[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Härjapõlvlaste Kaitseala muljed:)

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Härjapõlvlaste Kaitseala muljed:)

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Härjapõlvlaste Kaitseala muljed:)

PostitusPostitas Angelic 12:52 20. Apr 2008

Teen siis muljetamisotsa vaikselt lahti.

Tegelikult hästi tore oli:) Ja Liilia tehtud söök oli hea:) Ja Elizabeth II oli kuri, lahke ja lahe. Hmm.
Näitetrupiga oli vääääga lõbus:D Hea, et ma ikkagi kellegagi abielluma, ega kihluma ei pidanud.

Kultuurišokk oli purjus peaga päris huvitav - eks lahjendamata vein hertsogitütrele ja suurtes kogustes pole eriti hea:D

Pupsik õpetas mind moodsalt tantsima ja kinkis mulle ka sõrmuse:D

Mingi aeg kirjutan võib olla pikemalt, aga hetkel soovin pilte ja uut mängu :D
Armastus on hõbeniit kõigi meie vahel...
Angelic
Meister

Kasutaja avatar

Re: Härjapõlvlaste Kaitseala muljed:)

PostitusPostitas arpeau 16:33 20. Apr 2008

Mina saatsin oma Kuldsüdamekese andmebaasi järgnevad pildid, eesmärgiga nende kohta infot saada...
http://picasaweb.google.com/FCLawa/KuldsDameke

Kringel on mul ikka veel pool alles.
Ja salatit ka.
Kes tahab, tuleb sööb!
Chikid paneme laulma!!!
JA HOMME SÕIDAME VEEGALE!

Major DeepBlueJohnMayor - teie südames
Arpeau
arpeau
Manatark

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shalaya 17:24 20. Apr 2008

Ema Theresa õnnistab mängu korraldajaid ja kaasmängijaid ja tänab teid kogu südamest selle suurejoonelise ja meeldejääva ajaloolise ja religioosse segaduse tekitamise eest!

Lõpuks ometi võib kogu Galaktika rahulikumalt magada, sest professor Peter Maxwelli aka Jacques de Molay abiga õnnestust meil vabastada vaese Rasputini keha ja hing teda vaevavast Kuradist ja peaingel Gabrielist ning viimaks ometi on Isa Grigori vaim puhas, kerge ja vaba..., olles vääriliseks täienduseks meie ülivaimsele õhkkonnale.
Selle üle rõõmustab vist kõige rohkem Gillian, kelle külge aina ninakamaks ja tüütumaks muutuv Rasputin kogu õhtu vältel aheldatud oli :lol:
Gillian - Sa olid vapper! Kannatlikkus kaunistab naist!
Peter Maxwell - me sobisime imehästi!

Minu sügav kummardus Rasputinile!
Sa olid tõeline tüütus ja peavalu! Ma pidin kogu oma "headuse ja kannatlikkuse" kokku võtma, et tagasi hoida sõnu ja mõtteid, mis Ema Theresale kohe kuidagi ei sobiks :P

Thomas Moore aka kuningas Arthur, mul on väga hea meel, et Te Sir Lancelot'iga ära leppisite. Samavõrra murelikuks teeb mind fakt, et Guinevere' on nüüd jälle üks, mis tähendab, et peate ta kuidagi sõbralikult omavahel ära jagama. :rolle:
Ja katsuge siis edaspidi oma mõõga eest paremini hoolt kanda...

Nancy, kallis! Vaata järgmine kord paremini, kellega Sa abiellud...
Ma ei jõua iga kord Sinu nahka ja hinge päästma tormata :P

Ja nii võiks veel väga pikalt jätkata...
Samas vabandan nende ees, keda ma abistama ei jõudnudki. Palju kurja on veel maailma peal liikumas, Ema Theresasid paraku vaid üks (Lee, see EI OLE vihje minu püha isiku dubleerimiseks....:rolle:).

Suured tänud GMidele minu pühade ajude esmaklassilise krussi keeramise eest!
Mängu lõpu poole ei imestanud ma enam mitte millegi üle...

Olge te kõik õnnistatud!

Härjapõlvlaste kaitsealal näeme, rsk!

Galaktika kaitsepühak,
Ema Theresa
Shalaya
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Lee 19:01 20. Apr 2008

Aitäh, teile kõigile, kallid mängijad! Aitäh, ustavad GM'id, ja Ajarattur.
Hiigelsuur tänu Liiliale ja minu siirad vabandussõnad tema mänguaja vähenemise pärast toitlustusega tegelemise tõttu, millega tegelemiseks ma piisavalt abijõudu ei leidnud. Palun vabandust!!!

Muusika oli superhästi tegevusse põimuv! Aitäh, Raul! See, et Rasputini needmine ja Viimane Riitus algas A-rühma tunnusmuusikaga, pani mind suurest naerust saalipõrandale maha istuma, pisarad silmis...

