on hõbeniit kõigi meie vahel...
Angelic
Meister

Kasutaja avatar

Re: Nero Wolfe'i päevikud

PostitusPostitas Ghostwizard 13:35 31. Juul 2006

Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas t7pi 15:07 31. Juul 2006

t7pi
Tõeotsija

Kasutaja avatar

Mulje

PostitusPostitas Juustu 15:40 31. Juul 2006

Tahan kohe ära öelda et Mütofest 2006 on suht unustamatu mulje jätnud.

Ma olin see "samurai" niiöelda nagu mind kutsuti, see nahkplaadist needitud turvisega ja kõvera mõõgaga must haldjas, kes ka väga edukalt linnust kaitses lõpus.

Ma olin seal varas-kaupmees-muidumees-omakasumees stiilis pundis, mis oli Über. Punt oli väga kirev ja igal meist kaheksast (+ 1 kes oli ainult üks päev) oli mingi eriline kiiks või miski, mis tegi neid eriliseks.
Ehk siis minu arvates oli punt andekuse tipp. Olgem ausad, me isegi ei maganud samas lagris, mis teised :) Seda ikka kõigile ei lubata :)

LARP ise oli ka über, meie pundi enamus sihtmärke sai meie kasuks ja kunni kahjuks 1:0 tehtud ja mida veel tahta :)

Ader sai seatud...

Saime katsuda ta kilpi, mille kaotasime peale 5 sekundit umbes, kui me Krizaga seda pimeduses varastama läksime...Kuningas nimelt kõndis vastu. Oih, mida muud...
PS. Me ei teadnud, et see tema kilp on :) Veelvähem, et see oli kunn, kes uljal sammul meile otsa komistas. Õnneks sai pikki pead aint Kriza, ma oma mustas ei paistnud silma..

Me saime kogu kuningriigi kulla :)
kuskil 20-30% teenisime välja, ja 70-80% komistasime metsas otsa. ilmselt tänu neile poolearulistele kaaslastele, kes pidusöögi ajal selle metsa vedasid ja peale seda ära tapeti... Nende kahju

Saime kunni tapetud, pojad vist ka, kui mitte mõlemad siis ühe kindlasti...

Me punt oli edukas.

Põld sai küntud...

laupäevane tapatalgute laine on siiani mulle segane, aga nalja sai, ja vähemasti see verine tore vaim mind väga ei kummitand :) ümbes 2 sekundit...

reede oli natukene igav..

laupäev...
aaa...ja see vihm. Mida te kõik virisete :D Mina kõndisin Täisturvises ja Kiivriga ringi, polnud väga meelakkumine... See oli nii ebameeldiv, et ma isegi roostetasin natukene...otseses mõttes.
laupäevane tapatalgute laine on siiani mulle segane, aga nalja sai, ja vähemasti see verine tore vaim mind väga ei kummitand :) ümbes 2 sekundit...
laupäeval sai palju sepitsetud ja plaane tehtud, kümneid rahasi teenitud ja söödud...

pühapäeval...aeti vara üles, et plaan paika pannata...Siis sai nautkene vahitud ja õiget hetke oodatud...kuni lõpuks kõdnisime lihtsalt 10kesi linnusesse sisse, lõime uksed kinni ja hoidsime pantvangis kuningatütart....
Kaitse oli hea :) kõik kes sisse tulid kohtusid tõkendiga ja peale tõkendit minust, Xan ist ja kolmest VG paladinist tehtud poolkaares kilbirivis, mis ilusti võttis kotti kogu seltskonna...

Täiuslik hakkimismasin...

Kõrgemal olid odamehed ja mõõganaised kes udisid kõiki kes ronisid, kõlkusid, alla kukkusid ja lõpuks ära surid...

Mulle meeldis :)
-------------------------------------------
Aga kuningast veel eraldi...

Esimesel päeval sai mulle selgeks et Boil on ülbik..kui ta kirvega kedagi togis ja ähvardas...
Aga vat kui ta vana jobu mulle terasmõõgaga linnust kaitstes kallale tuli, see oli juba liig... Kõike vahepeal võis veel taluda..

Aga kammoon, nii ikka ei tehta. See LARP ikka, mitte mingite Boilide kokkutulek, kes üksteist peksaks terasmõõgaga ilma turviseta..

Õnneks olin ma viikingi turvises, kuid ilma kambesonita... Lõi vist mulle paar raksu pihta ka.. õnneks sain ühele kilbi ette ja teise vist võttis turvis kinni, aga asi on ikkagi põhimõttes...
Ta veel küsis, et noh kas julged tulla. Muidugi julgesin :D Andsin talle korralikult selle londiga üle kurgi a ta ei taht väga ära surra...

Kokkuvõte: Boil tohiks nüüdsest LARPidel mängida vähemtähtsaid rolle, mis ei hõlma endas: mõõki, tähtsust, raha, võimu, tähelepanu, võitlemist...

Fin
Viimati muutis Juustu, 15:53 31. Juul 2006, muudetud 2 korda kokku.
Juustu
Turist

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 25 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll