[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Hiline Lõikus: muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Hiline Lõikus: muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Hiline Lõikus: muljed

PostitusPostitas hoarmurath 16:56 12. Okt 2011

Ma soovitaks kogu selle toidunägeluse juures meeles pidada ka varianti, et on inimesi, kes väga normaalselt ei funktsioneeri regulaarse toiduta. Olen võib-olla ära hellitatud väike plika, aga näljas olemine pole seisund, milles väga mängida jaksaks. Tahta ju võin, aga ajalugu on näidanud, et rollist välja langemine on kiire tulema.

See kehtib küll pikema mängu kohta, lühikese mängu (5-6 h) elaks ikka üle. Kuidagi.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas zarvik 17:09 12. Okt 2011

See söögijutt ajab mul kõhu tühjaks.
*/nosib võikut.

Pean ütlema, ka praegune supivarjant töötas uniooni poolel minu arust päris hästi. Kõik küll ei saanud, aga see oli pigem grupisisese korralduse probleem (oleks võinud ju vahimeestega vahetust teha)
Ja värske haavaga ning kinni seotud sõdurile kuuma suppi sisse sööta oli igati rollimänguline ja ehe tegevus.

Minu jaoks on supist tähtsam küsimus see, et kus on Uniooni pildid? :D

Meedik "Hitlerjuugend" Maxim
zarvik
Vanem õpipoiss

PostitusPostitas Paganarh 17:10 12. Okt 2011

just seda ma mõtlesin ka välja tuua, et on inimesi, kes ei kannata üldse näljas olekut. neid ei ole ka nii vähe kui arvate. niiet kõhukad mehed ja trimmis poisid võivad lalalaatada mööda platsi ringi terve päeva ilma toiduta aga üldiselt normaalsele inimesele toob see kaasa tugevalt negatiivse emotsiooni ning energia lõppemise... ja siis ei tule sellel inimesel midagi mängust välja.

Vaatame mis selel toiduga saab. limiteerima me ei hakka kuid ilmselt tulevad järgmiseks mänguks siis pigem pajukid kui supp. tee/kohvi kah, seda saab siis vaaritada atmosfäärikalt

üritame siiski seda postapo tunnetust tekitada mingite teiste vahenditega, kõik toiduga seonduv ei ole kogumängus just väga suure osakaaluga
eh
Paganarh
Shamaan

PostitusPostitas Paganarh 17:06 13. Okt 2011

Oskari pildid

videoga me tegeleme. loodan, et mingi hetk saab tjuubi üles.
kahjuks mitte see nädal
eh
Paganarh
Shamaan

PostitusPostitas Paganarh 11:09 17. Okt 2011

muide, tartu aftekal nägin kellegi fotikas (uniooni poolelt) väga häid pilte. neid ka kuidagi näha saab? põmst võib nad kokku pakkida ning mulle jagada (PM), ma paneks galeriisse üles.
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas sippo 11:16 17. Okt 2011

Uu, üks otsingukuulutus ka. Keegi laenas mult seljakoti jaoks klambriga rihma. Kui ennast ära tunned, võta palun ühendust, eks?
.
sippo
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 14:27 17. Okt 2011

Nägin mängul farmer Bob'i käes samuti fotokat. Ootan huviga pilte! :p

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

PostitusPostitas Pahandus 22:39 17. Okt 2011

Bobi fotokas see ilmselt oligi meil Tartus.
Muide söögi koha pealt aitasid Corny müslibatoonid minul päeva üle elada. Polnud just palju koguseliselt, aga üks andis 200kcal ja oli piisav, et funktsioneerida.
Pahandus
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Bandiit 9:59 19. Okt 2011

Me ostsime aegviidu poest õllesigari otsi ja natukene kesvamärjukest, mis helendas väga siniselt. Minul polnud küll kordagi päeval häirivalt tühja kõhtu. Samas, oli ka päris palju ringijooksmist, puudus aeg näljale mõtlemiseks. :D
Is that a bear trap?
Yes, it's to keep the neighbor children out of my garden.
Bandiit
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas azrael 1:43 24. Okt 2011

Hehei

Vabandan et on läinud niipalju aega aga olen igasugu muude asjadega rakkes olnud. Nüüd lõpuks sain pildid internetti üles

Olen praegusekski natuke väsinud, et anda mingit mõistliku tagasisidet aga minu arvates oli tore mäng mitmete lõbusate seikadega ja loodan olla jälle kohal.

Head :7:

1. Auto oli väga tore
2. Neeger - 5+
3. Sõbralik tuli - pole sõbralik kuid väga eluline ja emotsionaalne kogemus
4. Rohkem kokkupuuteid erinevate pooltega
5. Kuigi GMi ei läinud kordagi vaja oli hea tunda nende kohalolu ja vähemalt näilist organiseeritust. :D

Asjad mida oma kujutluses lahendaksin teisiti

1. Nännikasti juures passimine - igav. Esimeses mängus oli asi paremini lahendatud sest asja leidmise aeg sõltus kaardi lugemise oskusest, nägemisest ja natuke õnnest. Suur kast võib ka olla lahendus aga siis võiks see olla ka mingit pidi interaktiivsem ja pakkuda tegevust - näiteks oma mineerituse (nt. suur hunnik vinnastatud lõkse mille all nänn on), sudokude või millegi muu näol.

2. Mulle meeldib idee käsirelvadega spetsialistidest.

3. Heljurõisikud ei suutnud ikkagi üllatada puuotsas ja majakatustel kasvamisega (kui nad kuidagi märkamatuks ei jäänud nüüd).

4. Kogutud gaasist võiks rohkem asju sõltuda ja kuidagi tasutud või siis karistatud saada, et oleks kohutav tung heljurõisikuid taga ajada.

Lõpetuseks mõned paremad palad.
Pilt

Uniooni entusiasmist pakatav rühm

Pilt

Radioaktiivsed seened - biode igipõline lõbu hüljatud pommivarjendites

Pilt

DOUBLE RAINBOW! Ühesõnaga dopelt vikerkaare lõpust leiab aarde asemel hüljatud laagri, neli laipa, suure ballooni gaasi ja mõnusa hunniku snaiperpüsse, automaate ja muid relvi. Kui relvade nännimine oleks olnud lubatud, oleksin kindlapeale lõpetanud heavy loadis ringi vaarudes nagu paremates arvutimängudes.
Viimati muutis azrael, 8:28 24. Okt 2011, muudetud 1 kord kokku.
I think I can give away one of my seven doomsday devices and still be feared!
azrael
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 2:42 24. Okt 2011

Psst, piltide link ei tule lahti!
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas azrael 8:27 24. Okt 2011

Minu viga - tegin galerii avalikuks ja nüüd peaks kõigile näha olema
I think I can give away one of my seven doomsday devices and still be feared!
azrael
Tõeotsija

PostitusPostitas Aweron 9:43 24. Okt 2011

Vaatan siin piltide pealt, et ikka oli vahva mäng. Kui nüüd saaks ise kuskil mõnel sellisel mängida ka :3:
Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

PostitusPostitas Paganarh 13:05 24. Okt 2011

tänud vingete piltide ja tagasiside eest azrael :)

Igatahes, nüüdseks paistab, et on ring peal ning võib hakata tumedatel talveöödel järgmise mängu jaoks reeglimuudatusi välja mõtlema.

Panen veelkord oma mõtteterad siia, ilmselt kordan endagi poolt öeldut aga kokkuvõtte huvides.
Kõik need punktid olen pannud kõrvataha kuulates ja lugedes teie tagasisidet:

- Inseneri- ja biokunst vajavad tõsist tähelepanu:
1) kraami kättesaamine oleks lõbusam, mitte lihtsalt passimine (vaevalt, et me läheme tagasi HL1 "nutsakute" süsteemile- scavenging peab olema paremaks tehtud võttes aluseks viimasel mängul olnud süsteemi)
2) rohkem eriülesandeid ja tegevusi spetsialistidele (a'la autoparandus viimasel mängul)

- Spetsialistide relvastumine:
Kuigi see pole veel kindel (ma pole ainuke korraldaja), lubaksin vabatahtlikkuse alusel spetsialistidel kasutada "kergrelvi", so. gaas-, elektri-, vinnastatavad püstolid ning pumppüssid (jällegi kõik variatsioonid). Kuid kuna meie pakutud relvarent piirdub ainult sõdurite automaatrelvadega, peavad relvasooviga spetsialistid oma varustuse ise ostma/laenama.

