Põnevust sellel mängul ikka jätkus, kuule vihises igal pool ning päris kindel polnud keda nüüd usaldada võib. Natuke kahju, et biona tööd eriti ei jätkunud, alguses sai küll siia ja sinna joostud ning heljurõisikuid kogutud (erilised tänud sellele inimesele, kes heljurõisiku järskude servadega liivaauku pani, mul oli tunne, et sealt lähen ma küll tagumiku peal alla ) aga seda kemikaalide segamise kohta ei leidnudki ja detoxi ka ei saanud koguda. Kollase gaasini ka ei jõudnud.
Peale seda kui me olime esimest korda baasi jõudnud ja siis sealt kogu kambaga metsa läinud läksid asjad eriti põnevaks. Plaanisime minna detoxi koguma, ühel hetkel aga käsutati meid tee pealt ära metsa ning järsku hakkab kuskil laskmist ja karjumist kostuma. Selle peale aeti meid veel sügavamale metsa ning sõdurid meie ümbert haihtusid vaikselt. Ühel hetkel on metsas mingis augus varjus neli konföderaatide tsiviili ja natuke maad eemalt kostub metsast laskmist ja karjumist. Tol hetkel oli küll tunne, et nonii, nii kauaks siis meie rühma jätkuski, et mis me nüüd ainult tsiviilidega peale hakkame? Aga siis koperdasid kuskilt metsast õnneks välja kaks haavatud sõdurit ja olemine läks natuke paremaks.
Kui laskmine lähemale liikus. siis otsustasime, et läheme parem metsa ja baasi poole tagasi, aktiivsesse konflikti küll ei tahaks sattuda. Jõudsime kuskile tee lähistele, kus teised nägid eemal liikumist ja siis sai pagale jäädud, mina leidsin ühe suure, laia, sõbraliku puu, mis tundus väga heaks kilbiks kuulide vastu kui neid tulema peaks. Lootsin, et sellises metsas ehk ikka ei ole seda kaitset vaja, aga kas sa näe, läbi mingisuguse võsa marssis meie poole mingil väga müstilisel põhjusel paar inimest. Üks meeldejäävamaid hetki selles mängus, hüüdsin oma kurgu valusaks selle "Tsiviilid, tsiviilid!" hüüdega
Õnneks said need vennad maha niidetud ja meie ülejäänud grupp vantsis ka läbi metsa meie juurde. Edasi läksime tagasi baasi, kus oli minu jaoks mängu järgmine suurhetk, nimelt sidemete keetmine. Keegi vist sellega eriti tegeleda ei tahtnud, seega selle organiseerimine oli väike väljakutse, aga keedetud naid said! Ja siis kukkusid nad rünnaku tõttu maha, ja siis sai nad uuesti üle loputatud, ja siis kukkusid nad uuesti rünnaku tõttu maha. Aga vähemalt said nad esialgu korralikult läbi keedetud!
Uniooni ning nende linnavägede vaheline käitumine tekitas suurt segadust, vanglaväed olid täielik müstika ning unioonlaste väide, et me oleme nende maal oli puhas lausvale. Mõtlemis ja nuputamisainet jätkus ikka kuhjaga, linnu vist küll enam rohkem ei usalda.
Ahjaa ja kui siin enne mainiti, et konföderaadid ei võtnud baasist gaasi kaasa, siis meie baasis olnud unioonlased ei huvitanud ka meie gaasist mitte kohe kuidagi. Vedisin seda oma vihmakeebi all ära ja mõtlesin, et nonii, millal nüüd keegi midagi ütleb, sest see nägi ikka suht kahtlane välja. Mul on tunne, et see kott rippus üht või teistipidi lausa nähtavalt välja. Aga keegi ei öelnudki midagi ja nii ma siis kõndisin gaas näpus meie sõdurite juurde ära.
Tagantjärel tagasisidet lugedes on ikka päris humooriline vaadata, et kuidas väed liikusid. Tundub, et kõikvõimalikud militaarväed pidasid maha ühe suure lahingu kuskil ristmiku juures. Siis liiguti erinevatesse baasidesse ravima ning edasi läksid mõlemast baasist eliitväed vastase baasi, liikudes teineteisest põhimõtteliselt ringiga mööda
Igatahes väga tore mäng oli, kuigi natuke liiga palju laskmist minu jaoks. Paar rollimängulist hetke oli, aga üsna palju oli kusagil peitumist ja vaikselt istumist, sest eriti ei tahtnud, et keegi üles leiaks.