Kunagi aastaid tagasi huvitusin ka mina larpi teemast. Kolisin Tartusse kooli ja plaanisin ja plaanisin trennides käima hakata ja üritustest osa võtta, isegi boffrid olid kaasas. Aga näed ei jõudnud sel ajal.
Laupäeval siis oli minu esimene LARP, mis oli väga edukalt kokku viidud ka mu teise uuemat sorti hobiga - Airsoftiga.
Enda kohta kriitikanooli pildudes võiks öelda, et oleks pidanud ehk rohkem oma lihtsõduri rolli jääma ja võibolla ka rohkem ingame suhtlust arendama, kuid eks kõik tuleb aja ja kogemustega. Oli huvitav kohata uusi inimesi ja ehk kohtub ka edaspidi üritustel.
Mängu koha pealt võin öelda, et mulle meeldis see üritus millegipärast palju rohkem kui paari nädala tagune piirsalu airsoftiüritus. Oli siis asi rohkemas actionis või asjade paremas õnnestumises või pigem äkki GMide heas töös asi huvitavaks teha.
Konföderatsiooni vägedega oleks tõesti võinud varem kontakti saada, kuid esialgu tundus mulle, e tmeil oli baasi "kaitsmise" ja muude ülesannetega seoses selle jaoks lihtsalt liiga vähe mahti. Pärast kui oli aru saada, et bandiidid reaalset ohtu ei kujuta ja käivadki meilt ainult moona enda pihta nillimas. Olles ka vähese airsofti kogemusega soovitasin ka teistel sõduritel moona kokku hoida seni kuni bandiidid pole laskekauguses.
Spetsialistidega koostöö sujus minu meelest hästi. Kaasa liiguti sõduritega väga kiiresti ja oma vajaminevad materjalid leiti ka väga kiiresti üles. Henzuga koostöö sujus meil samuti hästi ja sõtta võib minna temaga teinekordki. Bossi tehtud supp maitses ka hästi ja sai sellest kena kaks söögikorda teha.
Sellest on mul tõeliselt kahju, et osad sõdurid liiga vähe madinat nägid ja meie baas enamikel ajahetkedel ülekaitstud oli. Samas olles ka ise omal ajal 11 kuud aega teeninud, võin öelda, et on saanud ka pikemalt postidel passida ja tunduvalt igavamatel tingimustel.
Mängu dünaamika koha pealt võibolla aitaks siin see, et kui mingid sõdurid tulevad kuskilt ülesandelt tagasi, siis võiks olla kerge cooldown period või midagi muud sellist, et ei saaks kohe jälle samad sõdurid minema tormata. Umbes nagu reaalses elus, et kui jõuad laagrisse tagasi, on küpsis täitsa kotis ja tahaks puhata ning keha kinnitada.
Minu meelest oli laias plaanis see üritus vägagi korda läinud ja järgmistest kavatsen kindlasti osa võtta.
Pahandus