[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - LARP: Vampiir 3 - Klubi "Dimensioon" 31.12.08 Tartus

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

LARP: Vampiir 3 - Klubi "Dimensioon" 31.12.08 Tartus

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

LARP: Vampiir 3 - Klubi "Dimensioon" 31.12.08 Tartus

PostitusPostitas Curunir 15:32 16. Nov 2008

Ebling Soovitab:

ehk Kuratlik Kohtumõistmine

Mängu plakat: http://www.cecorp.eu/vampiir3_mini.jpg

Vampiiride needus tähendab olla surematu, elada igavesti.
Isegi teises ilmas.

Plahvatus oli tugev. See põletas ära kõik, mis talle ette jäi. Ja ette jäi talle palju. Meeletu valu, kui siiani surematu liha teie luudelt ära põles ja silmad täitusid valgusega, mis on eredam, kui päike.
Ja nüüd olete te siin.
Dimensioon on kohutav koht, mis on loodud just selliste olendite jaoks nagu teie, kes te olete ära põlanud Looja armu. See on vangla keset igavikku. Antirealsus. Peegelpilt.

Ja just siin peate te astume vastu oma kõige suuremale vaenlasele. Iseendale.

Kõik on valmis.
Kohtumõistmine võib alata.

31.12.2008 - 01.01.2009 saab Tartus (Kastani ja Näituse ristil) toimuma C&E Corpi LARP Show, mis ühendas endas meeleoluka aastavahetuse ja Vampiiri seeria kolmanda LARPi.

Ajakava:
14.00-16.00 Saabumine
16.15 Üldbriif
16.25-23.45 LARP
LARPile järgnev uusaastapidu kestab orienteeruvalt kella kuueni hommikul.

Süüa saab larpi ajal. Orienteeruvalt kella kaheksast õhtul on kõigile avatud rootsi laud.
Enne LARPi algust pakutakse kergeid suupisteid, seega lõunasöögi soovitan teil kodus süüa.

Üritusele ei ole lubatud kaasa tuua oma alkohooli, kuid kogu ürituse ajal on avatud baar, kust võivad soovijad osta juua ja tõenäoliselt ka midagi kerget söögipoolist

Ürituse orienteeruv algus ja kogunemine toimub kolmapäeval, kolmekümne esimesel detsembril kell 14.30-15.30.
Ürituse lõpp on esimese jaanuari hommikul kell 11.00.

Osavõtutasu:

Kui maksta enne 14.detsembrit 2008:
ürituse pääse: 250 krooni

Kui maksta pärast 14. detsembrit 2008:
ürituse pääse: 300 krooni

Raha kanda!
Alexander Maasik 1100263131 (hansapank)
Selgitusse: Vampiir 3, oma nimi

Registreerumine.
Registreerumiseks saata e mail aadressile registreerimine@cecorp.eu või PS mulle, Curunirile
Kirjas mainida:
Täisnimi:
Fooruminimi:
Vanus mängu ajal:
Kas omad tervislike komplikatsioone?
Kas tuled vana tegelasega (kui sul see on) või soovid uut tegelast?
Uue tegelase puhul, missugust tegelast mängida soovid?

Pärast registreerumist saadetakse teile kõigepealt registreerumise kinnitus ja siis lühike kirjeldus teie rollist/rolliuuendusest, mis aitab teil mänguks valmistuda.
TÄIESMAHUS ROLLI/ROLLIUUENDUSE SAATE ALLES PÄRAST OSAVÕTUTASU MAKSMIST!

PS: Kui te ei saa vastust oma regamisele kolme tööpäeva jooksul, oleks soovituslik uuesti teada anda: vahest juhtub, et mailid ei jõua kohale.
Samuti on soovituslik teada anda, kui olete ka ära maksnud. Just in case

NB: KOSTÜÜMIDEST:
Mängul vampiire ja muid surnuid mängivatele tegelastele kehtib riietusstiil: Seksikad Hippid
Mängul Ingleid ja muid taevasaadikuid mängivatele tegelastele kehtib riietusstiil: Pintsaklipslased
Mängul deemoneid muid põrgu elanike mängivatele tegelastele ei kehti kindlat riietustiili ja mängijad võivad oma kostüümi ise täielikult valida.

NB2: Vampiiride lühiajalugu (ja maailmakirjeldus) on saadaval siin:

NB3: Kui teie rollis pole just öeldud teisiti, siis ei ole mängijatel lubatud mängul võtta mitte ühtegi bofferrelva!
Kui teie roll peaks teile lubama omada relva, siis on lubatud ainult 2. ja 3. generatsiooni boffrid!
Ürituse soovituslik vanusepiirang on 16 eluaasta, kuid alati on võimalikud mõned erandid

Kohtade arv on piiratud.

