[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Muljed Mütofestist

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Muljed Mütofestist

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

PostitusPostitas paljasjalgne 15:51 31. Juul 2006

Orkaan Zelda ja tema Hämmastav Konnasadu
paljasjalgne
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Galatea 16:20 31. Juul 2006

Galatea
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Zebra 16:34 31. Juul 2006

Algul tänud, siis muljed :D

Suur tänu K+&n'ile, et ta mind nö ära rääkis Mütokale tulla - muljeid on palju. See, et ma oma rolli hästi mängisin... ma püüdsin lihtsalt vait olla ;)

Järgmised tänud lähvad Angelic'ule, kallile poolõele, keda ma pidin vahistama, aga proovisin ära hoida.... Sorry - ei leidnud sind enne, kui sind tapeti :(

Ja siis veel nendele, kes minu esimese larbi IG/OG lõbusaks tegid.

----------------------------------------
Mängust:

Mu esimene LARP. Tean, et mingi hetk oli mu rollimäng täiesti käest ära, nagu näiteks see, kui ma nägin mu poolõde surnuna ja seisin niisama "shokis" ja ei teinud midagi :P Apsakaid oli palju - aga elab üle: õpida saab veel.

Siis veel oli, et istusime Petsiga pääslas ja laulsime kõva häälega vihma all "Merry Christmas" ja "Happy Birthsday" jalad kaetud kilbiga ja kollane ESS vihmavari käes. (Kahju, et sellest pilti pole :( ) Siis tuli meie juurde keegi ja hakkas ainet müüma. Sellist valget roheliste täpidega ;) (Kes ei tea - see oli see asi, mis pani inimesi haukuma.) Proovis kaua, enne kui me vastasime, et me OG oleme (valves). :D

Peale igamehekohtu pidin veerand tundi valvama pidevalt haukuvat kutsikat, mis ajas kõrvad lukku :D Aga nalja sai palju.

Veel oli, et seisin külavanemaga ja ajasin jutte, kui meie juurde tuli noormees, kes küsis: "Kas ma pidin teiega riigipöörest rääkima?". Võite meie reaktsiooni ette kujutada? ;) Kahjuks, oli tal OG lint peal ja me ei saanud midagi teha.

Laupäeval pidin uurima algul ühe naise mõrva, hiljem aga selgus, et veel oli veel muna-juhtum, mille me ei lahendanud (minu teada, küll mitte). Ja veel, ja veel, ja veel... Kokku oli vist 8 laipa :( Uurimise ajal sai nii palju infot, et ei saanud korraliku sündmuse ketti ehitada. Kui mulle öeldi, te otsitakse kahte valgete juukstega neiut, sain ma kohe aru - keda ja uurida juba eriti tahtud: Kes ikka tahaks näha oma õde ja ta parimat sõbrannat vahi all näha? Seega lasin Heli vabaks, aga õde ei leidnud :) Tegelt, leidsin surnuna. Heli aga lasi riigist jalga.

Veel oli see, et kui nöost eriti inimesi ei tuune ja neid on nii palju, on väga raske leida kedagi. Näiteks, kuidas preestrid välja nägid ma ikkagi aru ei saanud :P

Kui me läksime linnust pühapäeval vallutama ma sain kohe "suure kivega" pähe ja jäin kogu lõbust ilma :( Aga oli väga naljakas vaadata, kui Archont, Hanzo ja German (ehk need kolm vene paladini) lendasid linnusest välja ja tapsid kolmekesi kõik ära :P Veel naljakam oli, kui mulle öeldi, et see "suur kivi" oli tegelikkult magamismatt

Ülejäänust:
Reede kontsert oli väga hea, kahju küll, et ei saanud minna sinna ja teistege tantsida: pidin noorprintsiga ringi käima :P (enda lollus, vist, et ei küsinud - samas tahtsin mängida).

Laupäeval vihm segas küll natukene, aga see udu, mis oli õhtul - see andis sellise Müütilise mulje. Lisaks oli nii rollis, et unustasin lõunat süüa :D Lambast ma sain mingi suure tüki, mis oli suure punase kondi küljes :P

Pühapäeva homikul olin küll juba OG ja "tsiviilriietuses" sest väsimus andis tunda... aga mõtlesin lõuna paiku ümber ja mäng läks minu jaoks egasi.

Mäletan veel, kui istusime neljakesi lõke ääres kella viieni hommikul. Tänud Merlele hea seltskonna eest ;)

Erilise ja SUURE Tänu saab mu käest Chloe, kes aitas mind rolliga. Ma arvan, et sa ei saanudgi aru, et lõpuks oli meid "noore printsi kannupoisse" kaks ;) Aga selle lahendasime ära.

P.S. Sokolaadi mu käest saad mingi teine mäng ;) Sest pakimisel unustasin selle koju :(

Best,
Zebra.

----edited----

Oi... Unustasin: veel üks TÄNAN läheb (IG) Päikesele hea seltskonna rongis ja soe sõba eest, millega oli väga mõnus tamburis sõita, sest istuma ma ei pääsenud :P Saad selle kolmapäeval tagasi, kui trenni tuled. :D :6:
Zebra
Rändur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Xan 16:39 31. Juul 2006

Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringud - 50 18 059
Xan
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Karmus 18:12 31. Juul 2006

Mytofest oli üritus, mis tänu mitme erineva asja kokkukeetmisele () nende ühenduste kitsaskohad kätte näitas.
Vaatamata mõningatele arusaamatustele kordaläinud üritus. Tänud kõigile korraldajatele ja osavõtjatele. Tänud mehepoegadele/tütardele, kes ei peljanud käsi määrida ega lihast pingutada ning kõiksugu tassimiste, püstitamiste ja koristamistega administreerivas osas kaasa aitasid.
Jääme ootama järgmist aastat. Niiet Murazor.. ;)
Karmus
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 18:30 31. Juul 2006

Kirjutan ka midagi, kuigi pole veel kõike läbi mõlenud, aga tean, et hiljem ei viitsi.

Ma pole üldiselt mängu korraldusliku poolega rahul.
1. vead gm-de töös:
Oleks pidanud kohe algusest peale tiim koos olema ja koos töötama (minu viga ilmselt), siit tulenes aeglus ja väike(aga lubamatu) segadus rollidega. Postkast mängis mäkra ja ei saatnud osasid rolle ära. Tuhanded küsimused, millele vastamiseks oleks pidanud eraldi gm olema, oleks ehk aega säästnud.
Väike gm-de arv- iga 20 mängija kohta peab kindlasti üks gm olema.
Ma ise peaks veel rohkem ütlema. Ma oleks pidanud vahele minema kui üks probleem aset leidis, aga olin ise liiga ära ehmatanud ja ei teadnud, mida teha.

2.Arvan ikkagi, et mingid etteantud punktid on mõttetud, nagu et kindluse vallutamine Peab sees olema.

3.Reedene alustamine oli vale. See ei toiminud, inimesed ei mänginud, kes tahtis, ka ei saanud, sest teised ei võtnud vedu kuna olid kontserdit nautimas. KUi vaja, võib inimene niisamagi olustikuliselt riides olla kui on vaja olustikku luua, aga sellepärast ei pea mängu välja kuulutama, tekitab ebamäärase tunde.

Töötoad, seminarid olid blokk mängule- inimestel on õigus nendest osa võtta, aga see ei mõju hästi mängule, sest sellest inimesest mõnda aega tegutsejat pole ja jälle venimine. Ja ei saa sundida sealt ära tulema ega tahagi.
Ja mõnedel on seepärast igav, sest nemad ei taha töötoas istuda ja tahavad mängida, kuid teine vajalik inimene istub töötoas.

Aga arvan, et enamus töötubasid oleks võinud olla reede hommikust alates ja lõppeda siis kui algavad kontserdid või otsad kokku tõmmata laupäev hommik.
Ja laupäev oleks võinud ainult paar töötuba olla kui sedagi, mõni muusik või rändlaulikute grupp kuskil, mis ei häiriks larbi tegevust.
Pühapäeva oleks võinud seminarid sisustada.

Ja nagu ma arvasin: inimesed tahavad pühapäeva hommikul koju, sest nad on väsinud, nad tahavad pesta, nad mõtlevad juba tööle. Kindlasti on usinaid ja erilisi fanaatikuid, kuid oli palju neid, kes pühapäeva hommikul vaikselt ära hiilisid. Ja ma ei leia, et ma oelks pidanud neid sundima relvaähvardusel paigale jääda. Tuleb lihtsalt arvestada üldiselt inimeste soovide, võimetega ja seada mäng selle järgi.

Vihm oli tõbras. Aga kahjuks kontrollimatu. Seepärats ma laupäev juba mingi hetk kaotasi lootuse, et mängust mingit asja saab, aga Kadika ja Beruthieli rollimäng andis mulle lootuse tagasi.

Ja siinkohal ütlekski paar sõna ka mängijate kohta:

Kadikas ja Beruthiel rokkisid. Tuleb minu juurde Beruthiel: "Ma sooviks raha, et lasta lapselaps ära röövida. Natuke aega läheb mööda, tuleb Kadikas: " Anna palun raha, mul on vaja ämmale kätte maksta.".

Aadelkond, kuninga majakondsed said mingi hetk hoo sisse. Väga võimsaid, stiilseid hetki oli. - Karmuse võitlemine kuningatütre eest, kuninga käitumine oma lastega(nagu päris juba) ja oma alamatega, kuninga teener oli vapustav, ta tuli isegi minu juurde ja küsis, kas saab aidata.
Mõrvatud aadlitütre matused (Trexxx ja Täpi).

Leedukad olid tasemel nii kostüümide kui mängu poolest.

Kindlasti oli veel palju tegijaid, aga hetkel ei tule meelde või siis ma lihtsalt kõike ei jõudnud jälgida.

Aga metsahaldjate peale olen niiiiii tige. Te ei hoolinud minu hoiatusest alkoholi kohta ja rollimäng.....no ega ma ka kõike ei näinud, aga mida nägin, jättis halva mulje.
Ja kõige nõmedam oli pühapäeva hommik kui ma läksin aiatelki pakkima, mille olin teie jaoks spetsiaalselt muretsenud ja avastasin sealt rõveda läbu. Alkopudelid, poolelijäänud söök, muu sodi. Inimestel ikka võiks nii palju mõistust olla, et enda järgi ära koristada. Äkki oleks aeg mõnel suureks saada?
Siinkohal suured tänud niisama sõpradele ja viikingiinimestele, kes aitasid koristada ja telki kokku panna. Ja kui te arvate, et oh, lahe, las koristavad teinekordki, siis tulge minuga rääkima sellest.
Ja kui ma selle seltskonna poolt (mind ei huvita ütlused, et mina ei teinud, see tegi) veel näen samamoodi läbustamist ja läbu mahajätmist ükskõik, mis üritusel (mis tõestab, et te pole targemaks saanud), siis tekib teil raskusi järgnevatel aastatel vähemalt mütole saamisega, isegi kui ma pole enam korraldajate pundis. Ma ei tahaks inimestele käitumist õpetada vms. Nõmeeee.

Kontsert oli mega, eks ma ole ka Auli kauaaege fänn. :P
Ujuda karjääris öösel oli mõnus.
Kõrtsi teenindajad olid mõnusad. Situatsiooninali: mina käes täis küünlaid, veel paar inimest ja tulevad kaks härrat kõrtsist paludes, et me viimased puuviljad ära sööks, kuna minule jäi viimane, siis ütlesin, et ma ei saa, pistku keegi see mulle suhu, misepeale ühe härrase kandikud lendasid :D

Jaanalinnumunad aka lohemunad sain mänguks kätte, ei uksunud, et selle saavutan.

Ürituse käigus tutvusin ühe või teise kaaskorraldajaga, kes jätsid väga toreda mulje.

Mind niisama külastajad ei häirinud, saavad või ei saa aru...aga vähemalt näevad, millega tegeleme, kuid järgmine üritus võiks rollimängijatel veel eraldivärvi käepael olla.

Kaasgm-d olid toredad ja muide, teie rolle on mulle päris palju kiidetud, küll suusõnaliselt.
Kõik kannupoisid tegi Sorontur muide, mitte mina, kes teda veel kiita tahab.
KIITKE TEISI GM-e!

Ööd olid üldse lõbusad.

Ja Karmus oli niiiii armas, kellelt ma mängu lõpus sain kingiks väikse aja-, teemakohase pronkskellukese.

Hetkel kõik.
Viimati muutis chloe, 20:46 31. Juul 2006, muudetud 3 korda kokku.
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

PostitusPostitas Leofwyn 18:33 31. Juul 2006

Jaa, tore oli. Ka see, et meid ajati telgist väga vara välja. Jess. Lihtsalt sellepärast, et telgiomanik arvestas oma aega valesti ning rehkendas telgi kokkupanekuks kolm tundi.
Rollimänguline osa oli ka suhteliselt tore. Kuigi kuningatütre ootamine paduvihma käes viskas lõpuks väga ette. Aga kuningatütar Oomen oli igatahes väga tore ning rõõm oli tema teenijanna olla.
Liha oli väga maitsev (vähemalt see jupp, mis mulle söögiks anti).
Muusikaline meelelahutus reedel oli super. Lemmikuks jäi siiski Auli.
Nigel oli vihm ja kindluses passimine peale pidusööki vallutamise hirmus. Ka kolm tundi Jõgeval rongi oodata oli suht hirmuäratav. Õnneks leidus hea inimene, kes oli nõus minuga ootama selle aja lõpuni ning mu meelt lahutamine. Suurimad tänud. Tore oli ka sõit kaubikus Jõgevale ning see meeliülendav ood Liinale, mida ta vist enam elusees kuulda ei taha.

Kuningatütre, seitsme maa ja mere tagant, saatjanna Päike.

Ma ei saa mitte jätta mainimata seda kui hirmuäratav oli minu ringis loopimine reedel, samas oli see ka väga naljakas. :) Olgugi, et ma tundsin end nagu mingi korvpall, mida ajaviiteks lihtsalt visatakse üksteisele ajaviiteks.
Viimati muutis Leofwyn, 18:46 31. Juul 2006, muudetud 1 kord kokku.
Leofwyn
Rändur

Kasutaja avatar

Re: Mulje

PostitusPostitas Angelic 18:39 31. Juul 2006

Armastus on hõbeniit kõigi meie vahel...
Angelic
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Angelic 18:49 31. Juul 2006

Armastus on hõbeniit kõigi meie vahel...
Angelic
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Elestir 18:51 31. Juul 2006

D&D - Demand and Demise, well for me anyways.
Elestir
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Imrahil 19:54 31. Juul 2006

kõige pealt suured tänud Chloele kes mind ikka mängule lubas ja veel röövlite kampa pani. samuti aitähh teistele gm-idele. ning oma salgale ( juht Ivar, Jüri, Paavo, Valdson, Oinaz (sry päris nime ei mäletanud kindlalt) ja mina)
meie olime siis ka need kes kõigile ütlesid et on kaupmehed tegelikult olime ainult varastamise ja rikkaks saamise peal väljas. ja varastatud sai ikka üht-teist :D kaasa arvatud kogu kuningriigi kassa. ning meil läks küll mäng kohe reede õhtul käima. kahju muidugi et meie laagrit otsima ei hakkatud. me saime kõik oma eesmärgid saavutatud ja olime just lahkumas oma laagri poole, kui surma saime, peale Jüri kes minema pääses.

mul oli küll lõbus sel mängul. ainuke neg. asi on võibla see et meie rollid hakkasid vahepeal liiga npc-d tunduma.
"...You will have horses of the fairy breed
You will have hounds that can outrun the wind
A hundred chiefs shall follow you in war
A hundred maidens sing thee to sleep..."
Imrahil
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 20:00 31. Juul 2006

Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Imrahil 20:06 31. Juul 2006

Imrahil
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Orlau 20:23 31. Juul 2006

Viimati muutis Orlau, 23:11 31. Juul 2006, muudetud 4 korda kokku.
Ilves hundinahas
Orlau
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Imrahil 20:39 31. Juul 2006

Imrahil
Haldjate õpilane

EelmineJärgmine