Kust alustada? Kust alustada?
Ilge jama sai kokku keeratud ja seejärel ära lahendatud, altar sai hävitatud ja ülesehitatud ja ma isegi ei tea kui palju oma verd ma igale poole kallasin ja pärast ära jõin.
Sai jahtida müstilisi taevast tulnud kive ja puudega suheldud. Sai matta mürgitamise ohvreid ja vaadata eepilisi stseen minevikust. Ja lisaks sai veel natuke ohverdatud.
Lühidalt öeldes: oli mõnus.
Minu suured tänusõnad GMidele teie suurepärase töö ja eepiliste U/NPCde eest. Erilised tänud loomulikult Sakslasele, kelle rolli saab vist kokku võetud sõnadega "tuli, sõi, sai ohverdatud". Kurjus/Häving/Pimedus oli samuti üks tegelane, kelle kohalolu tegi asjad palju põnevamaks. Hämmastaval kombel oli see olend, kes kandis rahva seas nime Kuripaha, üks mõistlikumaid tegelasi mängul (anna mulle oma altari eest andeks, onju Ivell ).
Suur tänu ka Ghostyle ja Yoshile selle eest, et nad olid valmis minuga hommikul pool 9 mööda metsa ebakõlasid otsima tulema ja Daleiosele, kelle seltskonnas oli lausa lust riitust läbi viia.
Suur äitäh ka mu kaaslastele. Mind imestab, et need, kes ei kutsunud Jahti välja, meid maha ei löönud. Ja Alton, sinuga võiks teinekordgi Orkilaagrit otsida. (seega me tegime ju lausa 2 diversiooni).
Tänan ka Chloe't, kelle (paranoia) tõttu, ei pidanud ma kogu oma rahavaru toidu peale kulutama.
Samuti eriline kiitus mu ihukaitsjatele, kes suutsid maha magada selle ühe korra, kui mind realselt rünnati, kuid kes kandsid hoolega mu asju. Barbar, teinekord ära mine kuhugi metsa ilma minu teadmata. kas sa siis ei tea, et väikesed tüdrukud on ohtlikud.
Ja Hoarmurath, sinu tõttu vaatasin ma pool ööd skeptiliselt seljataha, kartes sind seal noaga kohata.
Nüüd ootame rõõmsalt oma pilte, TPsid ja uut mängu;)
Siiralt teie (veidi kärsanud ja elektrit täis),
Punane Maag.