Jääge kuuldele!
Korraldusmeeskond:
Curunir, Steff, Margot, Ghostwizard, Dragonknight, Marili ja Markus
http://www.cecorp.eu/foorum
Viimati muutis Curunir, 16:21 26. Dets 2008, muudetud 2 korda kokku.
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

Re: LARP: Vampiir 3 - Klubi "Dimensioon" 31.12.08 Tartus

PostitusPostitas Curunir 13:23 18. Nov 2008

Registreerunute nimekiri!
(uuendatut: 26.12.08)
Tärngia on tähistatud maksnud mängijad ja sinisega rolli kättesaanud.

1. Die
2. Efka
3. Kuriboh*
4. Ülo*
5. Mirju*
6. Ivellios*
7. Liisa J*
8. Idril*
9. Zelor*
10. Erlessa*
11. Windlord
12. Kadikas
13. Miko*
14. Dani
15. Goblin
16. Marii*
17. Sillu*
18. Berilac
19. Ebling*
20. K2rts
21. Argkunn*
22. Mort*
23. Magnus
24. Daleios
25. Lalaeth*
26. Terry*
27. Alleria*
28. Seemneke
29. Attila*
30. Kr66t*
31. Merike R
32. docsf*
33. Melian
34. Merike P
35.Taliesin
36. Suur Rass

37. Angelic
38. Hannes
Viimati muutis Curunir, 22:11 30. Dets 2008, muudetud 44 korda kokku.
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas GrimReaper 22:17 19. Nov 2008

Ma ei ole isegi nimekirjas..
aga kahjuks ei saa tulla ka. 29-12 - 4.01 olen londonis
I don't want to start, Any blasphemous rumours
But I think that God's Got a sick sense of humour
And when I die I expect to find Him laughing
GrimReaper
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 15:17 30. Nov 2008

Kuulutusse on lisatud link Vampiiride lühiajaloole ja maailmakirjeldusele.
Samuti lisatud märkus mängul lubatud relvastuse osas.
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dani 0:43 4. Dets 2008

Vox clamantis in deserto...
Dani
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 19:59 10. Dets 2008

Tuletame meelde, et mängumaks tõuseb järgmisest esmaspäevast.

Probleemide ja makseraskuste jms korral võtke ühendust Curuniriga: 55540537 või msnis: elesgalilooja@hotmail.com (reede-pühap neti teel kättesaamatu)

Samuti kutsume neid, kes soovivad tulla ja pole veel registreerinud, sellest aegsasti teada anda. Teeksite korraldajate töö palju lihtsamaks.

Yours Truly
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 10:34 16. Dets 2008

Alates tänasest on mängumaks 300 krooni.

Samuti, kuna Korraldajatel on veell palju ideesid, on välja pakkuda mitmeid rolle nii gruppidele kui üksikutele mängijatele.

Huvi korral võtke minuga ühendust.

Yours Truly,
Curunir
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 12:07 16. Dets 2008

INTRO vol 2

"Tänaseks lõpetame." esimene kohtunikest hakkab oma kohvrit kokku pakkima.
"Mis meid homme ees ootab?" teine kohtunik vaatab küsivalt Prokurööri poole, kes oma toolil tagasi nõjatub. "Homme on," ütleb süüdistaja: "äärmiselt raske tööpäev. Maailm lasti just õhku ja kogu see seltskond sajab siia sisse."
"Mina küll ei kavatse siin kohtusaalis kõiki neid hingi vastu võtta. Siin läheb nii umbseks"
"Aga lähme siis kuhugi mujale."
"Väga hea, homse protsessi teeme Klubis, siis saab vahepeal puhata ja ka mõistlike olenditega suhelda." Esimene deemon on nüüdseks oma kohvri kokku saanud ja oma kaaslasega liiguvad nad ukse poole.
Uksel pöördub teine neist ümber: "Nighöggr, kas sa tuled ka?"
"Ei," Nighöggr naeratab: "ma arvan, et jään siia süüasja kokku panema"

...........................................................

Peaingel Miikaelil on olnud raske päev. Kogu see paberimajandus, teate.
"Ole nüüd, Miikael, võta õhtu vabaks."
"Sa tead ju, ma ei saa" Miikael libistab pilgu üle kirja, mis ta laual lebab: "Tööd on vaja teha."
"Mis sa seal üldse loed?"
"Ah? See ei ole midagi, mitte midagi.." Kiri liigub kiiresti peaingli laualt sahtlisse. "Aita mul parem mõelda, kust uut koorijuhti leida."

