No kurat küll! aga sellest hiljem
Raunok1, nagu sa hästi aru said, nautisin ma sajaga enne mängu sinu kallal eksperimenteerimist. Stiilinäide: "Vali, kas küüned või ripsmed!" "ee... Ripsmeid sa ei puutu!" "OK, sitta kah, teeme mõlemad! *õel-õel irve*" Jaa-jaa nii sa siis lasedki endale naiste poolt pähe istuda. Pisar tuleb kohe silma, sa mul ikka nii ilus tütar
Mängus olid sa ikka eriline
bitch. Krõõt oleks sul peaaegu kaela kahekorra käänanud, pärast seda, kui sa oma soovi siili kubemekarvadest kätte said. Ja mis jutt see on, et sa olid GMilt küsind kas sa mind tappa tohid? See tuleb OG lahendada! Homme Kaubamaja taga saad peksa!
Tomzile tänud kange kraami eest;)
Siis oli veel mu väimees... oioioi...*ohkab sügavalt* oli vist ikka lühinägelik mustlaspoiss, kui sellist peletist endale naiseks tahtis. Jube salakaval memmekas oli minu meelest.
Aga mina sügasin siili kubet!
Oeh, ma jätkan kiitust kunagi hiljem, tuleb lihtsalt veel seedida.
ja Olev... külavanem... minu mees RRRAISSSK! Nüüd ma siis enam ei kõlba, jah? Olev ei taha Krõõta... Järelikult gei!
Igatahes pidid ju korralikud pulmad olema, Anti tegi ju veel ekstra uurimist pulmakommete osas, aga noh... huvitav oli kuni...
Nüüd ma siis jõuangi sinna, kuhu esimese reaga lubasin.
Mu lemmik char tapeti ära. Oleks siis veel lihtsalt, aga ei. Kõigepealt vägistati, siis lõigati kõri läbi, siis vägistati veel (kasutati iga viimset kui kehaavaust), siis lõigati kõhtu auk ja vägistati sinna ka ja veel ja veel ja veel.... Oeh. Poleks surnud olnud, oleks väsitav olnud
.
Samas oli tagasitulek Kadri-Mardi nõiana lõbus ja... mmm... eee... eksperimenteerimisrohke
Sai ikka korralikult kohalikke kombeid omadatud. Eriti selles osas, mis puudutab seda veidrat tegevust mida seal tehti koguaeg, püsti, pikali, no ma ei tea, võibolla isegi pea peal seistes ja raevukalt häälitsedes. AAAaaaaaahhhh!! OOoooohhh! JAAaaaaa!!!