Suurepärane rollimäng, eriti eredalt jäid mulle, niipalju kui ma sebimise vahel vaadata sain, meelde:
Pupsik!!! (kr66t) Hertsoginna isepäine tütreke (Angelic) dekaan (Stuart), Rasputin (Elendil), Kuninglikud Vaimud (Gregik ja Kuldmari), Arthur (Tanel), Merlin (Grimmu), PeterMaxwell/Jaques de Molay (Mimic), Elizabeth (Lii) ja Sir Drake (Tan) ning Shakespeare'i trupi "rebaseetendus", Haldjakuninganna (Terry) ja Trollipealik (Xeno), Nancy(Liilia) ja Ericu(Ebling) meenutuseküllane lembestseen päikeselises lossikambris... Kahe Julia üsna uskumatud näoilmed romaanikatkendi lugemise ajal, ja Eric, kes silmanurgast kuulates heldimuspisarat pühkis, siis naiste poole vaatas ja "minaeiteaeiteinudmidagi" näo ette manas ning nad istuma talutas... ja nii edasi ja nii edasi... :)

Mängu kokkuvõtteks veelkord hästi lühidalt:
Nancy Clayton abiellus kapten Nemoga ja sai osaks tema intergalaktilisest haaremist. Nancy nõuab lahutust.
/Mina tema asemel nõuaks abieluvaralepingut ja ISIKLIKKU planeeti, kuhu ülejäänud haarem ei pääse :P/

Sir Francis Drake pääses lepingust Kuradiga ja naaseb ka surnud peast Avaloni, Inglismaad sel viisil edasi teenima.

Morgan le Fay sai oma fööniksi. Teise. Esimene fööniks, surnud Eric Petersoni vaim, ootas teda Avalonis juba ees.

Templirüütlite suurmeister ja dekaan, Arthur, Jeanne d'Arc, Lancelot ja Ema Theresa, koos trollipealik Flinti mõningase kaasabiga ;) ajasid Avaloni udusel väraval Rasputinist välja Kuradi, ja ingel Gabrieli, ning Rasputin muutus vaimuks.

Vaimud Henry VIII ja Anne Boleyn jõudsid abielukriisist andestuseni ja võisid Avaloni jääda.

Igavese Sõdalase 2 poolt, Arthur ja Lancelot jõudsid Avaloni. Väravad avanesid nende ees.
Väravate taha jäi kuningannad Guenever (Julia Peterson-Darkwater kahes isikus), sest nende tee Ajas kestis edasi. Ühe riituse tõttu, millega jäi kaitseta Guenevere'ide duo, viis ühe Julia tee edasi Osama bin Ladeni emiiride meeldevalda...

Kuldsüda haaras peale oma reisijad ja Jules Verne'i, kes tugitooli naaldudes oma teoseid lugema asus, ning kihutas järgmisele peole Galaktikas...

Nancy piduliste seas valitsesid järgmisel hommikul segased meeleolud...

IPKKK leidis üles mõned Ülikooli Aja Muuseumist kadunud esemed Nancy kollektsioonist. Nancy omandas need koos majaga. See pole illegaalne... ülikooli kollektsioon on endiselt kadunud.

Haldjakuninganna ja trollipealik jõid teineteise härjapõlvlaste õllest piisavalt ilusaks...

Lord Oxford saadeti peale tormilist nädalavahetust Seas ja Viles tagasi oma trupi juurde.

William Shakespeare'i ei võetud mereväkke, sest Hamlet armastas inglismaad, tahtis seal õppida, ning sõitis inglise hobusega!!!
___________________________________________________________________________________________

Minu eredamaid mängumomente võtavad kokku järgmised katked:

...Inglise õukond nautimas Shakespeare'i näitemängu. Lavale tuleb üks hobust ja teine ratsanikku ning kolmas rebast kehastav näitleja...
-"Sa kõlvatu rebane..." edasine tekst uputas kaine mõistuse naeruhoogu.
Hiljem selgus, et õukonnale ei kõlvanud "Romeo ja Julia" - selline kõlvatu, labane ja itaallastest rääkiv tükk, milles Inglismaad ei ülistatud. Sir Drake'i vihje, et kuningannale meeldivad hoopis rebaseja
ht, inglise hobused ja surnud hispaanlased päädis seni ajaloolastele tundmatu Shakespeare'i teosega "Rebasejaht surnud hispaanlasega".

* * *
- "Tal on haarem!!! Mina haareminaiseks ei hakka, Ei hakka, EI HAKKA!!! Miks keegi mind ei hoiatanud...
- "Aga ta ju rääkis kõigile, et tal on haarem! Kas Sina siis ei kuulnudki?"

* * *
- Mina olengi Meriln???
- Jah
1,5 tundi hiljem:
- Kas ma oskan võluda ka?
- Jah...

* * *
Rasputin peletab eemale Vaimu, kes dekaaniga vestleb.
Vaim (umbes pool tundi hiljem): Kaua see loits kestab.
-5 minutit...
Dekaan (tund aega hiljem) - Kaua see loits kestab?
- 5 minutit.

* * *
Elizabethi ajastu GM tuleb "Kuule, kes seda kuju mängiks, mul on korraks mängijat vaja?
- KUJU ?
- Drake tõi Elizabethile kingituseks 2-meetri kõrguse kullast kuju, nad nõuavad seda kuju näha, muidu varahoidjal võetakse pea maha. Nad olevat selle kingituse puruks lõiganud ja üles sulatanud... Eliz tahab seda kuju näha."
- Mis krdi kuju???
- Kas seda polnud siis mängus?
- EI.
Mängijad mängisid GM'i juhtmesse.

* * *
Arthur ja Lancelot tulevad mängu esimeses pooles:
- Me leppisime ära.
- te MIIDAAA???? (see oli kavandatud mängu lõpphetkeks...)
Õnneks oli mõõk endiselt neetud...