..........................................................

"Ole nüüd mõistlik. Sa olid ikkagi vampiiride isand."
"Käi põrgu, deemon"
"Ma olen üpriski veendunud, et just siin me hetkel asume. Ütle mulle nüüd, mida ma tahan. Ma jään juba peole hiljaks."
"Enne saab Peetrusest peaingel, kui ma sulle midagi ütlen"
"Hea küll," deemon ohkab: "Eks proovime siis uuesti Pühitsetud veega vanne."
Kusagilt Dimensiooni sügavusest kõlab karjumist.

......................................................

"Oleme me siis kokku leppinud? Me kohtume Ballil"
"Jah, Messire, kõik saab olema nii nagu käskisite."
"Väga hea, teavita seda narri.
Me lendame"

....................................................

"Kas kõik on valmis? Kuidas ma välja näen?" Markii pöörab end peegli ees ja vaatab seljataga seisjatele naeratades otsa.
"Suurepärane, mu armas" Naine markii seljataga hoiab käes piitsa. "Kõik on valmis"
"Ja isegi minul on uus kübar selle tähtsa õhtu puhul" Torukübaras noormees hüppab Markii ja peegli vahele: "Kuidas ma välja näen? Kas hoiab ilusasti?"
"Sa näed välja nagu kärnkonn tema jaoks liiga kallis ülikonnas"
Torukübaraga deemon heidab jälestust täis pilgu noorele neiule, kes nurgas toolil istub ja jalgu kõlgutab. Too näitab talle keelt.
"Hea küll, hea küll. Lõpetage ära" Markii ajab end sirgu.
Ta tõstab käe ja teeb sellega hoogse liigutuse. Justkui vibutades taktikeppi või mõõka.
Järsku on nende ümber suur saal, laual aurab toit ja kusagil mängib nähtamatu orkester.
"PIDU ALAKU!"
Uksed vajuvad lahti.
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 16:20 26. Dets 2008

Hetkeseisuga on nende roll edastatud kõigile mängijatele. Täna või homme saavad kõik, kes mängivad deemoneid veel ka lisalehe.

Kuigi mängule ei pea kaasa võtma oma toidunõusid, võiksid mängijad kaasa võtta mõne rollimängulise joogianuma. Kes see ikka tahaks põrgus plasttopsiga ringi käiia, eksole

Vahetusjalatsid on soovituslikud.

Mängumakse võiksite endiselt tasuda.

Ajakava (lisatud ka esimesse postitusse):
14.00-16.00 Saabumine
16.15 Üldbriif
16.25-23.45 LARP
LARPile järgnev uusaastapidu kestab orienteeruvalt kella kuueni hommikul.

Probleemide korral on Curunir saadaval: 55540537
Talveunes
Curunir
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dwar 2:39 3. Jaan 2009

Lõbus oli!

Järgmisel korral jälle... :love:

Pildid tulevad järjest . Kvaliteet ei ole just parim...

Hipist/deemonist fotograaf/kuninganna Elizabeth I :5:

PS. Head uut aastat!

PPS. Kooki ja kohvi (auguga tassist) piinamise asemel. :roll:
I wish my lawn was emo, so it would cut itself.
Dwar
Tuleloitsija

PostitusPostitas Erlessa 10:35 3. Jaan 2009

Ma ei mõista, miks mul kõikide piltide peal suu lahti on.

Aga väga tore oli igastahes!
Bosom Friends Productions // real-world GM
Erlessa
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas k2rts 13:22 3. Jaan 2009

minu piltidega läheb hetkel aega kuni ma nuputan välja oma parooli ja muud asjad :(
akna taga sajab vihma ja kuu on kõrgel kõrvade kohal
k2rts
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Marduloc 1:27 4. Jaan 2009

Mina olen ainult kahe pildi peale jäänud, ilgelt jama, lootsin ikka hunnikut poosepilte rate jaoks. :D

Aga fotograafile kivi kotti tulevasteks klõpustusteks. Harjutamine teeb meistriks.
Marduloc
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas k2rts 2:01 9. Jaan 2009

nii nüüd on siis minu kaameraga jäädvustatud pildid ka üleval. kõik mis te pildile saite temaga on riputatud galeriisse. ja eks te ise teate millega te seal vahele jäite 8-)
akna taga sajab vihma ja kuu on kõrgel kõrvade kohal
k2rts
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Curunir 15:05 9. Jaan 2009

Aastavahetusest thetud video on saadavas kahes eri kvaliteediasmes:

http://cecorp.eu/vampiir/vamp3low.wmv
http://cecorp.eu/vampiir/vamp3med.wmv

Nautige.
Talveunes
Curunir