[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Hiline Lõikus: muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Hiline Lõikus: muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Hiline Lõikus: muljed

PostitusPostitas Sharker 23:01 24. Okt 2011

Hilisele lõikusele hiline vastukaja :)

Ma kuskil tegelt tänasin ka et ilgelt äge mäng oli :). Nii, kus ma vahepeal olen unustanud männiokad ja seenelised... ja läbilugenud kogu eelneva arutelu toidu, laskemoona, questide ja rollimängu arenemise teemadel. Siiz ma mõtisklen ka...

Mäng algas minu jaoks sellega kui Vitali oli mulle ja kaasvõitlejale andnud ülesande püstitada ajutine laager ning kaasvõitleja otsustas kirvega omal näpud otsast raiuda... ok ilmselt ta üritas siiski telgivaiasid tekitada aga läks veidi nihu :). Verd voolas mulinal, kasta või puid ja mina andsin päris esmaabi päris vahenditega. Loodetavasti on nüüdseks tegelasel haavad paranend, paistsid üsna viisakad sälgud.
Paik oli üsna hästi valitud, ainuke mis mind veidi häiris, see kuramuse männimets oli vahepealse ajaga suutnud üsna kõrgeks kasvada, vaimusilmas tankipolügoni ette kujutades eeldasin lagedamat ala, lagund hoonestusega, mida kaugelt binokliga seirata ja luuret teha :). Veidi tõmbas rollimängu ketti maha ka pidev edasi-tagasi jooksmine surnuaia ja rindejoone vahel :). Aga noh, see oligi sedasorti mäng, kus meiesuguseid pidi olema "palju" ja pidevalt peale swarmima.
Kuid tegelt mulle meeldis, kuna olin vabadusvõitleja, siis igavuse momenti ei tekkind kordagi, "kommi" sokutamine "taskusse" oli väga äge :D ja maasturi ründamine põõsast veel ägedam, ning metsa vahel ringi hiilimine oli chill :), sain loodust nautida, eriline tänks GM-idele topeltvikerkaare taevasse sebimise eest ja valguseffektide eest, mis kaseladvad kuldseks kuldas kui me rünnakule asusime.

Meelde jäi ka lõbus seik punkri kõrval metsas mütates, kus jäin ainsana 4-sest pundist ellu, võtsin maha tolle konföka, kes mu viimase kaaslase teise ilma saatis ja siis märaksin et oi, kraavis kükitab veel keegi, aga mul oli salv tühi :D ja vastase poolt ei tulnd ka surmavat lasku, nii me säbelesime seal seni kuni mäng läbi sai :D. Hiljem ühe teise puu tagant välja tulnud daam teatas õhinal, et kui ma oleks veel ühe sammu edasi teinud, oleks saanud tema ka mängu jooksul korra kedagi lasta ja ilmselt minu teise ilma saatnud :D. Olin tal pidevalt kirbul, aga kuna puu oli piisavalt toekas ja kaitses mind kurja kuuli eest hästi.

Mis siis veel:

1. Toit, mina kui vähe ökosüsteemi tarbiv olend olen nõus meeleldi konserve vahetama, kas või puhtalt lõbu pärast :), nagu te mäletate, üritasin enne mängu rahvast "käima tõmmata" ja mu kujuteldav mängutegelane soovis konserve või patakaid leida-vahetada ;). Muide, mis supist te kõik räägite :D, meil vabadusvõitlejad nosisid kuiva leiba ja lõikusid vorstijupist viilu peale.

