Kuna ma olen endiselt veel mängu lainel, siis ma teen kohe otsa lahti ja kukun muljetest mulisema.
Mäng oli tapvalt tore ja teie, kes te ei tulnud - kahetsege!
Õmblejannat oli tõeliselt lustlik mängida (kuigi teatud inimestele ütlesin, et olen rekreatsioonikorraldaja, mis pole ka ometi vale), teiste kommentaarid selle kohta olid intrigeerivad.
Siilid olid toredad, poleks osanud soovida paremaid õhtusöögilauakaaslasi. Meie mõlemate õnneks on lord Nopski saanud sellise tasu, mida ta vääris.
Vahtkond oli... muljetavaldav. Kuigi näiliselt reluktantsed infot jagama, oli neil lõpuks ikkagi suhtekliselt lihtne kätte saada see info, mida vaja oli.
Eeee aadlidaam, kellele me malet õpetasime, oli tore.
Mialee, sinuga oli väga hea koos mängida, väga lõbus oli vahepeal kuulata, kuidas sa oma tütrele epistlit loed.
Koogi alt saadud võti, mis avas ukse purpurse lukuga tuppa, oli huvitav pööre. Esimesel korral polnud toas küll midagi. Sellest hoolimata oli ka esimesel korral sealt keeruline välja saada, kuna järsku voolas koridor inimesi täis ja idee poolest poleks vist keegi tohtinud seal toas olla.
Teist korda tuppa saades oli wannabe-Jumanjit päris lõbus mängida, minuga õnneks eriti midagi ei juhtunudki ja õmblejannade supertrio (mina, Sillu ja Mialee) sai kätte reaalsuse ankru.
Võlurite kohta tuleb mainida, et nende ignorantsus oli suisa füüsilist valu tekitav. Kui teile öeldakse, et on leitud reaalsuse ankur, siis võiks ju vähemasti uurida, kas tõesti on tegu millegi olulisega, mitte karjuda, et neil on suuri ja vägevaid asju vaja teha, mille tulemusena nad saavad teada, et... neil on vaja reaalsuse ankrut. Mida nad siis enam ei saanud.
Ometi oli väga huvitav vaadata, kuidas võlurid pead laiali mööda maja rigi jooksevad ja seda ankrut otsivad, mis turvaliselt meie käes on. Kui me siis ütlesime, et me viskasime selle välja, olid ka gemmide ilmed ägedad. Aga ega me pole idioodid.
Ja lõpp oli tore ja pretsedenditu. Ei ole tarvis olla võlur või kangelane, et midagi suurt korda saata.
Seekord päästsid päeva õmblejannad.
Mainiks ka seda, et oli väga tore öösel Marteni, Sillu ja Lohega Aliast mängida. Magamata peast hoolimata tuli see hästi välja.
Ootame järgmist mängu!