erilisi tervisi sooviksin saata Gondori väepealikule Eldacarile, kes mind, rahulikku teekäijat , tahtis ära tappa, kui ma Voorelt tulles leidsin sirge teelõigu ühes otsas Rhudauri mägilased ja teises otsas vapra Gondori väesalga ja otsustasin et pean ikkagi läbi gondorlaste mägilaste salga poole sammuma. Ei saanud nagu IG aru, miks nad mind ära peavad lõikama, gondorlased nimelt, ja jäin huviga ootama. Eldacar sõnas et peab mind ikkagi tapma ning mina ausa sõdalasena ei tahtnud pöörata oma selga vaenlase poole, et joosta omade juurde, niisiis võtsin väljakutse vastu. Selle asemel et ausa rüütlina (nii ma vähemalt lootsin ) mind üks-ühele välja kutsuda, vajus mulle selga hoopis kolm Gondori rüütlit. Oma au hoides taganesin selg ees, hirmsalt mõõgaga vehkides, aga mind löödi ikkagi nullini välja. Niipalju siis sõdalase aust/rüütliaust/koodeksist/you name it . Niisiis, IG tõotasin hirmsat kättemaksu ja verevalamist, mis jäi aga kahjuks olemata, sest tulles pärastlõunal kroonimistseremooniat rikkuma, silkas auväärt Eldacar minu (ja tõele au andes mulle järgnenud kolme vihase mägilase ) eest kui väle põder Vana Metsa kaitsvasse rüppe ja veritasu jäi täide viimata, sest nagu te teate, langes Eldacar õhtuses lahingus mägilaste/orkide eest põgenedes. Juhtum suletud, mina siiani IG elus.