2. Mis seda eelnevat post-apo turumajandust rohkem käima tõmbaks ja mis annaks kütet sõdur-tegelaste igapäeva elule - rohkem erinevaid gruppe, mis teineteisest ei sõltuks:
2.2 Unioon ja Konföderatsioon sõltuvad teineteisest selliste kanalite kaudu nagu: nad on mõlemad struktureeritud üksused ja ajavad sama bisnessi, ehk siis on vähemal või rohkemal määral teineteisele konkurendid, indiviidid kummaski üksuses tunnevad oma "vastast" "partnerit" üsna-väga hästi :).
2.3 vabadusvõitlejad - eelnevad struktuurid on nad endile vastandanud, taaskord on suhe paigas, kui nähakse kuskil vabadusvõitlejat lendavad kuulid ilma arupärimata, et mis asja sa seal ajad, äkki oli vabadusvõitlejal vaja põõsas kükitada ja loodushääli kuulata... teate küll ;) inimene ei ole ka postapos umbne :D.
2.4 võiks sisse tuua lisaks mercidele mingid sellised rühmad, kelle olemasolust kellelgi otseselt aimu ei ole, tundmatud muutujad, minu kujutelmas võiks tekkida situatsioon, kus kohe võõrast salka või indiviidi trehvates ei hakata kohe põmmutama, vaid tekiks selline ettevaatlik pinev õhkond, kumbki ei tea, mida teine pool endast kujutada võib. Ja seejärel asutakse üksteise taluvuspiire kompama, sõjardid teavad hästi kuidas käituda, kaks turvavad üks läheb möla pidama :). Ja juttu võib teha millest iganes.
2.5 mis elavdaks turumajandust, ok konservi ärida on äge :), aga ka mingi põnevam minevikurahva jublakas, mille savager on kustkilt välja tuulanud ja mis nüüd kaupleja seljakotis ootab vahetamist patareide või puhaste sidemete vastu. Et asi tõesti isutaks, võiks sellistel esemetel olla mängusisene väärtus. Ka vähemaid relvi võiks sääraselt kaubelda, miks mitte, üks laadimata ja ilma sihikuta rendirelv kaupmehe kaukas isutaks ilmselt siiski kedagi, kes otsiks juba kuskilt veel sihiku peale ja salve alla :). Mõnes stashi hunnikus võiks ju säärased jublunnid juba eos olemas olla ;). Sama värk taskulampidega milles ei ole patareisid, leitavad on mõlemad komponendid, kuid tuleb kuidagi 1+1 kokku saada :). Ka vingete mugavamate kaitsevahendite äri oleks ju vägagi teema :). Tegelt lähen juba liialt detailseks, eniveis. VAhendeid kuida mängusisest turumajanduse-rollimängu käima tõmmata on piisavalt.

3. leiukohtade läbi tuulamine, nii sama käsi põsakil ootamine, mil otsiaeg täis saab on tõesti halb variant. Hea variant on puzzle lahendamine, dnd raamatutes on neid päris mitmeid, kui mõistatust läbi ei näri, siis ei leia sittagi, paberite järgi hea insener on palju lihtsam olla, aga seda on vaja ka tõestada :). Muidugi säärased mõistatused esitavad mängujuhtidele päris korraliku väljakutse :). Erineva tasemega leiukohad tõkestada eri raskusastmega mõistatustega? Ka mõni paugukas lõksunäol on üsna meelierutav, võib deklareerida, et kui nisanäpust tehnik asja õhku laseb, on ig pauk nii äge, et kogu rühm lendas koeratoiduks okstele laiali :D ja mutantoravad saavad talvevarudeks kuivatatud liha mõni päev hiljem kokku noppida. Ja teadmatus on kõige suurem sisikonna kokku tõmbaja, kunagi ei tea, kas just sellel pusal seal on midagi eluohtliku küljes või mitte :).

Mis mind sügavalt ärritas oli seik, mil me alustasime lõpupealetungi ja ühe väikese pundi teel maha võtsime. Ning kui üks tumeda peaga suure suuga piiga põsele mustika tekkinud tulevahetuses sai. Kes laskis pole tähtis, meele tegi mõruks see, kui ma moka otsast tollest lõpetavast lasust mainisin ja vastutasuks sain üsna og ähvarduse terve valangutäie näkku saada. Kurat, kui sa oled tulnud airsofti mängule, siis arvesta sellega et katmata näoga ringi tuterdades eesliinil sa varem või hiljem lahkud sealt mustikatega ja selle pärast suvalisele inimsele ninna karata on väga vale. Sellise jutu eest mängujuhina annaksin alalise keelu mängudel osalemise eest, kuna kunagi ei tea, mil tõesti emotsioon üle keeb ja sõnad teoks muutuvad. Ma sain ise mercide käest mitu valangut näkku ja hiljem peale mängu lõppu punkri kaitsmisel lasti mind meetri pealt selga, mul ei tulnud isegi mõttesse, et peaks kedagi selle pärast ähvardama või sitasti ütlema.

