Postitas Hellera 0:23 8. Sept 2008
Säärelihased valutavad. (Aga ma olengi ju nõrguke.)
Nohu on põskkoobastes (vau, ühe ööga) ja ajud tunduvad tatti täis olevat. (Aga ma olengi ju nõrguke.)
Tuba on täis mingeid märgi nartse, mis vaikselt kuivavad ja põrandal on mingid vidinad, mille täpsemat otstarvet ja kohta hakkan ma otsima homme.
Ma olen õnnelik.
Vähemalt mängu kohta pealt.
Ma julgeksin öelda, et see mäng kuulus minu elu parimate mängude hulka (mida on küll terve peotäis, ent siiski).
See oli eneseületus.
Sest mina olen arglik ja pole hoopiski harjunud sellega, et mina kindlustan enda taga tulijatele ohutu tee ja pean leidma selle varitsuse, mis seal metsas kindlasti on. Või et mina pean esimesena sisenema varemetes majja. Või nii edasi.
Aga Anko ju ei kartnud. Tal ei pilgu silmi selle peale.
Ja nii ma siis läksin.
Ja tegin, mida ma pidin.
Ma usun, et järgmisel korral olen ma juba julgem.
Jah, see, et mina olin põhiline ründe- ja kaitsejõud, oli täiesti uus ja suhteliselt joovastav kogemus.
Ma tahaksin vabandust paluda, et ma alguses Oshit (seda musta preestrit) usaldasin (pärast seda, kui olin ta ära tapnud). Aga õnneks sain ma ta ka teist korda maha lasta, siis juba jäädavalt.
Samas, ma usun, et minu elueepiline käik mängu lõpul* lunastab selle patu. I mean, ma päästsin ilmselt meie kõigi elud (kuigi jah, teised oleks ka varsti teadvusele tulnud jnejnejne.). Aga jah, see oli üks eepilisemaid ja lahedamaid asju, millega ma mängudel hakkama olen saanud.
Vahva oli see, kuidas me Gobliniga mängu alguses tunnikeseks ära kadusime GMide kaardilt. XD. Tegelikult oli meil ülipõnev ja me müttasime sügavalt IG varemetes ja uurisime kompleksi.
Eepiline oli öösel metsas joosta ja otsida kadunud kaaslasi. Mis sest, et me neid eriti ei leidnud. XD.
Tore oli Markusele põlve kopsu suruda, mutante maha kõmmutada, inimeste peale karjuda (see, mis Aurum seal lõpupoole korraldas, oli suht koomiline juba), näha tonte seal, kus midagi polnud (tõsiselt, öösel tundus, et igal pool on varitsus ja kui piisavalt mingit põõsast vahtida, jäi mulje, et seal ikka läigatas midagi ja et seal keegi on), Mirju preestrile seletada oma vandenõuteooriaid (millest põhiline osa seisnes selles, et ta on osa kambast mõrtsukatest), uurida mutantide siseelundeid (miniatuurne põrn ajus? No tõesti!) ja olla kogu aeg nii märg, nii märg (hommikul olin ma põhimõtteliselt nagu vette kastetud, mantel-pluus-seelik olid sõna tõsises mõttes läbimärjad).
Parim hetk mängus oli siiski see, kuidas, selle asemel, et mingit totrat riitust teha ja oma elu ohtu seada, otsustasime lõpuks Mirju preestrinna maha lasta ja sealt jalga lasta. See oli midagi nii teistsugust (enamasti kõik ju ikka üritavad... "head olla"? Ei. Pigem... maitea...) ja samas nii selgelt see, mida meie tegelased peaksidki tegema. Ses suhtes, me kõik olime individualistid (vähemalt kergelt) ja harjunud ikka oma nahka päästma. Haldjad võtku neid kahte karjuvat vaimu, kes teineteist tappa üritavad, meie kaome siit. XD.
Aitäh GMidele - teid oli piisavalt (ei tundnud kordagi puudust) ja noh, mäng oli... nagu... hea! XD
Vabandused Mirjule - aga noh, sa said ju aru, et sinu surm oli vältimatu.
Aitäh Goblinile - väga lahe oli sinuga paaris mängida. Andeksi, et ma su sisse vedasin (maagia koha pealt), aga selline Anko lihtsalt on.
Ja aitäh ka kõigile teistele - (täiesti suvalises järjekorras) Erlessale, Sillule, Danile, Mirjule, Markusele, Jakole, Martenile ja muidugi ka enparitele!! Seltskond oli meil ülihea! Väga mõnus oli teiega koos mängida!!
Järgmine mäng tuleb! (*surub Monale kaks revolvritoru kuklasse*)
Anko Terlan
P.S. Soovitus GMidele - ärge laske enparitel tühja passida ja vettida, te oleks võinud palju rohkem mutantide rünnakuid korraldada. Kuigi samas, mina küll kartsin, et neid tuleb rohkem, nii et olin pidevalt, pidevalt valvel ja lasin pilgul maastikust üle käia.
*Noh, ma tean, et ilmselt loevad neid poste ka need, kes mängul ei käinud, niisiis: Asi oli juba lõppemas, kui äkki näeme, et tulevad kaks venda, ilmselt mutandid. Ronisime kiirelt mäe otsa, sest seda oli lihtsam kaitsta ja olime valvel. Siis tekkis segadus, me enam ei saanud aru, kas nad ikka on mutandid. Ootasin, et nad laskekaugusse jõuaksid, kui äkki karjus üks neist, "Massivalu!". See. Oli. Ootamatu. Piinlesime maas ja nad suutsid meid kõiki ära uimastada, enne kui midagi teha saime. Lamasin betoonil maas ja lugesin. Kuulsin, kuidas nad teistelt relvi ära korjavad ja palvetasin, et mina jõuaksin enne sajani lugeda kui nemad minu revolvriteni. Ja nii läkski. Kui sada kukkus, hüppasin istuli ja lasin nad sõelapõhjaks. Mu tegelane oli väga tige.
"Minu jaoks on ta jätkuvalt kehastunud mässulisus." - Märt