* * *
Mõõga teine de-needmine.
Haldjakuninganna, Troll, Kristallplaneedi elav entsüklopeedia, kes etendas riitusel aku rolli, viivad läbi mõõga vabastamise rituaali. Kõrval palvetavad suurmeister ja Ema Theresa...
Arthur on süvenenud mingisse vestlusse Lancelotiga.
-Arthur, mida Sina teed?
- Räägime ...
(...huvitav, kelle mõõka püüti needusest vabastada, et ta seda kanda saaks...)

* * *
Elizabethi õukond peale Aja kollapsit.
Neil on külas Jules Verne, kes räägib kiiresti ajaloost edaspidi...
Kuninganna: Võtsid kuningal pea maha... kes te ise selline olete.
-Prantslane.
- See on mingi vandenõu kuninganna vastu!

* * *
Avalon, Inglismaa olemus ja süda. Tema valitsejanna, Morgana le Fay nõuab fööniksit.
- pakkumine, et see fööniks võiks olla Jean d'Arc ... (kellega prantslased tookord siis sõdisid, huvitav???)

* * *
PS.
Ja mulle meeldis olla Kuldsüdame pardakompuuter!!!
Viimati muutis Lee, 1:11 21. Apr 2008, muudetud 3 korda kokku.
anguis in herba
Lee
Haldjate õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Liilia 20:36 20. Apr 2008

...kui Nancy hommikul silmad avas...ja eilse õhtu sündmused läbi eriti hullu peavalu meenuma hakkasid...avastas ta et on abielus ja see tähendas seda, et see kus ta viibib hetkel on tema abikaasa õhusõiduk, mis neid tema planeedile viib...
Pärast olukorra üle sügavalt järelemõtlemist ja valjusti Lenijevi kirumist jõudis ta paarile järeldusele...
Jogurtiliköör on Saatanast!
Lenijev on kõiges süüdi!!!
Ja olla planeediomaniku naine ei ole ju tegelikult sugugi paha, eriti kui olla see ESIMENE LEEDI...siis on ju teised nagu lihtsalt suurem hulk teenijaid, keda naisteks nimetaktakse...
Maxwell ei ole normaalne, kuid halbades olukordades tõeline sõber, kuid tema soovitused ei vii paraku kuhugi
Shakespeare ei olnud tagasi toomist väärt - sest Maxwell muutus ikka järjest monimaks...
"Punaste kaantega" tüdrukud on võimatud olevused!
Pupsik on lihtsalt võrratu!!! Igale inimesele oma mutant!

Suur tänu Teile kõigile, kes selle mängu minu jaoks mängitavaks tegid...
Kõigepealt minu tänusõnad siis "Võitmatule köögiabitiimile" koosseisus Acrata, Kr66t ja Aweron, kes reedel süüa teha aitasid ja töömoraali kõrgel hoidsid!
Minu suured tänud armsale trantsporditiimile, kes suutsid minu südame võita! "Absoluutselt ;) "
Minu suured tänud mängule eelnenud ajal ja mängu sees toimunud toiduga tegelemise ja minuga tegelemise abistajatle: ehk siis Mufista, Kr66t, Sirell, Ivika, jt, keda ma ei maininud, kuid kes samuti olemas olid, kui ma neid vajasin.
Tänud kõigile neile, kes aitasid pärast ka koristada ja laudu tõsta ja muud vajalikku teha...eritänud seejuures minu kahele uustulnukale: Veikole (ig Jenniferi abi) ja noomehele, kes oli Shakespeare trupis ja kelle nime ma ei jõudnudki küsida...
Suur tänu Leele, sellise toreda mängupaiga, usalduse ja vaimustava mängu eest. Kõik oli suurepärane :)

Eredamaid hetki:
Enne mängu köögis:
...sa aru, mina olengi Su teinud, mina tõin sind vaest rentslist, panin Sulle sule pihku ja sinust sai kuulus kirjanik...Sa olid minuga, enne oma naisi ja nendega koos olemise ajal...ja sa peaksid mulle tänulik olema Erik, et sa oled minu silmis üldse keegi...sa võlgned kõik mulle...ja nüüd sa suudad selle nii kergesti unustada...
Mille peale ma ringi pöördun ja otsin midagi kotist.
Seljatagant kostub Lee rahustav hääl...Liilia ongi meil selline, see ongi Nancy...sa ei pea...
Pöördun ümber vaatama...Lee ees seisab hämmastuses Ebling ja vaatab mind ja Leed ja oma "naisukesi" - saan aru, nad vist pole veel mängima hakanud...
Minu siirad vabandused, ma ei tahtnud kedagi ehmatada, ma läksin lihtsalt kiiresti rolli sisse...

Lenijev on süüdis selles, et ma nüüd lõpuks abielus olen.
Läksime temaga koos alla "teenijateruumi", et otsida lohutust "kihlumise" koormale, tema koos mitmete teistega oli sunnitud kuulama minu monoloogi selle kohta, kuidas keegi mind ei hoiatanud ja rikkusid ära mu peo igasugusta voodoodega ja ma ei saa niimoodi kauem olla, sest see kõik ajab jooma...
Ja kui ma siis olin joonud...siis see seal ülal juhtuski...kus olid sinu silmad Gilligan??? Miks sa Rasputini järgi ei valvanud... Ja see oli sinust nii õel Lenijev, ma ei andesta seda...see asi ei ole veel lõppenud!!! 8-)

Lõbus oli võtta kätte tühjad pabelehed ja hakata sealt Ericu uut romaani ette lugema...ma loodan, et keegi ei märganud, et see kohapeal ja sponaalselt sündis, et Jenniferi ja Ericu teineteiseleidmisele kuidagi kaasa aidata...selgus, et kaks naist on ikkagi parem kui üks...või vähemalt suutsid nad Ericul silma peal hoida...
Buduaaris...nojahh...eks me homme õhtul siis kohtume, et natuke vallatelda sealt katusel ja jätkame sinu romaani kirjutamist...

IPKKK tegelastega minu buduaaris vaidlemine oli äärmiselt tore...kahju, et see mul nagu pooleli jäi...Kõhedaks võttis see kui hiljem tuli, mu palgatud turvameeskonna ülem teatega, et nad tahtid mind arreteerida ja käed raudus ära viia...kui kurjategijat. Jennifer päästis olukorra...

Minu siirad vabandused "pühaduste" ees...Emakesele sai öeldud, et IPKKK võttis Rasputini käsul "püha puutoika" minult ära...ja Rasputinile sai öeldud, et "Püha puutoika" varastasid IPKKK tegelased püha Ema käsul...
Lõpuks olin sunnitud selle Maxwellile andma tagasi, sest too nii ilusasti seda minu peo päästmiseks küsis.

Kahjuks ei leidunud kedagi, kes oleks nõustunud tapma Lenijevi kihlatut, te alatud...ei tahtnud teenida minu poolt pakutavat tasu...
Ja isegi rektor keeldus seda kihlust paluma Lenijevl tühistada, ehkki ma väitsin talle igasuguseid asju...alates sellest, et Lenijev on süüdi ajanihkes ja lõpetades sellega et ta kihlatu varastas Aja muuseumi kollektsiooni...

Oli äärmiselt tore mäng üle pika aja...
Et siis jätkame!

Siiralt Teie
Nancy Clayton-Nemo

Kui te kuuleta kapten Nemo planeedi ümbernimetamisest Nancy´ks siis see on asjade loomuline jätk!
Teach me laughter -
save my soul!
Liilia
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 9:42 21. Apr 2008

Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

Vaim

PostitusPostitas Trexxx 10:42 21. Apr 2008

17 kevadist hetke...

Julia riietamine - Vaim Juliale: "Kui sa tunned, et su partii hakkab kuhugi alla vajuma saad sa alati käe dramaatiliselt südamele suruda..."
*
Julia riietamine vol 2 keegi sikutamas Julia partiid kinnihoidvat rihma kõvemini ümber Julia rinnakorvi - Vaim: "põmslt pole siin mingit erinevust hobusele sadula selgapanekuga, lissalt anna talle põlvega ribidesse, et ta kopsudest õhu välja laseks..." - üleüldine naer, äsja oli etendunud "Rebasejaht surnud hispaanlasega"
*
Dialoog Vaimu ja Henry VIII vahel:
Henry VIII: "Sa näed mind?"
Vaim: "Jah"
Henry VIII: "Aga miks osad ei näe mind?"
Vaim: "Kuninganna keelas vaimude nägemise ära!"
*
Henry VIII: "Kuidas sa nii teed, et nad sind näevad?"
Vaim: "Ma harjutan nähtav olemist! -ja nemad peavad mu nägemise endale arusaadavaks mõtlema"
Henry VIII: "?"
Vaim: "No näiteks äsja tekkinud vaimud on nõrgad, seega peavad nad treenima oma vaimu, et muutuda tugevamaks ja mõjutada füüsilist maailma - näiteks sina võiksid esialgu harjutada ahelate kolistamist"
*
Vaim läheneb Rasputinile: "Vabandage ka ma tohiksin kolistada teie ahelaid?"
Rasputinil rippis ketiga kaelas õigeusu rist...
*
Hamleti proov
Hamlet: "...Ja see ongi minu isa mürgikarikas..."
Krahv Oxford: "ONU! Onu mürgikarikas!!!"