Aga et siis, skipime talve ja ligase kevade ning uut mängu paluks :) aitähh!

Kameelon 1...2...3 ;)
Joonistaja-rüblik
Sharker
Illustraator

PostitusPostitas Alex 10:28 25. Okt 2011

Postitatanuks varem, kuid captcha-regamine oli veits katki :)

Esmalt tänu orgniseerijatele, GMidele, vabade meeste komandörile (juhtimine tasemel nagu alati!) ja kaasmängijatele. Meeldejäävad momendid uniooni baasist ülesõitmisest, pantvangidega askeldamisest koos trigger-happy Daniga (kuna ma larpi asjus olen veidi algaja üritasin kaasa mängida jõudu- ja oskustmööda). Tiirutavad meedikud-biokeemikud-insenerid nugadega ja ebaõnnestunud katse neid minema eskortida, nalja nabani :p "Läbiräääkimistes" hukkamist teostada oli minu jaoks väga meeldiv moment (ärge nüüd imelikult mõelge, eksju). Teatraalne :)

Madistada sai täiesti piisavalt larpi kohta - ühel eelneval STALKER larpil istusin ma nt 3/4 mängu kõrtsus ja tegin info/raha/kaardikoordinaatide vahetust ja läbirääkimisi (mis oli ka täiesti vinge ja omamoodi kogemus). Aga kuna need ongi mu 2 ainsat airsoft-larp kogemust siis see sellejks. Siinkohal mainiks, et sõjategevust võib sisse tuua (ja seda just eriti larpi) väga mitmel viisil, mis ei pea ilmtingimata sisaldama 100% laskmist (rünnak-kaitse) ega ka 100% tsivilistlikku (relvastamata insenerid). Eskort/transport, patrull, teeblokaad, läbirääkimised (moarrrr!) ja eelnimetatute erinevad segud. Mina isiklikult võin nautida mängu sooritamata ühtegi lasku. Ja kui seejuures veel eesmärk saavutada õnnestub olen veel topeltrahul :)

Polügoni valik oli väga hea. Ilm ja vikerkaared. Leib ja vorst baasis. Baasis mulda lõigatud kaart ja alguses lõkke üles sättimine lisas väga tugevalt õiget meeleolu. Minu jaoks väga õnnestunud üritus. Tuleks heameelega teinekordki, bandiidina, saapatallast kiivrini NATOlasena või.. kreatiivsust kostüümi moodustada mul peaks vast ehk jaguma.

Bandiit/vaba mees ja muidu rohelisekarva Alex.
supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting
Alex
Turist

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Fromhold 13:16 25. Okt 2011

Ma inseneride relvade kohalt mainiks, et mulle VÄGA meeldib, et on relvastatud klass ja relvastamata. Kui inseneridele ka relvad anda, siis on nende mahanottimine ju eriti mõnus: kuna neilt võib kuuli saada, siis tuleb insenere nagunii tulistada ja boonusena võtad teistelt oskustöölisi ära. Nii et: insenerid laibaks eelkõige ja ennekõike!

Ja lisaks: kui inseneril on väike käsipüss, siis mingit reaalset abi sellest küll ei ole. Annab ainult vabanduse inseneride kõmmutamiseks.

Ehk siis inseneridele relvade andmine kaotaks ära huvitava erisuse. Pigem võiks mõelda selles suunas, et rõhuda rohkem sellele, et insenere mingil põhjusel ei TOHI/TAHA lasta (ka bandiidid). St. lisaks moraalsele põhjusele, et insenere maha nottides on varsti seegi maailmajäänuk otsas, oleks neist kasu ka vaenlastest sõduritele just elusana (noh, situvad kuule vms).

Ja lisaks anda mittesõduritele pisut eristuvam riietus. Mütsid hakkavad näiteks kergesti silma. Muidu lahingu käigus tõesti ei tee vahet.
Tartu Seksiguru
Fromhold
Valingu veinimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Draug 14:14 25. Okt 2011

Kõige lihtsam lahendus oleks inseneridel pikali visata või käed üleval püsti jääda. Viimane eristaks neid sõduritest paremini, aga oleks ebarealistlikum. Esimese puhul pole maasvedelejate puhul alati näha kas on lamades laskeasend või relvastamata tsiviilisik. (Mõelge millised variatsioonid allaandmise valimisel :D) Aga mõned tsiviilkaotused on alati vältimatud, seega inseneridel ei maksa pilli lõhki ajada, kui keegi pihta saab. Relvastamata isikuid pole isegi post-apos mõtet maha lasta, sest surnud liha roiskub kiiresti :D
Draug
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 14:25 25. Okt 2011

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

PostitusPostitas Paganarh 15:19 25. Okt 2011

Nuh, nagu ikka on suht lõhe relvastatud spetsialistide pooldajate ja vastaste vahel. kaks mängu on juba proovitud ilma olla ning tulemus on ikka sama- need spetsialistid kes soovivad relvastatud olla, soovivad seda endiselt ning põhjendavad seda kah. Niiet on minuarust ok teha otsuse lubada relvi vabatahtlikkuse alusel.

Minu "IMHO" ülejäänu kohta:
- Algusest saati on meil olnud see reegel (vähemalt röövlitepoolele), et spetsialiste ei tohi/taha lasta. See ei toimi paljudel juhtudel just sellepärast, et spetsi on raske eristada. Kuna ka bandiit peab oma elu kalliks, siis on tal pahatihti lihtsam too põõsas kuulidega läbi niita ning siis vaadata kas seal sõdurite vahel mõni spets ka oli.

- Mittesõduritele eristuv riietus ei toimiks. Tegemist on postapokalüptiaga ning rahval on seljas see, mis on kokku kraabitud/leitud/õmmeldud/mugav on. Eristuv riietus tõmbaks üleliigset tähelepanu otsingurühmadele. Inimeste välimused on ka liialt erisugused, et hakata neile näiteks halle nokatseid pähe tõmbama vms.

- Seik mida ma olen ennegi tähele pannud: inimesed ei oska või pigem ei ole harjunud LARPidel alla andma (case in point eelmisel mängul - kaks vabadusvõitlejate juurest põgenenud vangi). Üritasime ikka ka bandiitidele selgeks teha, et kui keegi alla annab, võtaks vangi ja mehkeldaks temaga, mitte ei laseks kohapeal maha. Samas paistis, et iga kord kui grupp koos spetsialistidega tule alla sattus, ei olnud käitumiserisust sõdurite ja spetsialistide vahel.
Enne kui minu peale kurjaks muutute: ma tean, tean- väga palju on siiski situatsioonikat, aga kui asjad hapud on ning sõdurid ümberringi maha kukkunud, on paras aeg karjuda et annate alla ning tõsta käed üles (see on zhest mida ma pole näinud, kõik loodavad et "äkki läheb mööda" ning vaatavad ringi, muutudes eristamatuks relvastatud sõduriga) või hoopistükkis täie vaardiga leekida teises suunas, kuna oma elu on kallis. Vabandan kohe nende puhul, kes seda vähemalt proovinud on teha, ma lihtsalt pole näinud.
Allaandmine on üks oskus mille peale ma soovitan spetsidel mõelda. No ja mitte ainult spetsidel muidugi. Lunaraha saamine on niivõrd palju tulusam kui surnu/haavatu läbituhlamine (ja rollimänguliselt lõbusam)

- Ära alahinda vinnastatavaid ja gaasiga relvi. Nende ainuke miinus on kasutamise raskus vinnastatavuse puhul ning lasketäpsus. Kunagi ostsin odava plastikust vinnastatava püstoli, ning see laseb täiesti respektaabel kaugusele. Oman ka poolautomaatset gaasipüstolit ning see on juba päris tõsine pill (ühel softilahingul suutis põhirelva rikkega sõps võtta maha kaks vastast samasuguse püstoliga enne kui langes kangelaslikult plastikuputuse all). Pumpadega kogemust ei ole, kuid olen kuulnud head. Ning enne kui väidab, et miks siis mitte kohe automaadid spetsialistidele anda, ei- automaat on endiselt üle prahi. Samuti on püstol või pump mingil määral eristuseks ning kui neid on piisavalt palju, võib hakata mõtlema selle peale, et neil on näiteks eraldi laskemoon vms.
Väike relv annab nendele spetsialistidele, kes neid tahavad, mingi valikuvõimaluse mingis tekkivas situatsioonis. Ega ma ise ka üldiselt ei poolda spetside relvastamist aga kahe mängu jooksul on see juba niimoodi kujunenud, et mitmed seda häälekalt nõuavad. Niiet paras aeg oleks proovida siis järgmise mänguga, et kas saab parem kui neile relv anda või tegelikult ei muutu mitte midagi :)

Tegemist on siiski mängusarjaga mis veel areneb, ning mõnikord lihtsalt tuleb asju läbi proovida.

edit: postieditor oli kaua lahti, nieit natuke jõuti pointe juba lahti seletada vahepeal :P
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Draug 16:30 25. Okt 2011

Kunagi ammu sai mängitud The Benelli M3 (Super 90) pumpadega, ja neil oli täitsa korralik laskeulatus ja täpsus, lisaks laeti kuulid eraldi pumbapadruni imitatsiooni sisse. Ei tea kuidas teistel pumpadel on, aga efektne näeks selliseid "salvesid" täis padrunivööga välja igatahes.
Draug
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 16:39 25. Okt 2011

Mul on ikkagi tunne et spetsialistid ei mõtle enda jaoks läbi seda mis nendega juhtub siis kui nad relva kannavad. Näiteks Uniooni laagris andsid punkris olnud spetsid alla, ja nad võeti ka vangi. Samuti andis alla Farmer Bob, kes samuti võeti vangi, kuigi vaid hetkeks, kuna tegemist oli mängu lõpuga ja erinevate asjaolude tõttu me teda edasi ei konvoeerind. Aga, KUI, ma avastan bandiidina, et vangi võetud spetsialistid kasutavad relva, siis edasi vange ei võeta lihtsalt. Või vähemalt lastakse nad igaks juhuks vigaseks ennem. Lihtsalt muutuks niigi tempokas ja keerulises mängus asi veelgi keerulisemaks ning ei jõuaks enam vangidega sebida.

Tuletan meelde neile kes arvavad et bandiidid vange ei võta et viimasel mängul võeti pea kogu Uniooni spetsialistide punkt mõneks ajaks vangi, lisaks farmer bob (kas teistkordelt?) otse lahingust ja ka üks konföderatsiooni sõdur!

Samas, kui spetsialistid tunnevad, et nad saavad enivei lahingus pihta, siis minu poolest kandku relvi, arvestagu siis vaid tagajärgedega nii enda, kui ka teiste spetsialistide osas.

Ja eristuvate mütsikeste teemal. Asi ei pea olema neoonkollane, piisab ka selgesti eristuvast kujust, näiteks kõik spetsid kannavad nokamütsi. Võimalik et spetsialiteedi järgi lausa eri värvi, et noh, selline eriala märk või nii. Ja metsavahel ei tasu muretseda et paistab kätte, sõduritest eskort saab ju ees ja külgedel liikudes julgestada, niiet kui kuripahad spetsialiste näevad, on ka sõdurid nad kenasti sihikule saanud. Tekibki üks selline põnev aspekt juurde mida spetsialistide kasutamisel arvestada.

Tanel
Tuleloitsija

PostitusPostitas Katzenminze 16:59 25. Okt 2011

See allaandmine on üks trikiga värk. Keset lahingut, kus mõlemalt poolt kuule lendab, ei taha väga püsti seista ja käsi laiutada (proovisin isegi seda. Ei töötanud. Karjusin. Ka ei töötanud. Viskasin pikali, töötas paremini), instinktid ikka käsivad pikali visata või joosta kus kurat. Kuigi jah, näiteks punkri vallutamise ajal päästis see tõenäoliselt mu elu, et kohe, kui asjad kibedaks läksid, alla andsin. Kahju vaid, et need va sunnikud aru said, et meil noad olemas ja valmis :)

Aga seda pantvangide võtmist ja nende lunastamist näeks küll hea meelega rohkem, jap.

Pistaks oma sõna sekka ka prügikuhilate kohta. Kui asi peaks IG olema prügihunnik, miks ta siis seda ka OG pole? Okei, see kastisüsteem oli hea- eristab ära, et mis on kohalik kolu ja mis mängusisene. Aga selle kasti siis võikski ju mingist sodi täis toppida, ja ikka rõvedat sodi, nii, et ilma kinnaste, pintsettide vms abivahendita sinna ronida ei taha. Siis kuluks aeg mõtlemisele, kuidas prügi sorteerida ja siis veel aega, et sealt need jubinad üles leida. Pealegi, siis jääb alati ka põnev teadmatus, et äkki on keegi juba ette jõudnud! Rohkem postapo, kui pusled jms vidinad.

PS! Seljanka ruulib! (kuigi maskiga on selle söömine üks paras väljakutse)
Katzenminze
Haldjate sõber

PostitusPostitas Paganarh 17:16 25. Okt 2011

eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 17:30 25. Okt 2011

Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Fromhold 10:10 26. Okt 2011

Tartu Seksiguru
Fromhold
Valingu veinimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 10:37 26. Okt 2011

Minu spetsialistlik seisukoht ses küsimuses on, et no mis sellest siis nii väga on, et ma vahepeal kuuli saan?
Kui surmavat lasku mulle kui spetsialistile hiljem kuklasse ei lasta vaid kasutatakse mind sihtotsarbeliselt ja kõigile kasulikult, siis ongi kõik ok. Olekski natuke imelik loota, et kuskil sõdurite vahel medkotiga edasi-tagasi sebides ma lahingus pihta ei saaks, sest oh, kõik, nii omad kui võõrad, meeleheitlikult üritavad minust mööda lasta.
No ei ole nii! Kui ma ei taha pihta saada, siis ma ikkagi ise püüan seda tabamust vältida, mitte ei looda teiste peale.
Kui ma ei oleks meedik, siis kiljudes lahingust põgenemine oleks suht hea variant, aga kuna ma olen, siis ma lihtsalt saangi ajuti pihta, aga suur boonus on see, et ehk ei hukata kohe ära, kui keegi ligi tuleb. Annab töökätega kaubelda ehk hoopis.

Kui mul oleks relv... siis... ot, kuidas see täpselt pihtasaamise vastu aitaks?
/segaduses
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sharker 18:01 26. Okt 2011

Joonistaja-rüblik
Sharker
Illustraator

PostitusPostitas Alex 19:03 26. Okt 2011

See ei tööta just vähegi airsoftilikus keskkonnas kõige paremini. Mina teadlikult nottisin ravima läinud meedikuid (üks-kaks-mitu). Miks? Sest mul polnud vähimatki tahtmist saada kuuli ravida saanud sõjaväelise personaaži käest. Genfi konventsioon võib minna nurka häbelikult jalge ette vaatama.

Samas insenere ja muud non-combat personali, keda oli võimalik lahinguväliselt enda kasuks pöörata hoiaks nagu silmatera. Eriti bandiidina (kes erineb teistest personaažidest just sellepärast, et ta on respawniv no-name) tahaks ma oma faktsioonile just olles noname saada maksimaalset kasu. Imho see osa töötas. Tindome ja muud tõid välja relvastamata spetsialisti eripärad - olen nendega nõus. Joostes üles mäenõlvast on olukorra hindamiseks 3/10 sekundist, esmalt määratled relvaga märklauad ja muu aeg kulub päästikule vajutamiseks.

Relvastatud, relvastamata ja kergrelvastatud (noad-täägid) personaažid lisavad vürtsid. Vürtsi, mis enamjaolt puudub tavalises airsoftis/mil-simis. Kasutagem seda airsoft-larpis võimalusel ära ;)

Sai jälle veits segane jutt vist aga koondasin oma mõtteid taas randoomselt lõikudesse.

Viskiga vürtsitatud Alex.
supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting
Alex
Turist

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll