Aitäh, teile kõigile, kallid mängijad! Aitäh, ustavad GM'id, ja Ajarattur.
Hiigelsuur tänu Liiliale ja minu siirad vabandussõnad tema mänguaja vähenemise pärast toitlustusega tegelemise tõttu, millega tegelemiseks ma piisavalt abijõudu ei leidnud. Palun vabandust!!!
Muusika oli superhästi tegevusse põimuv! Aitäh, Raul! See, et Rasputini needmine ja Viimane Riitus algas A-rühma tunnusmuusikaga, pani mind suurest naerust saalipõrandale maha istuma, pisarad silmis...
Suurepärane rollimäng, eriti eredalt jäid mulle, niipalju kui ma sebimise vahel vaadata sain, meelde:
Pupsik!!! (kr66t) Hertsoginna isepäine tütreke (Angelic) dekaan (Stuart), Rasputin (Elendil), Kuninglikud Vaimud (Gregik ja Kuldmari), Arthur (Tanel), Merlin (Grimmu), PeterMaxwell/Jaques de Molay (Mimic), Elizabeth (Lii) ja Sir Drake (Tan) ning Shakespeare'i trupi "rebaseetendus", Haldjakuninganna (Terry) ja Trollipealik (Xeno), Nancy(Liilia) ja Ericu(Ebling) meenutuseküllane lembestseen päikeselises lossikambris... Kahe Julia üsna uskumatud näoilmed romaanikatkendi lugemise ajal, ja Eric, kes silmanurgast kuulates heldimuspisarat pühkis, siis naiste poole vaatas ja "minaeiteaeiteinudmidagi" näo ette manas ning nad istuma talutas... ja nii edasi ja nii edasi...
Mängu kokkuvõtteks veelkord hästi lühidalt:
Nancy Clayton abiellus kapten Nemoga ja sai osaks tema intergalaktilisest haaremist. Nancy nõuab lahutust.
/Mina tema asemel nõuaks abieluvaralepingut ja ISIKLIKKU planeeti, kuhu ülejäänud haarem ei pääse
/
Sir Francis Drake pääses lepingust Kuradiga ja naaseb ka surnud peast Avaloni, Inglismaad sel viisil edasi teenima.
Morgan le Fay sai oma fööniksi. Teise. Esimene fööniks, surnud Eric Petersoni vaim, ootas teda Avalonis juba ees.
Templirüütlite suurmeister ja dekaan, Arthur, Jeanne d'Arc, Lancelot ja Ema Theresa, koos trollipealik Flinti mõningase kaasabiga
ajasid Avaloni udusel väraval Rasputinist välja Kuradi, ja ingel Gabrieli, ning Rasputin muutus vaimuks.
Vaimud Henry VIII ja Anne Boleyn jõudsid abielukriisist andestuseni ja võisid Avaloni jääda.
Igavese Sõdalase 2 poolt, Arthur ja Lancelot jõudsid Avaloni. Väravad avanesid nende ees.
Väravate taha jäi kuningannad Guenever (Julia Peterson-Darkwater kahes isikus), sest nende tee Ajas kestis edasi. Ühe riituse tõttu, millega jäi kaitseta Guenevere'ide duo, viis ühe Julia tee edasi Osama bin Ladeni emiiride meeldevalda...
Kuldsüda haaras peale oma reisijad ja Jules Verne'i, kes tugitooli naaldudes oma teoseid lugema asus, ning kihutas järgmisele peole Galaktikas...
Nancy piduliste seas valitsesid järgmisel hommikul segased meeleolud...
IPKKK leidis üles mõned Ülikooli Aja Muuseumist kadunud esemed Nancy kollektsioonist. Nancy omandas need koos majaga. See pole illegaalne... ülikooli kollektsioon on endiselt kadunud.
Haldjakuninganna ja trollipealik jõid teineteise härjapõlvlaste õllest piisavalt ilusaks...
Lord Oxford saadeti peale tormilist nädalavahetust Seas ja Viles tagasi oma trupi juurde.
William Shakespeare'i ei võetud mereväkke, sest Hamlet armastas inglismaad, tahtis seal õppida, ning sõitis inglise hobusega!!!
___________________________________________________________________________________________
Minu eredamaid mängumomente võtavad kokku järgmised katked:
...Inglise õukond nautimas Shakespeare'i näitemängu. Lavale tuleb üks hobust ja teine ratsanikku ning kolmas rebast kehastav näitleja...
-"Sa kõlvatu rebane..." edasine tekst uputas kaine mõistuse naeruhoogu.
Hiljem selgus, et õukonnale ei kõlvanud "Romeo ja Julia" - selline kõlvatu, labane ja itaallastest rääkiv tükk, milles Inglismaad ei ülistatud. Sir Drake'i vihje, et kuningannale meeldivad hoopis rebaseja
ht, inglise hobused ja surnud hispaanlased päädis seni ajaloolastele tundmatu Shakespeare'i teosega "Rebasejaht surnud hispaanlasega".
* * *
- "Tal on haarem!!! Mina haareminaiseks ei hakka, Ei hakka, EI HAKKA!!! Miks keegi mind ei hoiatanud...
- "Aga ta ju rääkis kõigile, et tal on haarem! Kas Sina siis ei kuulnudki?"
* * *
- Mina olengi Meriln???
- Jah
1,5 tundi hiljem:
- Kas ma oskan võluda ka?
- Jah...
* * *
Rasputin peletab eemale Vaimu, kes dekaaniga vestleb.
Vaim (umbes pool tundi hiljem): Kaua see loits kestab.
-5 minutit...
Dekaan (tund aega hiljem) - Kaua see loits kestab?
- 5 minutit.
* * *
Elizabethi ajastu GM tuleb "Kuule, kes seda kuju mängiks, mul on korraks mängijat vaja?
- KUJU ?
- Drake tõi Elizabethile kingituseks 2-meetri kõrguse kullast kuju, nad nõuavad seda kuju näha, muidu varahoidjal võetakse pea maha. Nad olevat selle kingituse puruks lõiganud ja üles sulatanud... Eliz tahab seda kuju näha."
- Mis krdi kuju???
- Kas seda polnud siis mängus?
- EI.
Mängijad mängisid GM'i juhtmesse.
* * *
Arthur ja Lancelot tulevad mängu esimeses pooles:
- Me leppisime ära.
- te MIIDAAA???? (see oli kavandatud mängu lõpphetkeks...)
Õnneks oli mõõk endiselt neetud...
* * *
Mõõga teine de-needmine.
Haldjakuninganna, Troll, Kristallplaneedi elav entsüklopeedia, kes etendas riitusel aku rolli, viivad läbi mõõga vabastamise rituaali. Kõrval palvetavad suurmeister ja Ema Theresa...
Arthur on süvenenud mingisse vestlusse Lancelotiga.
-Arthur, mida Sina teed?
- Räägime ...
(...huvitav, kelle mõõka püüti needusest vabastada, et ta seda kanda saaks...)
* * *
Elizabethi õukond peale Aja kollapsit.
Neil on külas Jules Verne, kes räägib kiiresti ajaloost edaspidi...
Kuninganna: Võtsid kuningal pea maha... kes te ise selline olete.
-Prantslane.
- See on mingi vandenõu kuninganna vastu!
* * *
Avalon, Inglismaa olemus ja süda. Tema valitsejanna, Morgana le Fay nõuab fööniksit.
- pakkumine, et see fööniks võiks olla Jean d'Arc ... (kellega prantslased tookord siis sõdisid, huvitav???)
* * *
PS.
Ja mulle meeldis olla Kuldsüdame pardakompuuter!!!