Otto vaatenurgast:
Lühidalt: Lahe! Täielik Stalker feeling, isegi venekeelseid roppusi karjuvad bandiidid olid olemas
Muljed:
Ka mul oli see esimene kord airsoftyt proovida, õppisin oma vigadest palju, aga liiga hilja. Väga meeldis, kui sain kohe alguses teise rühma koosseisus kaks hoonet tühjaks teha. Kõrvalt oleks kindlasti naljakas paistnud: milline lihtne sihtmärk, õnneks kedagi veel ei olnud. Esimene maja oli tühi aga teisest oli kuulda bandiitide hääli ("Jaa. Selliseid naisi sa siit küll ei leia" *osutab FHM'i tüdrukutele*). Hiljem sain teada, et meie "ülivakne" hiilimine akna all, koos käemärikide ja üllatusrünnakuga, sai võimalikuks vaid tänu bandiitide teadlikule tagasihoitusele. Ikkagi oli minu üllatus suur, kui ma suutsin maha võtta kaks bandiiti ühe valanguga, tänu minu tiimikaaslastele, kes samal ajal valusalt haavata said, kui ma kõrvaloleva akna all küürutasin ning välja hüppasin kui bandiidid vist arvasid, et nad kõik maha lastud said. Ma ei suutnud seda tükk aega uskudagi.
Ka tundus pentslik samal ajal, kui pool tiimi maas, taskud bandiitide luuti täis toppida (kommid kukkusid pakist välja, kui ma seda liiga väiksesse taskusse toppida proovisin; samuti ei olnud ma tükk aega kindel, kas kommid on kommid, või mingid IG stimuladnikoostisosad vm).
Järgmised tulevahetused olid mitte nii ägedad. Juhindusin näpunäidetest: üksiklasud, ära raiska kuule. Isegi kui mu tasku kuule täis oli. Ei kasutanud piisavalt
spray-and-pray'd, isegi kui vastane liiga kaugel ei olnud ja ma oleksin arvatavasti pihta saanud, sest alahindasin tugevalt enda ja relva täpsust. Oleks pidanud ka kattetuld kasutama. Alahindasin selle võimekust, isegi kui minu vastu seda edukalt kasutati.
Jama oli ka kindluses akna all passimine ja sääskede minemapeletamine. Rahutusest sisustasin seda Bandiitide jäetud nukuga täpsuslaskmise harjutamisega, kus ma alles hakkasin aru saama, et kurat see relv on täpne.
Ehk: arvan, et oleks bandiitidel ja mängijatel palju huvitavam olnud, kui vähemalt veerandtunnine tulistamiskursus enne mängu oleks läbi viidud. Mitte et siin on relv, ära tolle otsaga sõpra sihi. Mulle ei tehtud algul teatavakski, et ma ise relva laadima pean, peaaegu oleks tühjaga läinud.
Veel relvastuse poolest:
Spetsialistidel võiksid ka relvad olla, aga väiksemad käsirelvad.
Ei meeldinud varustuse jagamine. Ainult ühel Unionistil oli punatäppsihik, samas kui enamikel Konföderantidel oli see olemas, sest nad said alguses parema varustuse valida.
Kokkuvõttes meeldis. Tahaks veel.
Põhipettumus oli eepilise U. ja K. vahelise mängulõpusõja puudumine, ja üldse imelik lõpp, kus korraks tundus et läbirääkimiste käigus oli boss pantvangi võetud (raadiosaatjast: "Meil on vaja farmerit. Noh, et teada saada, kas see, noh see taim on ikka see taim.") See tundus nii kahtlane, et nüüd kohe läheme ja tapame need K-raisad selle eest ära. Ja siis öeldi, et mäng on läbi. ;(
Kuigi rääkisin põhiliselt negatiivsest poolest, oli mäng ikkagi üldiselt positiivne.
Veel tagasisidet vältimatu järje jaoks:
-rohkem osapooli, nagu alakasutatud karavanistid, kes võiskid ka PC'd olla, omade motiividega
-bandiidid võiksid kah sarnaselt omade motiividega PC'd olla, mitte süütevedelikuga liialdanud täppislaskurid
- võiks olla selgem märgistus fraktsioonide vahel, (punkri klasterfakil oli ka veel üks osapool: meedik eskordiga, kes ei saanud aru kas tulistada või põgeneda, sest ei oldud ka kokku lepitud äratundmishõikeid vm)
-kui pooltel poleks kõigil olemas piisav arv igat tüüpi spetsialiste, tekiks rohkem initsiatiivi koostööks/inimröövideks/
cloack-and-dagger-poliitikaks või eelnevate kombinatsioonideks, kuigi ma ei kujuta ette, kuidas sel juhul üleselgasuskamist ära hoida. Nii oleks spetsiastidel huvitavam olla.
-kas on palju loota ulmelisemaid tegelasi NPC'dena: nagu raudrüüs Terase Vennaskonna rüütleid raskekuulipilduritega?
-mõnesõnaga rohkem väiksemaid fraktsioone, kes võiskid selgete eraldusmärkidega olla, nagu kiiver või sinine käepael jne, ja veidi suurem konkurents
-ja mida mõned enne mind veel ütlesid
PS: Kas on mõeldav avaldada privafoorumid kõigile (larbilistele)?
PPS: Veeeel piilteee!
Ma olen suht kindel, et kellegil on pilt minust võidukalt uksest tulemas bandiitide laipe luutima, naeratust maha surumas.