Algul tänud, siis muljed
Suur tänu K+&n'ile, et ta mind nö ära rääkis Mütokale tulla - muljeid on palju. See, et ma oma rolli hästi mängisin... ma püüdsin lihtsalt vait olla
Järgmised tänud lähvad Angelic'ule, kallile poolõele, keda ma pidin vahistama, aga proovisin ära hoida.... Sorry - ei leidnud sind enne, kui sind tapeti
Ja siis veel nendele, kes minu esimese larbi IG/OG lõbusaks tegid.
----------------------------------------
Mängust:
Mu esimene LARP. Tean, et mingi hetk oli mu rollimäng täiesti käest ära, nagu näiteks see, kui ma nägin mu poolõde surnuna ja seisin niisama "shokis" ja ei teinud midagi Apsakaid oli palju - aga elab üle: õpida saab veel.
Siis veel oli, et istusime Petsiga pääslas ja laulsime kõva häälega vihma all "Merry Christmas" ja "Happy Birthsday" jalad kaetud kilbiga ja kollane ESS vihmavari käes. (Kahju, et sellest pilti pole ) Siis tuli meie juurde keegi ja hakkas ainet müüma. Sellist valget roheliste täpidega (Kes ei tea - see oli see asi, mis pani inimesi haukuma.) Proovis kaua, enne kui me vastasime, et me OG oleme (valves).
Peale igamehekohtu pidin veerand tundi valvama pidevalt haukuvat kutsikat, mis ajas kõrvad lukku Aga nalja sai palju.
Veel oli, et seisin külavanemaga ja ajasin jutte, kui meie juurde tuli noormees, kes küsis: "Kas ma pidin teiega riigipöörest rääkima?". Võite meie reaktsiooni ette kujutada? Kahjuks, oli tal OG lint peal ja me ei saanud midagi teha.
Laupäeval pidin uurima algul ühe naise mõrva, hiljem aga selgus, et veel oli veel muna-juhtum, mille me ei lahendanud (minu teada, küll mitte). Ja veel, ja veel, ja veel... Kokku oli vist 8 laipa Uurimise ajal sai nii palju infot, et ei saanud korraliku sündmuse ketti ehitada. Kui mulle öeldi, te otsitakse kahte valgete juukstega neiut, sain ma kohe aru - keda ja uurida juba eriti tahtud: Kes ikka tahaks näha oma õde ja ta parimat sõbrannat vahi all näha? Seega lasin Heli vabaks, aga õde ei leidnud Tegelt, leidsin surnuna. Heli aga lasi riigist jalga.
Veel oli see, et kui nöost eriti inimesi ei tuune ja neid on nii palju, on väga raske leida kedagi. Näiteks, kuidas preestrid välja nägid ma ikkagi aru ei saanud
Kui me läksime linnust pühapäeval vallutama ma sain kohe "suure kivega" pähe ja jäin kogu lõbust ilma Aga oli väga naljakas vaadata, kui Archont, Hanzo ja German (ehk need kolm vene paladini) lendasid linnusest välja ja tapsid kolmekesi kõik ära Veel naljakam oli, kui mulle öeldi, et see "suur kivi" oli tegelikkult magamismatt
Ülejäänust:
Reede kontsert oli väga hea, kahju küll, et ei saanud minna sinna ja teistege tantsida: pidin noorprintsiga ringi käima (enda lollus, vist, et ei küsinud - samas tahtsin mängida).
Laupäeval vihm segas küll natukene, aga see udu, mis oli õhtul - see andis sellise Müütilise mulje. Lisaks oli nii rollis, et unustasin lõunat süüa Lambast ma sain mingi suure tüki, mis oli suure punase kondi küljes
Pühapäeva homikul olin küll juba OG ja "tsiviilriietuses" sest väsimus andis tunda... aga mõtlesin lõuna paiku ümber ja mäng läks minu jaoks egasi.
Mäletan veel, kui istusime neljakesi lõke ääres kella viieni hommikul. Tänud Merlele hea seltskonna eest
Erilise ja SUURE Tänu saab mu käest Chloe, kes aitas mind rolliga. Ma arvan, et sa ei saanudgi aru, et lõpuks oli meid "noore printsi kannupoisse" kaks Aga selle lahendasime ära.
P.S. Sokolaadi mu käest saad mingi teine mäng Sest pakimisel unustasin selle koju
Best,
Zebra.
----edited----
Oi... Unustasin: veel üks TÄNAN läheb (IG) Päikesele hea seltskonna rongis ja soe sõba eest, millega oli väga mõnus tamburis sõita, sest istuma ma ei pääsenud Saad selle kolmapäeval tagasi, kui trenni tuled.