Hamleti Esietendus
Hamlet: "...Ja see ongi minu isa mürgikarikas..."
Vaim lava kõrvalt: "See on su onu mürgikarikas puupea!" - homeeriline naer saalist...
*
Kuninganna audients
Krahv Oxford kuulamas Kuninganna kriitikat eelmiste etenduste aadressil... Saabub William shakespeare...
Kuninganna: "Nagu ma aru saan on teil valminud veel üks lavastus?"
Krahv Oxford: "Jah teie majesteet"
Kuninganna: "Väga hea, millal saab seda näha?"
Krahv Oxford: "Kahe kuu...." vaadates abiotsivalt Williami poole "Kahe nädala..." vaadates Kuninganna poole.
Kuninganna kategooriliselt: "Ma soovin seda näha 20 minuti pärast!"
Muidu rahulik William Shakespeare nõksatab sirgu ja tema näoilmet võiks kirjeldada kui nurka aetud närilise meeleheitlikku otsustavust...
Krahv Oxford: "Jah teie majesteet"
William samal ajal tundis tõenäoselt kaaluvat kumb on etem - kas teenistus Tema Majesteedi Laevastikus või kaelapidi kõie otsas rippumine.
*
Mary Arden (Williami ema): "Will, ära jää kuningannale jalgu!"
Vaim: "Kuninganndel EI OLE jalgu!"
*
Nancy peol
Nancy: "Palun ütle Willile kui sa teda näed, et teda on võimalik tagasi tuua!"
Peter Maxwell: "Ütle Willile, et ma olen Oopi puskariga juba poole peale jõudnud!"
mõni aeg hiljem:
Vaim Willile: "Piiks Piiks! teile on sõnum.... (edastab ülalpool loetletud sõnumid)
Laia naeratusega Will kupatab näitlejad lavale - Algab "Hamlet"
*
Mõni aeg hiljem Nancy juures teatab vaim, et Will on väga huvitet tulevikku tulemisest...
Nancy Vaimule: "SA OLED INGEL!!!"
Vaim võitles sooviga kontrollida oma seljatagust veendumaks tiibade olemasolus....
*
Peale kollapsit
Aja ülikooli rektor (see oli vist see suur mees?) Vaimule: "Ma ei ta kuidas sa sellega hakkama said! Aga sina vastutad selle kõige eest!"
Taustaks peolaua taga istuvad Näitetrupi liikmed, Nancy Claytoni käevangus ringi purjetav Henry VIII, jnejne...
Vaim: "Mida?!? Muusika valik EI OLE minu kätetöö, mul polegi käsi!?!"
*
Vaim läheneb Trollikuningale ja Haldjakuningannale...
Haldjakuninganna Vaimule osutades Trollikuningale: "Onju ta on kaunis?"
Selgus, et mõlemad olid teineteist ilusaks joonud...
peale mõningast dialoogi soovitab Vaim samas tempos edasi juua...
*
Vaim Sir Francis Drakele: "Sir Drake, tegelikult peaks olema saadaval päris mitu isikut kes oleksid nõus teil valmistama või müüma maailma kaardi"
_See_ oli ainus kord kus Sir Drake ei üritanud läbi näha Vaimu motiive...
*
Mary Arden Vaimule: "Sa oled Johni (Krahv Oxford) Vaim???"
Vaim "Enda teada küll."
Selle peale Mary Arden muutus vägivaldseks ja üritas vaimule korduvalt kõrvakiilu anda...
Vaim: "Kas keegi selgitaks mulle mida ma NÜÜD TEGIN???"
*
Paanika Trupis
levib kõlakas, kuninganna paneb paari Mary Ardeni ja Sir Francis Drake; ja et samuti pannakse kellegi teisega paari Krahv Oxford
Vaim:"Meil on tarvis jõuda kuningannast ette ja laulatada nad enne kui ta jaole jõuab. Paraku on ta ainus Vaimulik keda ma siinkandis tean. Seega on meil tarvis et keegi läheks ja laseks ennast vaimulikuks pühitseda!"
Keegi: "Kedagi muud vaimulikku ei ole?"
Vaim laseb mõttes peast läbi, Ema Teresa=Roomakatoliku usk, Rasputin=Vene õigeusk, Osama=Moslem.....
Vaim: "Eip Anglikaani preestreid peale Kuninganna ei ole."
*
Henry VIII: "Kas sa oled kunagi proovinud kellessegi sisse minna?"
Vaim: "Tegelikult mitte."
Henry VIII: "Miks?"
Vaim: "Noh tead see on umbes nagu selline tunne nagu tõmbaksid sa jalga kellegi päev otsa kantud sokke (sokke ja pesu - mida on kantud kümneid aastaid jutti=seestatava isiku vanus)"
Henry VIII jääb pikalt mõttesse...
*
Keegi keda ma ei mäleta: "Vabandage mida teie usute?"
Vaim kerges segaduses: "Ma olen ateist."
*
"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

PostitusPostitas Aweron 10:50 21. Apr 2008

Pean ütlema, et mul pole ammu olnud sellise adrenaliinitasemega mängu, nagu see nädalavahetus oli. Pidevalt oli hirm, et kas saadetakse mereväkke, Towerisse või võetakse pea maha lihtsalt. Ja kogu see uute näidentide väljamõtlemine, see oli .... polegi sõnu .

Kujutage ette, kui kuninganna vaatab "Romeo ja Julia" stseeni ära ja nõuab hoopis etendust kus on palju ratsutamist, rebaseid, surnud hispaanlasi ja Inglismaa ülistamist. Ja nõuab seda poole tunni jooksul. Ja minut enne etendust nõuab, et ma tema trooni kõrval oleksin. Samas on kogu väljamõeldud näidend minu peas... :12:

Aga aitähh kogu meie trupile, sellistega saaks tõesti igasuguste võimukandjate hullumeelsete nõudmiste täitmisega hakkama.
Veel jäid ehedalt meelde:
Drake - tõeline piraat, vaatamata oma tiitlile ja riietusele,
Kuninganna -ma tõepoolest kartsin teda
animetsikid - "Romeo ja Julia" rõdustseeni tegemas peale kollapsi

ja kindlasti paljud muud, kes praegu ei meenu :)
Viimati muutis Aweron, 10:59 21. Apr 2008, muudetud 1 kord kokku.
Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Trexxx 10:57 21. Apr 2008

ihih
20s hetk

Mary Arden Lord Oxfordile: "Sina pidid tooma rapiirid! mis mõttes sa "ei toonud?!""
Lord Oxford keerab tekstilehe rulli ja vehib sellega nagu mõõgaga...
keegi kommenteerib: "sulg on teravam kui mõõk!"

