[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Erieni muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Erieni muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Erieni muljed

PostitusPostitas Tanel 19:04 10. Aug 2008

Teeme siis otsa lahti.

Kõigepealt tahaks öelda et täiesti super korraldus oli. Koht, toidud, meelelahutus, kõik lõi illusiooni päris peost. Ei olnud papptaldrikuid ja plastikkahvleid, muusikat ei mänginud kellegi vana makk kusagil nurgas, ei olnud peaaegu üldse näha kusagil maailma ja/või rolliväliseid asju jne jne. Ehksiis olustik ja õhkkond oli viimasepeal. Lisaks, vähemalt niipalju kui mina nägin, olid rollid hästi kirjutatud, kõik tundus sujuvat ja mängujuhid olid ka äärmiselt operatiivsed ning igalpool saadaval. Väga meeldis ka see et oli vaeva nähtud taustaga ning et kõrgaadlil oli ressursse mida kasutada ja millega kaubelda.

Enese mängukogemusest ehk hiljem, aga väga meeldis peale mängu kuulata teiste muljeid ning aru saada et nii palju toimus ümberringi mida mängusiseselt vaid silmanurgast märkasid kui üldse.

Midagi negatiivset ei olegi nagu meeles, isegi mängu hilinemine oli positiivne sest see tähendas seda et turiste mängualguseks enam ei olnud :)

Muljeid ja pilte paluks! ;)

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

Re: Erieni muljed

PostitusPostitas hoarmurath 19:15 10. Aug 2008

"Oeh," ütleb Erregela ja mõtleb et nüüd on ta vist teinud kas midagi väga geniaalset või midagi lolli.

Erregela al-Kabir on nüüd kamba hullude meeste (ja ühe neiu, kui ma õigesti mäletan) allilmas ning üritab vist ikka veel maailma päästa. Hämmastav oli see et kuidas mingi hetk läksid lihtsalt asjad selliseks et kogu aeg oli miskit teha (või rääkida) ja kellelegi seletada ja käske mitte kuulata ja ringi joosta ja üldse.

Väliselt oli kõik ka väga ilus, toitu ei jõudnud kahjuks palju nautida sest oli vaja jälle joosta kuhugi miskit rituaali tegema või midagi muud. Ise tegelesingi põhimõtteliselt siis kas turvameeskond olemise või maailmapäästmisega (ja vahepeal sai ka natuke inimestele seletatud et mis toimub ja muid lollusi tehtud). Isiklikud vabandused nendele, keda ma kas kuskilt välja lükkasin või headel eesmärkidel uimastasin või ringi tirisin või piinakambrisse viisin - teha oli vaja ja vahendeid eriti valida ei olnud.

Tean et on küll Erieni muljed, aga tahaksin öelda et Juunior ja Erien olid omavahel väga hästi kokku viidud, kuigi alguses mängusiseselt pidasin paljusid hulludeks ja eks lõpetas ka vaene prints selle pärast piinatavana et me teda üldse mitte ei uskunud. Huvitav, et kas oli siin tegu hea koostööga erinevate GMide vahel või läks mängul lihtsalt nii hästi. :D

Lõpp oli ka väga hea, ja ma loodan et nendest müntidest ka ikka kasu oli.

Eriline tänu Sauronile, Ghostile, Mimicule, Iardacilile (oh sind vaesekest küll, et sul kogu aeg sellised nägemused olid) ja kõikidele teistele, kellega ma rohkem kokku puutusin aga kelle nimesid ma kas ei tea või hetkel ei mäleta. Tänu ka tublidele teenijaneiudele, kes hoolimata oma kurjadest salaplaanidest alati ilusti toitu pakkusid ja/või juua tõid.

Seitsmendat tahaks, ilgelt. Teete ju, eks. Tehke. :D

Tänan ka Flo'd, kellega küll väga mängida ei saanud, aga kes mind ilusti mängule tõi ja tagasi koju ka viis.

Lisaksin ka seda et minu must villane keep läks kaduma. Kui keegi leidis ja kaasa võttis, siis palun PSige mulle, oleksin väga tänulik.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 20:12 10. Aug 2008

Tänan kõiki mängujuhte ja osalejaid.
Tänan Lendyat dekoratsioonide eest.

Vabandan teenijannade ees, et teil nii ränk mäng oli, ma pole veel sellist agarat sebimist näinud. Enne mängu kuukus hulk inimesi ära ja seepärast vähenes teenijate hulk, niiet teie tegite topelttöö. Tõesti vaimustav.

Vabandan ka Balori ees, kellele jäi roll saatmata mingi imeliku juhuse läbi. Roll oli olemas, justkui saadetud, nii kindlalt, et ei taibanud üle küsida. Ilmselt avaldas väsimus mõju. Hästi kahju igatahes.

Erieni gm-e oli liiga vähe ja seepärast jäi aja puuduse ja väsimuse tõttu palju tegemata, mis plaanitud. Kahju.

Rakvere linnus on äge koht. Mulle oleks meeldinud, et samal territooriumil oleks liigelnud 200 inimest, siis oleks rohkem melu olnud, praegu oli kuidagi tühjavõitu.
Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 20:45 10. Aug 2008

Mul on alati see häda, et ei viitsi kijra panna pärast mängu oma muljeid -- siis luban mõttes, et kirjutan muljed üles ja seda momenti ei tule. Seega hästi lühidalt: väga hea näide et kuhu võib olustiku ja keskkonnaga sihtida omadega ja et nii kah saab. Isegi valvemeeskond tegeles suuresti lossi valvamisega. Tubli töö.

Negatiivne osa olid muidugi need kalanägudega igavlejad, kel endale keerluline tegevust-suhtlust leida -- neid oli samas tunduvalt vähem kui ma kartsin.

Mängu algset ideed vaadates oli tunne, et appi-appi, siin on puhas rollimängublokkide armee. Kõigepealt aadel + lihtrahvas = see et aadel püüab oma elitaarsust ülbusena välja mängida ja ei suhtle poolte mängijatega ega saa seda teha isegi kui tahaks. Siis see, pulmapidamine mingigi kava järgi tähendab, et vägivalda tuleb väga ohjes hoida ja ohutunne on iseenesest ju huvitav, aga teisalt on bofferlarbis ikka väike verepulm sisse kirjutatud ja siis on konflikt nende kahe asja vahel ja hübriid on veel hullem kui üks või teine eraldi võetuna. Võib-olla peaks mõtlema rohkem sellistele (verd valavate) põhiseltskonnast eristuva vaenlastega mängudele, kus ongi NPCd, kes selgelt eristuvad ja ongi pahad ja vaenlane omade seas on pigem suur erand kui reegel. Meil praegu on vist kippunud mängude stiil sinna serva, et kõik segatakse ühte potti kokku ja suheldakse mingites väikestes usaldusgruppides ja...

Heietama hakkasin.

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Lalaeth 23:43 10. Aug 2008

Fantastiline
Suured tänud kõigile osavõtjatele ja tormiline aplaus korraldajatele!

Mis siis muud kui et ... PILTE !!
Lalaeth
Asjatundja

PostitusPostitas Aweron 0:13 11. Aug 2008

Olen laisk ja kopeerin siia pisut muudetult oma blogiposti :)

Eile õhtul, kui jalad olid all ringisibamisest ümarad ja vere asemel voolas energiajook soontes, oli küll väga “wtf?” tunne, kuid täna, puhanuna on isegi tunne, et läks asja ette kogu see üritus. samas oli näha et neli Erieni Gmi kogu selle massi peale oli vähe, seega järgmine mäng tuleb maksimaalselt 60le inimesele, kui ta tuleb. Kunagi. Äkki. Siiski saime suhteliselt hästi hakkama, kuigi mõned pangepanekud jäid hinge närima. Acrata ja Arcanar, me uued kaasorgunnijumalad, said ka väga hästi hakkama, ilma nendeta poleks seda mängu tulnud. Muidu tänaks Rakvere lossikõrtsi kokandustiimi, kes meid kenasti aitas ja talus, Dymust ja tema tulejumalatest kaaslasi, me elavmuusika gruppi ja kõiki, kes võtsid vaevaks kohale tulla ja mängida. Tänkjuuverimeni :)
Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 5:36 11. Aug 2008

Väga lahe oli! Suured tänud nii Erieni kui Juuniori korraldajatele ja kaasmängijatele.

Rakvere linnus, pulmamelu, kõik lossis toiminud segasudes ja muu muutsid mängu ülilahedaks. Muidugi jah, infotulv ja erinevate jamade liitumine/kombineerumine ähvardasid lõpptulemusena hulluks ajada, mingi hetk kui sai taas püütud mingile asjale lahendust või vähemasti Sauronit leida, sai küll jõutud crashimise äärele, mingi hetk lihtsalt tekkis tahtmine oma pead pikalt ja põhjalikult müüriga tutvustada.

Aga jah, antud peol oli Kõrmiku kahele põhiametile (maag ja maailmapäästja) olemisele lisandunud ka valvemeeskonna liige olemine. Vahepal toimunu oli teda ka omajagu upgreidinud. Vanade ja uute sõprade ilmumine, maailmade segunemine ning probleemide lahendamine viisid kõigi kolme ameti segunemise ja ohtra koguse töökohustuste tekkeni. Kuigi jah, nagu öeldud, mingi hetk polnud enam selge, et mida me teeme.

Meeldiv oli ka muidugi see kui suht tahtmatult sai Erieni tegelasega täidetud ka need eesmärgid, mis oleksid olnud mu juuniori tegelasel. Lihtsalt oli vaja lohe vabastada ja see sai tehtud... Omajagu laheda tunde tõi endaga kaasa ka peale oma elu lahedama/võimsaima loitsu tegemist alla sööstmine, et allilma minna.

Sauron, Hoarmurath, Iardacil, Ularie, Mimic ja Sauroni väesalk... suured tänud kas siis hea seltskonna, vestluse, lahedate mänguelamuste või kõige mainitu eest. Oli tore teiega koos mängida.

Austusega, Kõrmik
Õhumaag ja Damieni salga liige.
Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 10:32 11. Aug 2008

Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

PostitusPostitas Inxu 11:01 11. Aug 2008

Tänud korraldajatele.
Lõbus oli - tõeliselt lõbus.
Mina küll veetsin suurema osa ajast vahelduva eduga piinakambris ja vangikongis. Aga korda 5-6 käisin sealt lühemalt või pikemalt "värsket õhku hingamas". Ja kuna ma selleks ajaks olin silmini seda narkootikumi täis, millega "mügitamise" tõttu mind esimest korda üleüldse sinna piinakambrisse viidi (sest piinamise puhul minu aadliseisus ega sugu midagi ei tähendanud, aga läbi otsima ei vaevunud mind keegi ja käekotis peitus igasuguseid huvitavaid asju narkotsist kuni pistodadeni), siis olin ma ka suhteliselt hulljulges tujus... Mistõttu õnnestus üks trepist alla viskamine - kahjuks küll ohver raviti kohe terveks... ja üht teist veel.
Mäng lõppes minule nii, et hulkusin piinamise käigus ära raiutud varbad kotis ringi ja otsisin mõnda vaba preestrit (mustlanna jutu kohaselt olevat need suutelised mu varbad külge tagasi panema - mingi kaheksavarbalisena poleks ju lootusekübetki, et kuningas minust kunagi veel huvitatud võiks olla), aga kõik oli ametis mingi nõmeda maailma päästmisega ja minu tähtsast varbaprobleemist ei tahtnud keegi midagi kuulda...
Ahjaa - väga kaval oli kellestki lasta lendu kuulujutt minu surma koha, milletõttu perekond lakkas pingutamast minu päästmise nimel ja mina oleks võinud jäädagi sinna vangikongi mädanema, kui mul omal piisavalt pealehakkamist poleks olnud...
Inxu
Rändur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Crata 11:17 11. Aug 2008

my inner child is a mean little bastard - anon

ACrata
Crata
Mistress

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 12:48 11. Aug 2008

Esimene, kuigi äärmiselt kasin, pildirull on üles laetud

http://www.dragon.ee/gallery/main.php/v ... en6/tanel/

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas stuart 12:51 11. Aug 2008

Oooo, mul lööb siiamaani adrenaliini lakke, kui ma laulatuse lõpule mõtlen 8-) . Miuke tulesammas, onju. :1: :D
Adrenaliini ja eufooria hulga koha pealt pole mul tõesti paremat mängu olnud, ainuke miinus ehk oligi GM-ide vähesus, mille tõttu mul endalgi palju asju viibis, sest tuli GM-e mööda lossi taga otsida :5:
Vastuseks mitmele küsijale, see avalik Baalile pühendamine ja seejärel kadumine ei olnud absoluutselt ette planeeritud, vaid see idee tekkis umbes tunnike enne tseremooniat, kui ma Baali poole palvetades (seda oli tunda, ainult maagialiik anti vist vale ;) ) sain Chloe käest teada, et mul oleks selline võimalus. Mõtlesin veidike ja seejärel hakkas see üha parema ideena tunduma, eriti just mängu "huvitavamaks" tegemise koha pealt :rolle: Kohusetunne, onju ;) Seejärel kulus enamus aega pürotehnika ja tule otsimisele ja mõtlemisele, kuidas seda kõike efektsemalt teha.
Aitäh Chloele kannatlikkuse eest, Altonile pürotehnika eest (ja selle eest, et ikkagi ei pannud seda suurt ilutulestikku minu selja taha võlvkaare alla :P ) ja muidugi tuleneelajatele, kelleta poleks kogu see kupatus pooltki nii efektne olnud.
Ja ei, ma ei kuulanud kogu aeg kõiki pealt, see oli vale mulje ;) Ma kuulasin ainult aeg-ajalt ;)
Imestama pani see, et hiljem kuulsin mitmelt poolt, KUI paljud tegelikult teadsid või kahtlustasid, et ma Baali preestrinna olen... ja mitte keegi ei võtnud mitte midagi ette, keegi isegi ei vihjanud ega küsinud selle kohta (kui ehk see küsimus väe olemasolu kohta välja arvata). Tahaks hea meelega teada, et miks siis ometigi, ma ei olnud ju niiii hirmuäratav ;)

Igastahes, sõbrad, kohtumiseni allmaailmas! ;)
stuart
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Angelic 15:26 11. Aug 2008

Armastus on hõbeniit kõigi meie vahel...
Angelic
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Florian 15:57 11. Aug 2008

Viimati muutis Florian, 16:12 11. Aug 2008, muudetud 2 korda kokku.
Elul on ilusa une nägu
Florian
Raudkäsi

PostitusPostitas Arcanar 16:01 11. Aug 2008

Suured tänud kõigile mängijaile. Olite pingutanud ning end korralikult üles löönud - suur osa ajastukohasusest oli otseselt teie teene. Teenijad - te olite uskumatult lahedad. GM'id - teiega oli väga tore koos sellist üritust luua.

Esitan ka palve kõigile, kel on mängu kohta arvamusi, hinnanguid ja seisukohti: Me tahame neid kuulda. Mida detailsemat tagasisidet me korraldajatena saame, seda parem. Kirjutage palun, mis jättis soovida, mis vastas teie ootustele täpselt, ning mis ületas ootusi, kui selliseid asju ka oli. Selline tagasiside on esiteks kasulik teave meile mängu analüüsimisel. Samuti aitab põhjalik ja detailne tagasiside inimesi motiveerida oma saavutusi kordama ja/või ületama.
What doesn't kill us, makes us stronger.
Arcanar
Meister

Järgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 30 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll