[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - CreepyLARP: "Ajaga Võidu" 22.-23. august + MULJED

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

CreepyLARP: "Ajaga Võidu" 22.-23. august + MULJED

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

CreepyLARP: "Ajaga Võidu" 22.-23. august + MULJED

PostitusPostitas Dru 18:38 6. Aug 2009

Pilt

Mis siis kui sa saaksid olla õnnelik?
Mis siis, kui sa saaksid ise valida oma õnne?
Mis siis, kui sa saaksid kõik, millest oled unistanud?
Mis hinda sa selle eest maksaksid?

DD House Presents:
Creepylarp “Ajaga Võidu”

Aeg: 22.-23. august
Koht: Laagri, Tallinn
Hind: 125 eeklooma
Watching you: Deira, Dru, Poogen

Mängu algus on 21:00
Täpne saabumisaeg on täpsustamisel, tõenäoliselt mõned tunnid varem. :2:

Tähelepanu! Oluline info.

Soovituslik riietus: Miski, millest teil kahju pole, ent siiski rollipõhine. Kahju selles suhtes, et kui peaks kokku saama igasuguste ligade, lögade jms ebameeldivaga, mis ei pruugi maha tulla.
Teid on hoiatatud, tagajärgede eest me ei vastuta.

Kaasa on tarvis võtta: Iseennast, Hea Tuju, Magamiskott ja/või -matt. Söök ja Jook on kohapeal, selleks vajaminevad tarbeesemed samuti. Nõud peseb igaüks ise ära ja tuletagem meelde, et musti nõusid pole mõtet maha visata - Killud toovad õnne ainult siis, kui oma nõusid puruks peksta.

Kohalesaamine: GM(id) tuleb(tulevad) teile vastu Viru keskusesse. Jah, Virru. Sealt lähme bussi number 18 peale ja sõidame Viljaku peatusesse. Sealt edasi on 10-15 minutiline jalgsimatk mööda asfaltteed. Ja olemegi kohal Rebase teel. Kaardid on meie sõbrad, kui keegi arvab, et ta ikkagi ära eksib. :?

ERILISELT OLULINE.

Raha kanda palun alljärgnevatele kordinaatidele:

Nimi: Dru
Arvelduskonto: __________________ (SEB)
Selgitus: Creepylarp ja nimi (midagi sellist, millega ma teid ära tunneks, kthnxbye)
Summa: 125 eeklooma.

Pööran tähelepanu ka sellele, et maksmistähtaeg on 16.08.09. See on pühapäevane päev ja selle päeva lõppemisel tõuseb osalustasu 150 eekloomale. :1:

Edit: Dru muutis ära nime ja a/a nr, et see ei oleks enam guugeldades leitav :)
Viimati muutis Dru, 15:46 4. Nov 2016, muudetud 2 korda kokku.
Dru
Seikleja

Kasutaja avatar

Re: CreepyLARP: "Ajaga Võidu" 22.-23. august

PostitusPostitas Attila 11:19 7. Aug 2009

Tervitan ja soovin edu! :)
Ainult noriks liigitusega, eeldades et mängul ei ole hulganisti võõrkeelt rääkivaid osalejaid. CreepyLARP? No milleks on seda va inglise keelt vaja siia.

Pakuks kohemaid midagi asemele ka: Õõvalarp, judinalarp, jubelarp, õuduslarp... Annaks veelgi midagi omakeelset, originaalset ja ilusat välja mõelda. Jõudu. :)
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dru 12:35 17. Aug 2009

Tänasest on mängumaks 150 eeklooma!
Dru
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dani 1:52 24. Aug 2009

Hmm, ütleks midagi larbi kohta, et ei jääks muljet, et kellelgi pole midagi öelda, sest ma kuulsin pärast mängu, kuidas kõigile meeldis.
Jopakollad olid päris kurjad. Minu tegelane kahjuks mahajäetud majadesse kondama ei tahtnud minna, nii et sealsest actionist jäin ilma, aga hirmutavaid hetki oli siiski, enamasti kurjade mustades rüüdes ja värdküüntega elukate ootamatu ilmumisega seotuna.
See, et kurjuse jõud meid võitsid (KOLME sekundiga) oli og võttes ka täitsa tore.
Minu tegelane suutis kuni oma surnud sugulase väljailmumiseni ennast veenda, et kõik need kummitused ja mingid imelikud kogud on kõik täielikult tavaloogikaga seletatavad, olgu selleks siis hologrammid, vene maffia, kgb/fsb või nende kõigi kombinatsioon.
Ma olen tegelikult ilgelt väsinud, seega ma rohkem ei hakka praegu rääkima, sest ma kardan, et äkki on mu laused juba praegu raskesti jälgitavad. Aga vähemalt olen ma oma panuse antud teemasse andnud ja jään nüüd pilte ootama :)
Vox clamantis in deserto...
Dani
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Taliesin 10:45 25. Aug 2009

Tõepoolest, peaks foorumisse ka kribama ja ütlema, et hullult lahe oli.

Tipphetked olid minu jaoks muidugi seal mahajäetud majas, kuhu ainsana Dani ja Altoni tegelastel oli mõistust mitte minna. ("Seal mahajäetud majas põleb tuli ja meil on insuliini vaja. See on ilmselgelt lõks. Lähme! )
Nojah, mõte, et ehk on koos kindlam, hajus umbes siis, kui nägin seina peal kirja "Only one will get out alive" ja peas tekkis väga loogiline muster sellest, kuidas see kõik tõesti väga hästi ümbruskonnaga kokku klapiks. Uksed läksid ka lukku - ja ülakorruse aknast, kust väljahüpates oleks võib-olla midagi ehk ära murdnud või väänanud, aga oleks vähemalt sellest neetud kõledast majalabürindistst, kus mitte midagi ei näinud ja mille seinad viitasid aeglasele mõrvaseeriale, välja pääsenud. Ja siis nägime me neist akendest all uste juures neid mustade rüüde ja värdküüntega tegelasi.
Kuradi õudne oli ikka küll.
Muljetaks ehk pikemalt, aga hetkel ei ole aega
südamlikult,
teie Too Tüüp Pintsakuga
suurte autodega veetakse surma /päev on tuhm/ kivi on hall /elekter ei anna armastust/ -fs-
Taliesin
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Deira 13:45 25. Aug 2009

Niisiis. GMid on endid ka nüüd korralikult välja puhanud - meeletutest viimase hetke ettevalmistustest, mängust, kus kõik plaanid tahtsid nina all laiali vajuda, ja koristustöödest, mis vältasid terve mängujärgse päeva (viimase asjana sai põrandad, kust enne oli tund aega liiva ära imetud, puhtaks pestud, see juhtus kell 20:00).

Te olite suurepärased. Tuhat tänu kõigile mängijatele - te suutsite üritusele ootamatut vürsti anda ja oma kohati (vähemalt meie jaoks) veidrate lahendustega GMid kergelt kimbatusse viia. Loodame siiralt, et kõik osavõtjad jäid asjaga rahule ega kahetse kulutatud raha ega aega. Meie ei kahetse igatahes midagi peale selle, et kõigi tegelaste rollipõhiseid mooduleid ei jõudnud käiku lasta.

Õppida on meil Druga sellest kogemusest nii mõndagi. Kui teil on aega ja viitsimist elamusi ja konstruktiivset kriitikat jagada, siis võtame need hea meelega vastu, kuna tegemist oli meie esimese päris ise korraldatud mänguga, aga kindlasti ei tahaks, et see oleks viimane.

Suur ja pehme kalli NPC-dele, kes pidid valdava osa oma ajast suurtes komistamist soodustavates keepides aknast sisse ja välja hüppama, pimedas naelaseid laudu sisaldavas majas ringi müttama ja mööda mättaid ja auke täis heinamaad jooksma.

Meeldejäävamaid momente yours truly jaoks:
Esimene jopakolla, kes püüdlikult end 15 minutit märgatavaks üritas teha, aga kellest mitte keegi enne välja ei teinud, kui ta mängijatele juba nina alla ronis.
Gaasimaskiga jopakolla, kes enpari otsa komistas. Sellest väljaarenenud torn: kinniseotud Stenver -> gaasimaskiga Dru -> tool.
Kogu tühja maja stseen. Eriti vägev oli jopakolladele ventilatsioonitoruga peale jooksev Myffu.
Pucade mängimine. Me kuulsime kogu aja jooksul umbes kahte küsimust, millele vastates oleksime me saanud teid aidata, ent varjude tegevuse tulemusena ei saanud me neile otseseid vastuseid anda. Masendav.
Alton vs löga täis vaas. X)

Neid momente on veel, aga ma kardan, et kui veel kauaks heietama jään, unustan olulise teadaande ära.

Suur must taskulamp (tõenäoliselt Myffu oma)
Pruunid velvetpüksid
Hall triiksärk
Eesti lauamäng
"Dorian Gray portree"

Lõpetuseks jagaks kõigiga mõnda mängu ajal sündinud luuletust, autoreiks Kristel ja Märt.

minul on üks kana
ta on kole vana
ja kole
nagu golem

laua peal on kahvel
ma arvasin, et see on vahvel
laua peal on vahvel
ma arvasin, et see on kahvel
ja kahvel teeb NJÄU!

seitsme maa ja mere taga
printsess suure rõõmuga
lasi aadrit kaarega
When millions of tons of angry elephant come spinning through the sky, and there is no one to hear it, does it - philosophically speaking - make a noise?
Deira
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dru 15:24 25. Aug 2009

Mu kullakallid mängijad :D

Suured kallidpaid ja maiuspalad teile! Te olite täitsa tublid.
Ma pean kahjuks tõdema seda, et üritades mängijaid mitte alahinnata, me ülehindasime neid. Aga vähemalt llõppeks hakkasid mingid asjad koitma. :7:

Kurjuse jõududega polnud pistmist, nad olid lihtsalt omamoodi varjuolendid ning nemadki peavad ju sööma, või ei? :D
Tijah, Kristel oli peaaegu ust lahti saamas, kui Jopakolla ta ära sõi. Võti kukkus keset esikut maha ja sinna ta jäigi. Keegi vist isegi ei üritanud teda üles korjata.
Goblin ja Maarja suutsid Jopat eemal hoida mingi aja Issameiet lugedes. Jopakolla taganes ja minus süttis lootus, et äkki vähemalt osad pääsevad välja. Siis aga lõpetati Issameie lugemine ja... KalliAMPS! .. Oehh.

Ka minu üks lemmikkohti oli teie kokkupuude mahajäetud majaga. Ja põhimõtteliselt olekski olnud nii, et "Last one alive gets out." , me NIIII lootsime, et keegi flippib ära ning vähemalt üritab kõiki ära tappa. Nähes aga, et seltskonnas mõrvareid pole, tuli rakendada Jopakollade rünnak.
Oh seda karjumist ja üleõldist õudu, kui nad akenda taga kopsimas ja kraapimas käisid. Ja oii neid paanikalisi karjeid, kui nad sisse said. Myffo katse pika ventilatsioonitoruga Jopat ära tappa kahjuks ei õnnestunud. :lol:

Ja... te ei kujuta ette, kui lõbus oli seda ette valmistada. Eriti vahva oli toda maja täis sodida. Enparitele andsime kätte kriidid ning lasime nad majja lahti. Mina maalisin verist "Last one alive gets out. Srsly." ja kuulsin, kuidas enparid naeravad. Läksin mina siis üles ja leian sealt eest suure roosa südame, mille sisse on kirjutatud "VÄGISTATUD" .. Järgmine sein, kuhu Stenver parasjagu roosa kriidiga kirjutab
"Ma ei ole hull. Ma ei ole hull" ja Deira sinna samasse kõrvale valge kriidiga "Oled küll. Oled küll."
"The Angels have the phone box!" :1:

Jah, minu Jopakolla mängimine ei olnud eriti edukas xD
Must mask all ja gaasimask veel peas, teate, ma ei näinud MITTE midagi. Liikusin umbes diivani suunas, sest oletasin, et Stenver seal pikali on. Teel sinna, leidsin ma ta aga põrandalt nign koperdasin sinna otsa. Mõni sekund enda kogumiseks, taipasin, et see, mille otsa ma komistasin oli Stenver ning siis ma kadusin. Alles hiljem kuulsin, et mind olevat tooliga pekstud. Ausalt öeldes, ei näinud ega tundnud ma küll mitte midagi xP

Ja te ei kujuta ette, kui õnnelikud me Deiraga oleme, et te rahule jäite. Kuigi meile mingi hetk tundus, et asi ei liigu ja teil on igav, tuli välja, et asi polnud üldse nii. Minu tänud ja kiitused teile ning ...

Thank you, Come again! :D
Dru
Seikleja

Kasutaja avatar

Re: CreepyLARP: "Ajaga Võidu" 22.-23. august + MULJED

PostitusPostitas Dru 19:22 25. Aug 2009

Enjoy! :D
Dru
Seikleja

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 23 külalist