Vaimule tundus, et ta oli selleks hetkeks kuskil ühte mõõka näinud kellegi vööl...
"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 12:26 21. Apr 2008

Minuga ei juhtunud mitte midagi naljakat.

Ainsad naermaajavad momendid olid isand Shakespeari näidendid (need, mis EI koosnenud krahv Oxfordi teksti ettelugemisest, eriti lustakas oli tragöödia prints Hamletist), muidu oli kõik äärmiselt tõsine
eluliselt oluline
ja kohati vägagi õudne.

Hulk aega kartsin ma, et lähen hulluks - selgus, et siiski ei läinud, aga see oli üürike kergendus.

Sest normaalsuse hinnaks oli tõdemus, et kõik kohad ongi täis vaime, osad neist verised ning prantslased ja suurem osa neist kuninglikud, ja mahutada need kõik oma maailmapilti oli päris paras katsumus.

Lisaks nägin üht kallist inimest meenutavat näitlejat, mis täitis mu südame põhjatu valuga ning kui ma viimaks astusin rumala, kergemeelse, hulljulge sammu ja varitsesin teda nurga taga, et oma valutavat südant vähemalt tuttava näo lähedalolekuga silida ja lohutada, osutus näitleja tõepoolest selleks kalliks inimeseks (shokk!) ja tegi 3 lause pärast ettepaneku - või mis ettepaneku, esitas selle nagu otsustatud asja - homme hommikul ära põgeneda (shokk, hämmeldus, rõõm, hirm).

Miska seoses minu mure tuleviku pärast, sellega seotud ääretud majanduslikud probleemid ja soojad suhted kalli suure õega plahvatasid üüratuteks hiidprobleemideks. Mille ees ma siiski vaprat nägu tegin, et mite põhjustada pettumust oma armsamas, juuresviibivates tuttavates ning perekonnaliikmetes.

Nagu sellest kõigest veel vähe oleks asus armuline kuninganna, tema Majesteet Elizabeth I, korraldama õukonnadaamide abielusid ning õhku jäi rippuma selge oht juba samal õhtul mõne jõuka paksu mehega kihlatud saada. (Mitte et nad oleksid olnud ebameeldivad, aga taasleitud kallim on taasleitd kallim, eks ole).

Teatud mõttes võiks tulevikku sattumist selles olukorras võtta kui vedamist, kuid kõik need uued olukorrad, sündmused ja anormaalsed nähtused, arusaamatud ringmängud, puulõhkumismuusika ning ilma seelikuta naised koos lakkamatu murega tuleviku kindlustamise pärast viisid mu viimaks nii kaugele, et hirmus valu peas võtsin vastu ühe rõõmsameelse ning sõbraliku lauljatari pakutud kohe-terveks-tegeva-rohujublaka ning vajusin kuhugi urkasse toolile magama.

Siiamaani ei tea, mis sai mu armsast John Edwardist, hoolitsevast õest või üldse kogu maailmast.

ja see kõik oli väga ähvardav ja kummaline ja võõras ja...

(ainus etteheide - kohalik vesi ega sellest valmistatud joogid ei kõlvanud juua).
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hulkur 17:52 21. Apr 2008

Lenijev EI OLE süüdi.
Mitte milleski.
Punkt.

Lenijev tegi oma tööd, hoidis oma nahka ja hoolitses, et kõik ohtlik oleks kellegi teise probleem.
Info tuli koguda, sorteerida ja õigetele isikutele edasi anda.

Inorksismi õppetool tuleb taas käima ajada. Kui selle teadusharuga rohkem tegeletaks, siis ei kolaks neid vaime ka niipalju ringi vaid istuks oma kehas või surmajärgses maailmas ilusti vagusasti paigal. Mul on dekaani kandidaat ka juba välja pakkuda.

Muuseumi varade päästmine tuli ka mul kiiresti välja mõelda, sest ei IPKKK ega hädapätakast rektor ei suutnud midagi asjalikku selle peale arvata. Ebakompetentsed mölakad ma ütlen. Kui on vaja käsi väänata siis on kohe kohal, mõistust see ju ei vaja, aga kui on vaja midagi välja mõelda siis on mökk.
Projekt igatahes läheb käiku ja kõik saab jälle korda.

Kuidas see Ülikool siiamaani üldse hakkama on saanud ?

Lõpuks kui oli selge, et maailm saab otsa ja hommikul ärkame surnuna, võtsin ette julge sammu ja ütlesin rektorile välja kõik mis ma temast arvan. Kahjuks maailm ei saanudki otsa. Õnneks olime jõudnud end enne juba seaks juua.

Ahjaa, Nancy vingerdamist oli lausa lust vaadata. Sina ei pea kõike saama mida sa tahad !
Ärahellitatud plikatirts. Üks korralik nahatäis anda, ehk võtab mõistuse pähe. Kui sellega juba hiljaks pole jäänud.
2B or not 2B = FF
Hulkur
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Terry 19:07 21. Apr 2008

Aitäh GMidele! Mäng oli väga-väga tore. Tegevust jagus ja vahepeal oli isegi tund aega puhkamist (loe: Trolli ilusaks joomist). Riitused olid ülieepilised ning nende ebaõnnestumine oli kah tore.
Samuti meeldis mulle kogu aeg hääbuvat olendit mängida, kui mängu algul ma veel täitsa kenasti kõndisin, siis mida aeg edasi, seda rohkem kasutasin ma oma valget päevavarju kepina. :D
Ja palju õnne Alleriale, kes Trolli õhutamisel ühele mängijale kõhulahtisuse peale needis. Mina ja pisut napsine Troll jooksime inimesele kohesel tualetti järgi.

