Aaah!!
See kõik oli nii lahe:D Esimesest hetkest viimseni ja edasigi veel:D Alguses, mina istun arvuti taga, teen mida iganes ma teen ja järsku avastan kirja kelleltgi, kes nimetab ennast Melian'iks.. Huvi suur, avan kiirelt kirja ja üsna ootamatult avastan, et mind kutsutakse säärasele mängule. Põhjuseid võis olla mitu, miks ma pidin üldse ennast vaevama ja edasi uurima, kuid kui juba nii armsad inimesed kutsuvad, siis ei saa ometi külma nägu näidata. Peale mõningat vestlust tema ja Terry'ga mõistsin, et ega sellest pääsu ei ole, tuleb midagi nii toredat ette võtta, mis lõpuks osutus paremaks, kui ma oskasin arvatagi:D. Olles hakanud Tallinnast liikuma vaatasime nukralt tee ääres seisvaid hääletajaid, kelledest me mööda sõitsime, kuni lõpuks tekkis täiesti ootamatult üks WTF hetk^^. Nimelt sõitsime kellestgi väga tuttavast mööda - "DRU!!", karjusid kõik:D Otsekohe kinni pidanud arvas üks noormees, et temale küüti pakutakse, mis oli muidugi üsna kurb, et pidime säärase pettumuse valmistama peale hetke, mis pidi olema üsna suur võidu tunne. Sellegipoolest jooksis enamus meeskonnast Dru'le vastu ja peagi olime viiekesi teel Tartu suunas.
Mängule jõudnult oli suur heameel näha nii paljusi tuttavaid inimesi ja hiljem nende suurepäraseid tegelaskujusi, kes praegu ei tule isegi kogu koosseisus meelde. Roll oli suurepärane, ma sain kolm naist:D:D, kelledega ma reaalselt küll sain natukene vähem rääkida, kui oleks soovinud IG, kuid siiski ma loodan, et piisavalt. Ma sain olla pidevalt selline unelev, "pea pilvedes" isiksusega inimene, kellest eriti keegi välja ei teinud, kuna kakleja hinge ju võitluskunstid hüljanud maalijal eriti ei ole
. Samas ei olnud ma kasutu, sest oma suurepärase (IG suurepärase, OG suht kesise:D) kunstioskusega aitasin kaasa (niipalju, kui mina tean) Orika välja ajamisele:D Ma maalisin talle tera selga!! Hiljem ka küpsise kõhtu, kuid see võis pigem ta nälga kustutada, kui mürki küpsises levitada:) Samuti usun, et sain abiks olla meelitamisel maalilt koostisosade nimekirja rituaaliks, kuna kellegi teisega ta eriti kõneleda ei soovinud:D (Mina Sinuga ei räägi, Sul on kole lõust!:D). Samas oli ka suurepärane võimalus oma armastuslugu arendada mu kõige kaunimaga, mu päikesekiir, mu arm - Pajupuu:). Me saime gildi liidrilt, Ritsikalt, loa abielluda!!:D Kahjuks sai enne mäng läbi, kui me selleni jõudsime, aga see-eest saime me mängu lõpuni olla armukesed.
Kindlasti tänan ma kõiki, kes mängul üldse olid, alustades lähedamatest inimestest, nagu Pajupuu ehk Mirju. Väga hea armukesena olid:D Hoidis mind õrnalt, kui tuuleiil, kuid tugevalt, kui tamm. Elupuu armastab sind elu lõpuni vaatamata Su minevikule:). Kirsiõis - Randiel, päris tore oli rääkida ja esimest korda koos mängida. Üsna hästi jõudis kohale see ülelöömise üritus, kuid meestegelastele heidaks ette nende viisakust. Kurtisaan pole mitte ainult vaatamiseks:D Väga hea nägid välja. Kolmandaks Melyan, kelle IG nime ei mäleta, aga vähemalt saime me siiski natukene rääkida. Tänan soovituse eest, olla ettevaatlik oma näitsiku pärast, aga siiski saime me loa kooseluks^^. Kahjuks ma nii palju ei tegelenud võitleva osapoolega mängus, et mäletada kõiki klanniliikmeid, kuid kindlasti tänan Ritsikat - Kõust/Ghost, väga hea mäng ja tänan õnnistuse eest tekitada perekont Puit! (Pajupuu ja Elupuu):D Samuti meeldis mulle kogu sõdalaste kamp, kes pmst hoidis kunstiinimesel turvatunde alles, kui õues mässasid vaenlased:) Väga toredad olid kummitused, kes olid tõesti väga eepilised, kuna Vanaisaga oli säärane kogemus: "Vaatasin ukse poole, nägin kummitust, olles imestunud säärase viirastuse tõttu vaatasin küsivalt otsa oma pruudile, kes samuti nõutult seisis. Vaatasin uuesti kummitust mõne hetke, ning jälle, kõige kiiremaks silmapilgugks heitsin pilgu oma kallimale. Olles kiirelt pea tagasi pööranud avastasin, et kummitus on kadunud". See oli sedasi ka OG:D Ta lihtsalt kadus ära:D:D Noore neiu vaimuga oli aga jube kogemus, kui ta järsult üsna selja taga valjult kriiskama hakkas ja seda mitu korda, mis iga korraga ehmatas. Imetlesin raamatukoguhoidjat, kel oli suur hulk keerukaid teoseid kaasas, mis nagu ma tean, olid kõik käsitsi tehtud ja mõni isegi sulega maalitud, mis on üsna raske tegevus, kui tarvis on pikka kirja kenasti paberile saada. Samuti imetlesin Mona't, tema hiigelsuure mõõgaga:D EPIC! Väga meeldis Dru, ehk siis korealanna, kelle levinuim vastus mingi kombe rikkumisele oli, et ta võib seda teha, kuna on võõralt maalt, ega tunne siinseid harjumusi ja tema aksent oli samuti meeldiv:D Tänan Mari't, kes mulle säärased toredad ürbid kokku mätsis, kuigi üks varukas oli teisest erinevas mõõdus, siis see oli varjatud teise kuuega, mille ma laenasin Andreselt, keda ma kah tänan, kuigi ta mängule ei tulnud. Samuti austan kõiki teisi tegelasi, nagu Mort, kelle seljakoti ma ekslikult Tallinnasse vedasin, või Magnus, kes on niisama lahe alati:D Viimaks tänan ma kõiki Gemme ja abi GM'i:D Suurepärane töö organiseerimisel nii üldise mängu suhtes, tegelaste välja mõtlemisel kui hüvede varustamisel. Abigemmi nime ma kahjuks ei mäleta, kuid ma kuulsin, et paljud tegelased on Sinu välja mõeldud - Tänan:) Terry - Kanavardad olid tõesti üsna maitsvad, rollide laiendused vahvad ja muu värk oli kah kena. Ning viimaks Melian, suurepärane teostus. Hoidsin nii mõnelgi hetkel tuju üleval ja alati aitasid, kui rollis paistis auk tekkivat tegevusepuuduse tõttu, mida reaalselt ei juhtunudki. Kõige vahvam organiseerimine ja teatud maal poleks olnud see, mis ta oli, ilma Sinuta ja ilmselt poleks ka mina seal olnud muidu. Kõikidele GM'idele suur tänu veelkord mängu eest, kogu toidu, mida oli tõesti lademetes, suurepärane asukoht ja isegi tekid võimaldati. Kogu seltskond sai magatatud ühel korrusel, peale kena kummituse, kes otsustas all ööbida.
, mis on Orkutis, kuna ma ei viitsinud mujale kontot teha.
Tuhat tänu veelkord, teie Azraél