Tahan kohe ära öelda et Mütofest 2006 on suht unustamatu mulje jätnud.
Ma olin see "samurai" niiöelda nagu mind kutsuti, see nahkplaadist needitud turvisega ja kõvera mõõgaga must haldjas, kes ka väga edukalt linnust kaitses lõpus.
Ma olin seal varas-kaupmees-muidumees-omakasumees stiilis pundis, mis oli Über. Punt oli väga kirev ja igal meist kaheksast (+ 1 kes oli ainult üks päev) oli mingi eriline kiiks või miski, mis tegi neid eriliseks.
Ehk siis minu arvates oli punt andekuse tipp. Olgem ausad, me isegi ei maganud samas lagris, mis teised
Seda ikka kõigile ei lubata
LARP ise oli ka über, meie pundi enamus sihtmärke sai meie kasuks ja kunni kahjuks 1:0 tehtud ja mida veel tahta
Ader sai seatud...
Saime katsuda ta kilpi, mille kaotasime peale 5 sekundit umbes, kui me Krizaga seda pimeduses varastama läksime...Kuningas nimelt kõndis vastu. Oih, mida muud...
PS. Me ei teadnud, et see tema kilp on
Veelvähem, et see oli kunn, kes uljal sammul meile otsa komistas. Õnneks sai pikki pead aint Kriza, ma oma mustas ei paistnud silma..
Me saime kogu kuningriigi kulla
kuskil 20-30% teenisime välja, ja 70-80% komistasime metsas otsa. ilmselt tänu neile poolearulistele kaaslastele, kes pidusöögi ajal selle metsa vedasid ja peale seda ära tapeti... Nende kahju
Saime kunni tapetud, pojad vist ka, kui mitte mõlemad siis ühe kindlasti...
Me punt oli edukas.
Põld sai küntud...
laupäevane tapatalgute laine on siiani mulle segane, aga nalja sai, ja vähemasti see verine tore vaim mind väga ei kummitand
ümbes 2 sekundit...
reede oli natukene igav..
laupäev...
aaa...ja see vihm. Mida te kõik virisete
Mina kõndisin Täisturvises ja Kiivriga ringi, polnud väga meelakkumine... See oli nii ebameeldiv, et ma isegi roostetasin natukene...otseses mõttes.
laupäevane tapatalgute laine on siiani mulle segane, aga nalja sai, ja vähemasti see verine tore vaim mind väga ei kummitand
ümbes 2 sekundit...
laupäeval sai palju sepitsetud ja plaane tehtud, kümneid rahasi teenitud ja söödud...
pühapäeval...aeti vara üles, et plaan paika pannata...Siis sai nautkene vahitud ja õiget hetke oodatud...kuni lõpuks kõdnisime lihtsalt 10kesi linnusesse sisse, lõime uksed kinni ja hoidsime pantvangis kuningatütart....
Kaitse oli hea
kõik kes sisse tulid kohtusid tõkendiga ja peale tõkendit minust, Xan ist ja kolmest VG paladinist tehtud poolkaares kilbirivis, mis ilusti võttis kotti kogu seltskonna...
Täiuslik hakkimismasin...
Kõrgemal olid odamehed ja mõõganaised kes udisid kõiki kes ronisid, kõlkusid, alla kukkusid ja lõpuks ära surid...
Mulle meeldis
-------------------------------------------
Aga kuningast veel eraldi...
Esimesel päeval sai mulle selgeks et Boil on ülbik..kui ta kirvega kedagi togis ja ähvardas...
Aga vat kui ta vana jobu mulle terasmõõgaga linnust kaitstes kallale tuli, see oli juba liig... Kõike vahepeal võis veel taluda..
Aga kammoon, nii ikka ei tehta. See LARP ikka, mitte mingite Boilide kokkutulek, kes üksteist peksaks terasmõõgaga ilma turviseta..
Õnneks olin ma viikingi turvises, kuid ilma kambesonita... Lõi vist mulle paar raksu pihta ka.. õnneks sain ühele kilbi ette ja teise vist võttis turvis kinni, aga asi on ikkagi põhimõttes...
Ta veel küsis, et noh kas julged tulla. Muidugi julgesin
Andsin talle korralikult selle londiga üle kurgi a ta ei taht väga ära surra...
Kokkuvõte: Boil tohiks nüüdsest LARPidel mängida vähemtähtsaid rolle, mis ei hõlma endas: mõõki, tähtsust, raha, võimu, tähelepanu, võitlemist...
Fin