Hetki, mil ma oleksin teoreetiliselt tahtnud OG maha kukkuda ja ennast oimetuks naerda, jagus, kuid üldjuhul suutsin ennast talitseda. Siiski juhtus paar toredamat äpardust...

Algus, Titanial läheb viies klaas šampanjat.
Lee: mitmes klaas see on?
Mina: Viies.
Lee: O...o ??? *paus* No olgu, sa peaksid juba kolmest täiesti läbi olema. Ma ei tea, tantsi laual või midagi. Aga arvesta, et see läheb sul ruttu üle.

~*~

Vanamoondaja ajab meiega juttu, räägib-räägib, siis jääb vait, justkui ootab, et me kuidagi regeeriks.
*pikk vaikus*
Mina: No, ma ei tea, kuidas teistega on, aga mina seda teksti eriti haarata ei suutnud.

~*~

Pärast kolme klaasi härjapõlvlaste õlut minu puhul ning Trolli puhul umbes pärast kaheksat, olime juba teineteise jaoks piisavalt ilusad.
Mina: *panen käe Trolli reie peale* Tead, sa oled ikka üks väga ilus loom. Need hambad tolgendavad sul nii armsalt suust välja.
Troll: *vaatab mind ülimalt kahtlase näoga*
Mina: Olgu-olgu, sa vajad veel paari klaasi.

(LOODAME, et VARSTI saab PILTE)
Kohvitassid on kaunid.
Terry
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Xeno 20:34 21. Apr 2008

Panen siia kirja säravamad hetked minu ja Trollipealik Flinti mälestustest.

Enne mängu allkorrusel IPKK inspektoritega:
Troll itsitab, tõuseb püsti läheb riidenagi juurde, võtab suust hambad ja paneb konksu otsa.

IPKKK inspektorid: me lähme nüüd lossi
GM: kuidas te lähete? tehke mingi rituaal vms.
IPKK inspektorid: me läheme Trolliga
Troll katab käega suu, et hambad itsitamisest välja ei kukuks.

IPKK pakub helendavale kerale sõõrikuid
Helendav kera: ma ei vaja seda liiki energiat aga ma võin seda siiski tarbida

varem mängus:
Helendav kera: Troll - kivi, inimene - liha
Troll: ei ole kivi, näe täitsa liha
Helendav kera: Troll - kivi, inimene - liha
Troll: ei!
...
Päris palju hiljem:
Haldjakuninganna: Troll, tegelikult on sul pehme ja soe süda
Troll kategooriliselt: ei!
Haldjakuninganna malbelt: on küll, pehme ja soe süda
Peter Maxwell: trollidel on kivist süda!
Troll: ha! näed, kivi! ei ole pehme!
Troll kiirelt Maxwellile: Kust sa tead, et meil kivist süda on?

Vastuvõtt uksel:
Teener: ja teie nimi palun
Troll: Flint
Teener lappab nimekirja: ei, ei leia
Troll: proovi Suur Trollipealik Flint
Teener: ei, ei ole
Teener: siin on kirjutatud lihtsalt troll
Troll: lihtsalt troll !??
Teener: jah
Troll: Väga ebameeldiv!
Teener: väga vabandan, võtan kogu selle ebameeldivuse enda kaela.

Troll Õelale Kübaraga Daamile: Kas teil õlut on?
Õel Kübaraga Daam: ei ole, ainult šampust ... ja veini
Troll: tahaks ikka õlut
Õel Kübaraga Daam: ei ole õlut!
Troll vaatab kurva pettund näoga: aga mis me siis nüüd teeme?
Õel Kübaraga Daam eriti õelalt: mis me teeme? no nutame!
Troll: jaa, nutate :)
Troll läheb klaveri taha nurka needma.

Trollil tekkis miskipärast kiuslik soov Shakesperarele oma võimeid näidata ja mingi kole needus peale panna.
Troll Shakespearele: Ütle, kas sul tripper on olnud?
Shakespeare: jah, kaks korda.
Troll hämmeldunult: em ... aga mida sul ei ole olnud?
Shakespeare: ma ei saa öelda, see oleks liiga piinlik.
Needus jäi panemata.

Troll tänab Peter Maxwelli, kes talle suure õllevaadi sebis, millele pärast Haldjakuningannaga kiirelt päkad tehti.
Samuti tänab Troll Haldjakuningannat, kes väga järjekindlalt end ilusaks jootis ja kelles lõpuks paistis rohkem trolli kui Trollis endaski.

Mina omakorda tänan aga kõiki kaasmängijaid ja GMe lõbusa mängu eest ning kirun Trolli, kelle pärast mu neerud pidid (vähemalt) 5L kalja ära filtreerima.
Xeno
Shamaan

Kasutaja avatar

Tõesti, on miskit mäda Taani riigis

PostitusPostitas Curunir 8:46 22. Apr 2008

Pärast umbes 20 tunnist magamist, olen ka mina lõpuks võimeline muljeid jagama.

Mina tahaks ka tänada kõiki mängijaid ja oma kaasGMe.

IPKKK poolt Trolli ja Hõljuva Kera ülekuulamine oli mängujuhile äärmiselt huvitav. Kontorile andsid minu meelest hea õhkkonna sõõrikud ja solitaire arvutis. (kuigi protokollid pole just võibolla see tõttu väga põhjalikud).
Oli tore jälgida trolli näoilmet, kui Kera seletas, et lossil lasuv needus tapab vaid trolle.
IPKKK sisenemine lossi oli nagu Hollywoodi filmist välja võetud. (Kiire samm, mehed mustas, välkuvad märgid ja päikeseprillid). Hämmastav kui kiiresti kadus Nancy kunstinäitus, kui tuli välja, et seda tahetakse konfisgeerida.

Ma olen väga õnnelik, et mul õnnestus sattuda Shakespeari "Lugu rebasest ja surnud hispaanlasest" maailma esmaettekannet nägema. Ja neile, kes nägid ka Hamletit, ei ole enam mingit kahtlust, et lord Oxford ja Shakespear on ära teeninud koha maailma kirjandusklassikas.

Samuti oli kaunis see, kui näitlejad laulsid kuningannale ning kogu see paanika, mis enne laulmist nende proovisaalis oli. Asja võib väga hästi võtta kokku lausega, mis tuli pärast esinemis lõppu peolauast: "On tore kuulda, et Inglismaal harrastatakse endiselt kuue häälset koorilaulu" (lauljaid vist oligi 6)

Lee näoilme, kui Lanchelot ja Arthur otsustasid juba poole mängu peal ära leppida oli kaunis.

Nancy reageering, kui tuli välja, et ta kihlatul on haarem.

Jules Verne seletamas Elizabeth I'e Prantsuse kodanliku revulutsiooni.

Ja vaene Elizabethi tseremooniameister, kes avastas, et ta on vist Merlin.

Selliseid hetki, mis meelde jäid või tekitasid tahtmise naerukrampides kuhugi vajuda, oli meeletult palju.
Kõik see kaalub üle isegi selle, et nende treppide mõjul, mida mööda sai vist üle 100 korra edasi tagasi joostud, on mu lihased endiselt krampis ja pühapäeva õhtust saadik pole ma suutnud midagi kasuliku teha.

Tänan veelkord Leed, Liiliatüdrukut, Byat, Frugot, Martenit ja Rauli, kogu vaeva eest, mis te nägite.
Kõiki teisis tänan selle eest, et te tulite, olite ja lõite suurepärase õhustiku ja feelingu. Loodetavasti meeldis teile ka.
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 11:28 22. Apr 2008

Heiheiheihei!!!! BAKARANGERS desu ka!!!!! ^^

*khm*

Jah. Ühesõnaga, ärge vaadake liiga palju animet, muidu muutute ka selliseks.
Mis siis juhtus? Ilmselt juhtus see, et me saime vähemalt poolest rambipalavikust lahti, sest publik oli lihtsalt nii loid. Aga noh, eks seisus kohustab, nagu räägitakse. Ja me ei pea pikka viha, sest tegelikult olete te ju meie andunud fännid (nagu absoluutselt kõik terves laias ilmaruumis). ^^

---
Põrandal on mingi tilgarida.
"Pupsik, kas sina pissisid põrandale?"
Pupsik teeb superkavalat nägu ja itsitab omaette.
---
Toimub "Romeo ja Julia" rõdustseeni spontaanne ettekanne vetsude ees.
Tekst: (Julia lahkub.)
Baka Blanche (Julia) pöördub minekule ja avastab, et uks, mis nii sobivalt tema selja taga on, viib endiselt meeste vetsu:"Ei, mitte sinna... ^^'' " ja kükitab.
---
Bakarangers on just kohtunud grupi inimestega ammusest ajast. Tüdrukud tutvustavad end ja küsivad, et mis siis teie nimed on. Näitlejad ütlevad oma nimed, kõrgestisündinud daam on pisut jahmunud ja küsib, et kas siis ilma tiitliteta? Ja ütles siis väga väärikalt:"Sel juhul olen mina Emma."
---

Eniveis, ma tegin pilte ka, aga kahjuks ainult IG, nii et võite isegi arvata, mis siit nüüd tuleb. Paar väga naljakat üldist pilti (Jesus lives!), mõned pildid, kus Bakarangers poseerib koos igasuguste kohatud huvitavate inimestega ja siis kõvasti bändi promopilte (mille ma siiski üles panin, sest te ju tahate neid ja noh, kui teie ei taha, siis Baka Blanche tahab kindlasti endal seinad oma pilte täis riputada, edvik nagu ta on. ^^)

Nii hea oli vahelduseks mängida kedagi, kellel puudub moraal ja ka eesmärk (peale selle, et lõbus oleks). See oli ääretult värsendav. Ma arvan, et seda peaks veel proovima.

Aitäh kõigile!!
Blanche-chan ^^ - minu kallis Bakake
Majoru-sama ^^ - meie kallis hulluke
Jules-san ^^ - meie Blanche-chaniga ei võtnud mutanti, me võtsime hoopis nunnu teaduri ^^

Baka Noir

P.S. Ärge siis unustage, et meie plaat "Love Pharmacy" tuleb Maal välja sel nädalal!!
"Minu jaoks on ta jätkuvalt kehastunud mässulisus." - Märt
Hellera
Haldjate sõber

Järgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 24 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll