Kõigepealt, keegi pole siin väitnud, et isand Huki või keegi teine ajaks seda juttu seepärast, et ei suuda oma jalgu hoopide eest kaitsta. Igastahes mina mitte, mina seisin vaid selle eest, et oleks vale Huki esimeses postis mainitud põhjuste pärast reegleid muutma hakata ning, et see vähendaks võitluse reaalsust. Võibolla tungisid mõned minu eelistused ka sellese vestlusesse sisse. Samuti vabandan oma sarkastliku jutu eest, lihtsalt ma olin pisut halvas tujus ja vastused kujunesid pisut sellisteks õelateks. Ma saan aru, et kui saad pidevalt vastu jalgu ja pead võib see pisut häirivaks muutuda.
Juksile:
1. Jaa, suur kilp aitab tõesti varvaste kaitseks rohkem väike kilp, samas ei pea ka väga palju vehkima. Kuid samas oled sa sellega palju aeglasem ja kohmakam ning võsas on suure kilbiga kindlasti tore. Ning sind on võimalik igalpool selle suure kibiga märgata. Samuti võid sa märgata mõne kahtlase välimusega, hõlsti rõivastatud tüübi näol salakavalat naeratust ning järgmisel hetkel kuulda mingit kahtlast sõna ja näha mingisuguist kotikest su kilpi tabamas...
2. Loe eelnevat punkti. Kilp võib olla nii suur kui seda ise kanda suudad, kusagil oli juba vist mainitud, pole mõtet hakata vaidlema selle suurusest tulenevate eeliste üle, loe eelnevat punkti ja saad aru, mida ma mõtlen.
3.
You got it!
4. Võta kuulda rühkija soovitust... Bofferrelva kiiruse vastu pole midagi muud parata kui seda, et pead õppima ise ka kähku tegutsema.