[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Jää ja Tule Laul 4: "Kes keda?" 3.-4.03.12

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Jää ja Tule Laul 4: "Kes keda?" 3.-4.03.12

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Jää ja Tule Laul 4: "Kes keda?" 3.-4.03.12

PostitusPostitas chloe 12:37 7. Mär 2012

Jaaah, mina olen nii kannatamatu, nii palju ilusaid pilte, et kibelesin neid juba inimestega jagama... kannatus pole minu just kõige suurem voorus. (Gm kepsleb õhinas mööda tuba ringi)
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas KEK 14:07 7. Mär 2012

KEK
Ruunitundja

PostitusPostitas mihkel 15:10 7. Mär 2012

Mina käisin esimest korda larbil ja mulle jäi väga hea mulje!
mihkel
Turist

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 16:01 7. Mär 2012

Henzu murega koopereerudes julgeksin vast öelda umbes seda.

Jää ja Tuli on alati olnud larbiks maskeeruv VG talvelaager. See on avalik saladus ja üldpuhkudel see (teiste) mängu kui sellist ei sega ega häiri.

See, et talvelaagrisust larbikuulutus ei rõhuta on turundus ja arvan, et tänini õigustatud turundus. Eelmise aasta mängu kiideti näiteks ülivõrdes ja minulgi oli täpselt tollesama VG tõttu väga lõbus esimesel mängul osaleda.

Juhul kui talvelaagril on plaan kujuneda mingiks VG poolt ülejäänutele kaussisõitmise ürituseks peaks talvelaagri aspekti selgemalt välja tooma.

Samas usun, et see pole korraldustoimkonna eesmärk ja kui asjad seekord teisiti tundusid, oli tegemist pigem tööõnnetusega.

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 16:16 7. Mär 2012

VG oli seekord moraalitu salapahalase rollis, mis on üpris võimas taktikaline eelis.

Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Lee 0:33 8. Mär 2012

SIrena Glover

Siirad tänusõnad:
1. Korraldajatele toreda mänguelamuse, vastutulelikkuse ja jõupingutuste eest!
2. Kaasmängijatele hääde rollide, võrratu situatsioonikoomika ja Jää ja Tule olustiku elustamise eest
3. Suurimad tänusõnad läevad agakõigile Gloverite kaaskonna liikmetele, tänu kellele said mu pojad oma elu esimese ja väga suurepärase mänguelamuse!!! Muide, teie fännide hulka kuulub nüüd terve lasteaiarühm koos kasvatajatega ning teid taaskehastatakse ilmselt veel korduvalt. :D

Kahjutunne:
Karmus & co kehastas oma separolli nii suurepäraselt, et pidasin teid nö "olustikumängijaiks, kes sepakunstiga rollimängu kastmes tegelevad. Aadu suurepäraselt sõnastatud jutu sissejuhatus: "Tulin veritasu tasuma!" tundus ka sellise naljaviskamise, mitte mänguliini ulatamisena. Mul polnud rollis sõnakestki seppadest, kui oleks kasvõi MINGI vihje olnud, oleksin liiniotsa üles leidnud. TUnnistan, et läksin täiega alt ses osas! ja mul on sellest kahju... Aadlidaam ei saa kahjuks lihtsalt mingi sepa lorijutu peale asuda tegutsema minesinnaeiteakuhuotsisedaeiteamida. Karstark noore ülikuna, kel targemat teha pole, ehk veel, aga mul olnuks selleks ükskõik millist kaalukamat põhjust või arusaama, et see on tegevusliin, vaja...

Suurim tõrvatilk meepotis oli mängukoha omanike rehepaplik suhtumine, millega püüti samas pajas ühtaegu keeta putru, praadi ja magustoitu. Kui puudub soov rollimängu võõrustada poleks vaja seda eelnevalt lubada. Kui aga lubate ja lepite kokku, siis austage seda lepingut! Minul isiklikult jäi mulje, et mäng segab VK igapäevast äritegevust kuid seda "tuleb taluda " nagu mõningast omalaadset reklaami v. külastajate tasuta elik pealemakstud lõbustamist. LARP ei ole reklaam, mängija ei ole loomaaiaeksponaat viikingikülas, keda suvaline möödakäija võib niisama vahtida ja pildistada, nagu ahvi puuris, või halvakspanuga põrnitseda nagu mõni tibijuhtkoeraga kõrtsikülastaja seda tegi. Mängija tasub mängumaksu, sealhulgas ka mängukoha eest, ning mina isiklikult ei taha sõita paarsada kilomeetrit, panna kokku kostüüm ja tasuda mängumaksu selleks, et teha kellegi söömakohale reklaami ning olla sellessamas söömakohas koheldud nagu alamajärguline tüütus põhjusel, et teenindajatel on ülekoormus, larp segab külastajaid jne... Ma, muide, olen reeglina üsna mõistev ja leplik erinevate asjaolude kokkulangemise jne teemal, aga antud juhul jäi viikingite külast minule isiklikult halb mulje, mis suutis kustutada varasema positiivse elamuse, ning kui küsida, kas ma soovitaksin kohta oma tuttavatele v. sooviksin seal ise veel mõnd üritust korraldada, mõtleksin enne kolm korda järele, ning kaalukauss kalduks "pigem mitte" suunas. Kahjuks.

And last, but not the least:
SITUATSIOONIKOOMIKA:
1. kokkuvõttev tõsidusetapmine fraasiga: "SELLISTEL hetkedel mõtlen ma alati oma kalli kadunud abikaasa peale!" mis kaasmängijate väärika tõsiduse riismed homeeriliseks irvitamiseks keeras.
2. eepiline Karstarkide läbikukkumine "ta-on-kõik-see-aeg-mu-selja-taga-seisnud-eksole!"
3. "Who the F is Alice" korduv sündroom, kus keegi aadlikest peab minu juuresolekul pika Glovereid halvustava sõnavõtu, ning seejärel küsib süüdimatult: "Kas keegi teab, kus seda emad Gloverit võiks leida?"
4. Kuningliku saadiku väärikusevääratus ja kiire silumine kui ma olin avaldanud kindlat soovi ja tõsist tahtmist läbi pimeda VG'dega täiskülvatud metsa hiide koos Metsavanaga ohvriandi viima minna: "Kas te olete täitsa h ... /minu põlastavat näoilmet nhes/ eeee ikka tõsiselt järele mõelnud? "
anguis in herba
Lee
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Karmus 22:44 8. Mär 2012

Lee, sepabande oligi olustikukamp. Veretasu eest töötamine tuli hoo pealt välja mõeldud taustana mida usinasti juurde genereerisime. Niiet ega seal mingit tegevusliini olnudki. :)
Oli maru meilgi. Kahju, et lahingumäsust ilma jäime - panime sepikoja kokku kuna arvasime, et madin kusagil mujal maha peeti.
Viikingitekülas oli elu sees ja selle pärast et mõni tibinärts tõreda näoga põrnitseb ei pea veel enda tuju alla laskma.

Tänud korraldajaile, oli rõõm asjale juurde panustada!
Karmus
Ruunitundja

PostitusPostitas Katzenminze 15:21 12. Mär 2012

Mul on hea meel, et nii nädal enne mängu ikka otsustasin tulla- seltskond ning situatsioonikoomika tegid mängu väga vahvaks! Noored mängijad olid ka väga meeldiv üllatus- eriti tore oli hetk, kus äsja lahingust tulnud laibad väga häälekalt oma kogemusi vahetasid ning põrmugi kurvad polnud, et nad (jälle) manalateel olid. Nunnu oli ka linnuse põlevepikkune valvur, kes tarmukalt jutustas, kuidas kohe-kohe tulevad mustad metsast ja ründavad linnust ja viivad metsatarga ära ja aga tema on nii vapper ja ei lase neid sisse ja talle toodi väikene latern ja see on ilus ja roheline ja... Võib ju loota, et pealekasvu ikka tuleb!

Kriitika koha pealt on teised juba tähtsama välja toonud- peaasjalikult siis hiie tegevusliini puuduva motiveerituse. Elamuse nimel ning metateadmisega, et hiies on tegevusliin, ei käitunud ma mitte rolliloogiliselt ega võtnud vastu lahke isanda pakkumist kirjutada lugulaul seiklustest kaugel lõunas, vaid marssisin kõigepealt linnusesse (kuigi olin üsna veendunud, et mind ohverdatakse) ning seejärel metsa, kust terve mängu jooksul peamiselt laibad naasnud olid. Aga tegelikult polnud ju meil kellelgi otsest vajadust ega soovi (peale mängulõbu) sinna metsa minna.

Ühe asja koha pealt aga nuriseks veel. Saatsin umbes nädal enne mängu koos rolliga ka abipalve, millele ma ei saanud mitte mingisugust vastust. Mõistan, et see oli väga viimase hetke küsimus, saan ka aru, et enne mängu on kiire. Aga kui on seitse GM-i, siis mulle jääb arusaamatuks, kuidas ei leita paar minutit, et öelda, et mind pole võimalik aidata.

Allpool aga laul kärvanud hobustest, mida ebasoodsa olukorra tekkimise tõttu ei saanudki ette kanda ning laul Suuroja suurest külast, mille ettekandmist mitmel korral nautisin. Loodan, et teie kõrvad on vertisemise lõpetanud, oo austatud publik!

Suuroja küla, suur küla (Isand Torrheni tellimisel)

Suuroja küla on suur küla. Jah on.
Oja on ka suur, vahel ujub seal konn.
Siga on siin kõrtsus hää, soolane vaid veidi,
- ennäe! vastu lauda katki tõmbasin ma kleidi!

Üle sihi asub hiis.
Hiis on suur, hiis on ilus.
Hiies palju puid, nii et vahel ohverdad sa vilus.
Hiies aga iga mõistik soov
Rohkelt õnne kaasa toob!

Lugu kärvand hobustest (Isand Arthori tellimisel) ehk seletus sellest, miks härrasmehed jala reisivad

Suur lumepilv kerkib, juba kaugelt on meid näha!
Tuleme uhketel ratsudel- neil saba ning lakk on kähar,
Karv siidine ja läikiv, silmad säravad peas
Kapak palju graatsilisem kui räpasel seal!
Aga siis, oo õudu- lendas ühel putuk kõrva
Ning sooritas seal õudsa mõrva!
Suksu pritsis vahtu, silmad pahupidi peas
Oh sa räpane putuk, sind ma kibedasti nean!
Kukkus üks, kukkus teine, varsti kolmas
Neljas, viies, kuues juba lonkas.
Enne veel, kui kires kukk
Tabas viimast hobustki hukk.

Parimate soovidega
endiselt elus (kuid šokeeritud) kroonik, kes sumpab suures leinas oma järelenäänud isandatega Lõuna suunas (muideks, ööbikud endiselt surevad ning Talve Päike minu põues on murepilvedest varjutatud ning suu luuleks lukus. Vot. Kõik on Leedi Elleksise süü, et nüüd need ööbikud surevad. Vähemalt pääsesin Boltonite kõledast haardest. )
Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Neumis 14:08 13. Mär 2012

kas võib või ei või või või margariiniga panni määrida?
Neumis
Vanem õpipoiss

PostitusPostitas Katzenminze 14:50 13. Mär 2012

Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 17:17 13. Mär 2012

I'll kill you so hard, you will die to death.
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Eelmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll