[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - LARP: "Hiline Lõikus" 14 mai 2011

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

LARP: "Hiline Lõikus" 14 mai 2011

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: LARP: "Hiline Lõikus" 14 mai 2011

PostitusPostitas azrael 15:41 16. Mai 2011

Uniooni insener Polt sai küll Kasti tuunimisega väga hästi hakkama.
I think I can give away one of my seven doomsday devices and still be feared!
azrael
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 15:55 16. Mai 2011

TEGELIKULT :)
Konfederaalid ilmselt metageimisid - ma nägin oma silmaga vähemalt 4 bandiiti käsi pea peal minema jalutamas (sic!) need oleks tulnud raudu panna ja sundida koormaloomaks (ENNE SEDA KUI NAD maha koolevad Tanel :P) - vat see oleks olnud õige käitumine - konfederaalide poolt vähemasti. Ei usu, et Unionistidel oleks olnud kobinat bandiitidest sõjavangide kohtlemise aadressil. GM-d ilmselt oleksid manpoweri tekitamise huvides overruulinud sellise tegevuse - mis parata olude sunnil...

ühesõnaga - edaspidiseks pruukimiseks tasub käitumismudel meelde jätta.
Viimati muutis Trexxx, 16:58 16. Mai 2011, muudetud 1 kord kokku.
"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 16:00 16. Mai 2011

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Crata 16:07 16. Mai 2011

Ei tapa neid kohe ära, vaid vead haavatud bandiidid arsti kätte, kes nad kokku lapib. Samas, see oleks suhteliselt mao soojendamine põues.
my inner child is a mean little bastard - anon

ACrata
Crata
Mistress

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 16:11 16. Mai 2011

Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Zeek 16:12 16. Mai 2011

Gonföderatsioonil olidki ju farmerid ja kast esmatähtsad...eelkõige nende kaitsmine "kõige halva eest" TM, et nad saaksid oma TÖÖD teha rahus ja võimalikult ühes tükis ja maksimaalselt segamatult ja võimalikult kindla peale välja minnes. Tõsi, see võis tunduda karm aga rollisiseselt oli igati adekvaatne kamandada nad vait ja paigale kui oli oht ja laskmine ja püüda neid iga hinna eest elu ja tervise juures hoida (sorry, mänguväliselt saime me kõik aru, et teil võib olla paha ja igav aga mängusiseselt tundus see vältimatu...ja ega te ju ei protesteerinud ka...). Ja kui sõdurid kandnuks kasti siis äkki me oleks ta maha pillanud ja ära lõhkunud? Me ju ei tea kuidas seda käidelda. Ja kui vaenlane ründab samas kui meil on käed täis? Kes teid siis kaitseb?!? Viskame kasti nätaki maha ja kaotame väärtuslikku aega? Mh? Ah?

Aga mäng oli tegelikult lahe :) Millal jälle saab???
Nõustun igati eelkõnelejatega selles osas mis puudutab pallide koristamise kiirendamist umbes poole võrra - antud juhul tähendas pooleteisetunnine paigalistumine et ega väga paljud väga ringi liikuma ei pääsenudki ja ses osas mis puudutab adventuurimise lisamist ja eelnevat relvaga tutvumise vajadust ja rohkemaid võimalusi eri gruppide vaheliseks suhtlemsieks või vähemasti kokkupuuteks.

Lahedaid momente oli üsna mitu ja füüsilist vormi arendada sai kah (nüüd enam llihased VÄGA ei valuta, ausõna...või noh, peaaegu). Ilm ja geograafilsied omapärad mängisid mõlemas osas rolli (militaarpealiku käsk: "rrrrünnakule!" (võis olla mõne muu sõnaga), pealik tõuseb ja lendab üle valli, mispeale mina tõusen, et talle järgneda ja kukun nätaki libedal järsul kallakul ninuli....ja siis veel 1 kord...kolmanda katsega suudan küüsi ja hambaid appi võttes üle valli saada, ise salamisi kirudes et kas jõutakse bandiidid enne maha nottida kui ma üle serva saan või jagub mulle ka...)

Kokkuvõttes igav ei jõudnud hakata, sisseelamine nõudis mõneti harjumist ja kohati ei saanud hästi aru kes on surnud, kes annab alla ja üleüldse kes on kelle poolel. Ma arvan, et ma nägin ärajalutavaid laipasid vist...bandiidid ju oma surnuid ära ei vedanud? Ja laipa kaema minnes oli see kadunud... Ka oli kohati raske aru saada et kas võsa vahel olid surnuaeda hõljuvad surnute hinged või mingid muud OG vaimud või ikkagi mängijad...äkki saaks seda kuidagi paremini eristada? Et kõigile "vaimudele" mingi nähtavam märk külge? GM-id nägi küll kenasti ära a muudega oli raskusi (huvitav kas ainult minul...). Eraldusmärkidest veel...äkki oleks kena kui Unioon ka end kuidagi tähistaks? Et neid mitte bandiitide pähe maha ei lastaks? Nad ei ole ju otsesed vaenlased...kuigi kõlakad käivad et neil olla 6 sõrme....või et küll 5 aga 1 kasvab keset peopesa....see võib olla kuulujutt aga kuna neid oma silmaga nii harva näha saab siis kes teab...
Viimati muutis Zeek, 16:17 16. Mai 2011, muudetud 2 korda kokku.
"nil volenti impossibilis est"
Zeek
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Mimic 16:13 16. Mai 2011

Dancing on the edge of a blade
Rollimäng on Kõigelooja poolt soositud ja seeläbi kohustuslik
Mimic
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 16:55 16. Mai 2011

"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 17:32 16. Mai 2011

Mina mängisin siis koos Sentiusega bandiite. Ja kole lõbus oli. Hea küll, algul oli natuke igav, kui konföderatsioon ilmatuma aja võttis, et oma baasi jõuda. Lausa nii igav, et algul iseenesest toimunud ninja-ranger-bandiite mängimine muundus sujuvalt valli-peal-kõigile-näha-olevateks-bandiitide mängimiseks. Äkki see oligi konföde taotlus? Kes teab. Pärast oli igatahes hämming kui kuulsin, et peale baasi võtmist oli üks tuba neil haavatuid täis olnud.

Mängu ägedaim hetk oli muidugi grupiseks punkri otsas. Ägedus oli nii suur, et ma tõesõna märkaisn alles videost, et tegelikult oli seal üks uks ka mille ümber kõik uniooni haavatud lebasid. Täiesti ilmselgelt näha olev käik koos uksega jäi mulle nähtamatuks, jätkus vaid silmi sihtmärkide jaoks. Kahjuks küll mitte lõpuni, sest olles ära lasknud kuus sihtmärki (neist kaks omad :p), leidsin, et kedagi rohkem ju ometigi ei tule, ja asusin haavatuid paljaks röövima. Just õigel hetkel kuna umbes täpselt kaks sekundit hiljem jõudis kohale uniooni päästepatrull. Oleks neid vaid varem märganud siis..

Pärast seda võis mängu juba kordaläinuks lugeda. Käisime kollitamas uniooni baasi, kuid hullemast säästsime neid kuna mul relv tõrkus ja vajasime 15 minutit pausi.

Järgmiseks, otsustasime konföderatsiooni piiluma minna. Tegime Sentiusega hullud plaanid-skeemid kuidas nende baasini jõuda, sest ootasime et baasist 30m põhjapool asetsev kõrge vall on valve all. Suur oli meie üllatus ja rõõm kui avastasime et see tegelikult nii ei olnud. Järgnev meenutas minu jaoks pisut lasketiirus käimist ootamatult ilmuvate sihtmärkidega. Lahing venis nii pikaks et pidin vahepeal grip-kotikesest lisamoona laadima ja mõtlema tungivalt selle peale kas too kiivriga poiss kellel ma enda sidumise ära keelasin (oli vist Kristjan?) ikka jääb veel ellu või peaks tal lubama juba end siduda.

Peale purjus bandiidi etendamist unionistidele sai pisut baasis passitud ja rünnakut oodatud. Rünnak ise oli kuidagi anti-klimaatiline. Kuna eesmärk oli teha siiski suhteliselt staatilist kaitset siis oli selline kammitsetud tunne. Kiitus läheb siinkohal tollele mängijale kes lõpuks suure kaarega lõunast üle valli meid haaras ja tegelikult kogu lahingu ka ründajate jaoks võitis, viies vähemalt kolm bandiiti viiest rivist välja.

Ja sellega mäng meie jaoks lõppeski. Tahaks siinkohal eriti tänada Sentiust kes oli üks väga hea lahingpaariline.

Änd näu for samfing kompliitli different

[heietus]Rääkides militaartaustast ja airsoftist siis julgen väita, et tegelikult see ei ole väga oluline. Kuna distantsid on oluliselt väiksemad siis üks-ühele ei anna midagi üle kanda. Olen ise selle faasi läbi käinud ja aru saanud et jao rünnakut, stiilis Kuperjanovi jalavägi, ei saa teha. Saab kasutada vaid põhimõtteid, kuid nagu elu on näidanud, õpivad paljud ajateenistuses selgeks drilli kuidas midagi tehakse kuid mitte miks seda nii tehakse ja kuidas samadel alustel teises situatsioonis asju lahendada. Julgen väita, et korralik airsofti kogemus loeb rohkemgi, eriti sellises suhteliselt vabas ja madala lahingintensiivsusega mängus, kui militaartaust. Kogemus kuidas kuulid lendavad, kui kaugele üldse tabab ja kui kaugele on mõtekas tulistada.

Agressiivsus, koostöö kaaslastega, positsiooni valik on kolm kõige tähtsamat punkti ja just selles järjekorras. [/heietus]

Usun et järgmises mängus ei saa bandiitide elu enam nii kerge olema ;)

Tanel
Tuleloitsija

PostitusPostitas Katzenminze 19:42 16. Mai 2011

Minul oli see esimene kokkupuude airsoftiga ning need paar minutit, mis ma lõpus enda näpud päästikule sain... siis nüüd tahaks veel. Ja hästi palju. Kohe.

Aga mängust lähemalt. Esiteks, mina ei soovita keemiku elukutset farmeri omaga ühendada. Kui ma oleksin pidanud sidemete keetmisele ning lõhkeaine, stimulandi ja dToxi materjalide ning nende kõige kolme valistamisele lisaks veel ka heljurõisikuid otsima, neid väetama ja korjama, oleks asi lõpenud sellega, et üks ülepinge all kannatav keemik-farmer oleks ennast koos nendesamade neetud taimedega õhku lasknud. Punkt. Võib-olla lihtsalt vedas, et meil tekkis vajadus kõigi minu spetsialisti oskuste järele, mis välistas niisama tegevusetult passimise, ja teise poole keemik pole minu väitega nõus. Lahenduseks oleks ehk tõesti farmeritele paari lisaoskuse andmine või juba välja pakutud heljurõisikute suurem laialipillutatus.

Sõduritega tekkis minul aga väga tugevalt tunnetatud sõltuvusside, mis teataval määral viis isegi nende objektiseerimiseni. Samas tundus, et ka meie, spetsialistid, olime Sõduritele objektilaadsed asjad- päris nimesid kuulsin harva, ikka karjuti meid oskusnime pidi (ja nimed ju polnud sugugi keerulised!). See inimlikkuse kadumine tuli eriti teravalt esile siis, kui ma koos Poldiga all punkris istusin ja ta rahulikul häälel minu küsimusele vastas, et jah, tõenäosus, et me lendame õhku, on suur. Minu vastus "äkki ma kutsun siis enda asemel ühe Sõduri lampi hoidma?" oli väga-väga siiras.
Huvitav oli aga see, et kordagi ei tekkinud seda tunnet, et üks pool oleks võimu täiesti enda kätte haaranud- see rahumeelne partnerlus hämmastas mind OG sügavalt. Sisimas ma ikka eeldasin, et üks juhtidest haarab ohjad ja surub teise natuke alla.
Rääkides veel koostööst, siis tahaks tänada Insener Polti, kes minu eest kaarti luges ning vajalike leiukohtadeni juhatas (milline õnn, et meil need laias laastus kattusid!). Siit ka veel üks idee. Keemik oli oma oskuste poolest seotud nii Inseneri (miinid) kui Meedikuga (sidemete keetmine). Erinevaid sõltuvussuhteid võiks luua ka teiste Spetsialistide vahel. Äkki looks see ka rohkem olukordi rollimängu sügavamaks arendamiseks. Mina isiklikult sellest puudust väga ei tundnud, kuigi võimalus tõsiseks draamaks oli olemas, aga nagu Tindome ütles, siis oli palju mõnusam, kui see tasakesi kuklas hingas, mitte lahendust ei leidnud. Kogu energia kulus niikuinii ellujäämisele ning Sõduritele selgeks tegemisele, et meil on vaja nüüd ja kohe dToxi otsima minna).

Ideed Spetsialistidele miski pisike relv kaasa anda toetan mina kahe käega. Bossi väide, et ei maksa relva kandes vastaseid provotseerida, sest Spetsialisti parim kaitse on Spetsialistiks olek, on teoorias väga ilus ja kena, aga nagu minu lõhki lastud käsi näitas, siis Bandiidid sellest väga ei hoolinud.

Veel punktikaupa lausekesi:
- Heljurõisikute põld oli superäge vaatepilt!
- Aitäh neile Sõduritele, kes naistekamba ohutult põõsasse ja sealt tagasi transportisid. Ning neile X-Force'i meestele, kelle vali bandiidikeelne sõim minu ikka üsna paanikasse ajas.
- Ma ei tea, kes meie supi keetis, kuid see oli mõnuš! Improviseeritud sidemete kuivatamiseks tehtud pesunöör ka. Üldse oli kogu miljöö väga lahe. Tiim ka, kogu oma kirevuses.
- Vahelduse mõttes oli väga mõnus olla larbil, kus GM-i praktiliselt üldse vaja polnud. Samas oli Arcanar kogu aeg läheduses, kui vajadus ikkagi tekkis.

Ja lõpetuseks- aitäh GM-idele!
Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 19:53 16. Mai 2011

Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Henzu 19:59 16. Mai 2011

All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
Henzu
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 20:04 16. Mai 2011

Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Henzu 20:21 16. Mai 2011

All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
Henzu
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 21:18 16. Mai 2011

...ja kaasmängijad olid ka nii toredad...

/ma'i saa üle ja välja sellest, kui tore mul oli.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 23 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll