Hääd dragonlased, kes te esimese mängu niivõrd heaks tegite, ja veel paremad, kes te jätku ootate .
Uue mängu kontseptsioon ja tegelased on mul nüüdseks üldjoontes paigas. Osaliselt tuleb sellest eelmise mängu tegelaste edasiliikumine, aga loodetavasti mitte ainult. Uusi tegelasi on päris korralik hulk valmis plaanitud.
Rolliarenduses tahaksin väga seda MSN-põhist koostööd jätkata, et kõigil huvitav oleks.
Millega olen ma hädas, on mängukoht. Kohast sõltub suuresti ka intriigide põimumine ja rollid, mille põhjad on hetkel olemas. Olen otsinud mõisa/lossi vms lahendust, kuid seni edutult.
Vaja oleks 2 eri korrusel asuvat suurt ruumi (umbes 20 inimesele kumbki), ja üht väiksemat. Samas hoones ikka soovitavalt . Mängijate arv on ilmselt vähemasti sama esimese mänguga: umbes 50 inimest. Mänguajaks tahaksin vahemikku veebruar-märts.
Mänguaega tahaks võrreldes esimese mänguga oluliselt pikendada . Ja mängujärgse peo asemel toimub loodetavasti pidu mängus eneses. Afterparty oleks mõeldud üksnesneile, kel veel võhma järgi .
Ma saan mängida soovimisest 100% aru, aga paar abi-GM'i ei teeks tiimi lisana ka üldse paha!