Ma soovin ka paar sõna öelda.
Ma olen nõus maksma hea mängu eest 500 raha. Põhjendan ära ka.
Nagu lõpu poole välja tuli, on need pisimadalad hinnad püsinud ühed ja samad, kui aus olla ... juba aastaid. Kuid ilmselt on siiani arvestatud lihtsalt sellega, et saaks kaetud üürikulud, toit, korraldajate kulutused jms.
Aga okei, oletame, et mänguraha on 500 eeku või vähem või rohkem, kõikidele on tehtud ka rollid... Saadakse roll kätte, polda sellega rahul või siis ei suudeta seda välja mängida, tänu millele kisub ka teiste mäng kiiva, kui see roll on ka veel kandev. Sel juhul saab ainult mängija ennast süüdistada mitte korraldajate poolt küsitavat summat hiljem nina alla hõõruda.
Kuid järgmine probleem. Malle maksab mängu eest 1000 krooni ja Kalle maksab ka ja Liina maksab ja need inimesed ka. Malle saab kogu mängu kõige tähtsama rolli, ta on väga oluline inimene, tema rolliga on kõige rohkem vaeva nähtud... Sama ka Kallega, et tema roll on väga tähtis jne. Aga siis tekib Liinal küsimus, et miks tema peab mängima vähemtähtsat rolli, mida võibolla isegi ei anna põnevamaks mängida, mille kallal on vähem vaeva nähtud, ent ometi maksab ka tema sama summa (ma muidugi ei tea, kas keegi reaalselt seda tõesti teeb, ometi olen kuulnud legende, kuidas mõni tegelane on oma rollist keeldunud, kuna ei saa seal piisavalt tähtsat inimest mängida
, aga okei... see selleks.)
JA... ääretumalt nõme oleks maksta suur summa raha selle eest, et mind esimese kümne minuti jooksul miski aff ära tapab lihtsalt sellepärast, kuna tal oli igav või siis tõesti, et huvitav, mida miski mürk teeb...
Tänan tähelepanu eest.