- Väiksema "tihedusega" ülesanded:
Eelmise mängu põhiülesanne paistis olevat liialt komplitseeritud LARP'i ja selle piiratud aja jaoks mis meil oli. Tänu sellele tundus mäng olevat liialt surutult rutakas ning rollimängu kui sellise tekkeks ei olnud võimalust ja/või ei soodustanud ülesanne rollimängu teket.

- Kommunikatsioon
Arvan, et raadiosaatjate piirarvu peab korralikult suurendama, see oleks lahendanud mitmed eelmisel mängul (tegelikult ka esimesel) tekkinud probleemid. Lisaks, kommunikatsioonisegadus on lõbusam kui selle puudumine.

Eks neid punkte ole veel kuid tundub, et kui need punktid saaksid parema lahenduse, oleks järgmine mäng tugevam.

On olnud mõningaid hõikeid ka teemal, et sõduritel pole midagi teha kui parajasti kuulid ei vihise. Siinkohal ma kahjuks ei oska midagi mõistlikku välja pakkuda. See probleem on nii meie mängus kui airsoftis üldiselt (kohtusin eelmisel airsoftimängul poisiga, kes oli pidanud baasi valvama ca 5 tundi, ilma et ühtegi vaenlast oleks näinud, kuid see on muidugi ekstreemnäide).
Sõduritele lisategevuste väljamõtlemine (a'la spetsilisti roll) ei oma erilist mõtet, kuna nad peavad niivõinaa spetsialistidega kaasas käima ning erimissioonidel osalema. Siin ma pean lihtsalt osapoolte juhtidele südamele panema, et proovige roteerida ülesandel käivaid inimesi. Kasutage ka patrulle- väike ring ümber oma (ajutise)baasi ümber lisab vaheldust ning võimalikku põnevust patrullis käijatele, ilma et kompromiteeriks oluliselt baasi turvalisust.

Lisaks veel üks roll, kuhu ma oma nina väga ei topiks- meedikud. Ma küll ei näinud ei see ega eelmine mäng Konföderatsiooni meedikute tegutsemist (lihtsalt ei sattunud nendesse kohtadesse), kuid Uniooni meedikud olid väga tasemel ning väga ehedad- teid vaadata oli suisa lust. Niiet vähemalt sealtpoolt ma näen, et see spetsialisti roll mingil määral areneb iseenesest ilma, et me midagi ette kirjutama peaksime.

Ja nii ongi. Tänud veelkord kõigile tagasiside ja mõtete eest :) Koostöös teiega saame vast sellisele loomale nagu "airsoft LARP" lõpuks piisavalt tugevad jalad alla nii reeglistiku kui elujõulisuse poolest.

Endiselt, kui on mingeid ideid ja uitmõtteid, kirjutage julgelt. Minu postitusega see teema lõppema ei pea.
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 16:44 24. Okt 2011

Inseneride teemal. Võtke pakk betooni, paar metallist sanga ja paar toru, valage mõnus mütsakas, visake sangad sisse, et oleks pärast millest ise transada, lööge torud sinna püsti. Nüüd selle toru otsa saate puurida auke, millest saate igasugust läbu läbi ajada ja mutritega kinni ajada, toru otsa saate panna harusid, muhve, kraane ja omakorda aukudega asju millest on mutrid läbi. Lisage trükiplaate, voolikuid...

Võib-olla on vaja just seda kõige keskmist asja; võib-olla on seal ümber mingi päris seadet meenutav asi. Midagi talveõhtuteks.

Irve
paranoik

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll