No ei maksa neid neutraalseid nüüd nii palju sarjata... Amatsoonide kuningannal tuli ju kalkuleerida sellega, mis tema riigi jaoks kõige parem on. Ja meid ülejäänuid sidus ju temaga truudusevanne. Ükskõik, kui valeks ma isiklikult Turma kroonimist kuningaks ka ei pidanud, sidus mind kohusetunne oma kuninganna vastu.
Kuigi tema argument, et printsess (nüüdne kuninganna) on ju kuningliku vereliini edasikandja, suutis mind peaaegu ümber veenda. Aga ma jäin südames lõpuni Käbekäe poolele (RIP).
Nii palju kasu sain ka, et mul ilmnes peidetud anne trummi kasutada. Te teate, mdia mulle jõuludeks kinkida...
Ahjah, tänamine. Ma tahaks tänada eelkõige loomulikult oma kaunist ja üllast kuningannat ning oma armsaid õdesid amatsoone. Ning meie vahvat muusikut. Samuti seda väikest salka, kes meid laupäeva õhtul pärast lahingut ühte varjatud laagripaika viis ja meiega seal oli.
Ning ma ei saa jätta kiitmata Turma leeri, nende väikest, aga ohtlikku Nelet ja kõiki sõdalasi. See nägi lihtsalt nii reaalne välja (ja oli ka seda. *katsub muhku pealael*)
Ja GMidele ka jõudu ja jaksu edasiseks.
Suured kallid kõigile!