Väga vahva mäng. Mulle ülimalt meeldis. Kõigepealt suur kiitus korraldajatele sellise super huvitava maailma eest. Nii detailselt lahti kirjutatud ning nii palju informatsiooni ning see, et teadmiste oskuste eest tõesti anti veel infot juurde. Lõpuks oli seda infot nii palju aga see oli tõsiselt hea. Suur töö, oli kohe näha.
Nagu ma ütlesin, maailm oli ülimalt vahva aga sama vahva oli kogu see seltskond. Kõik need erinevad rassid ja kuidas see kokku sattumine töötas. Oli ikka suht tunda, et teatud punt vältis ja ei rääkinud teistega ning selline sisemine hõõrumine täiesti toimus, aga kui vaja, ühise vaenlase vastu, ühinesid kõik. Ehk väga vahvad tegelased ning kostüümid, grimmid.. see kõik aitas olustiku loomisele geniaalselt kaasa.
Tegu oli seeria esimese mänguga ning tunda oli, et see on alles algus. Me ainult saime õrnalt tunda seda peamist kihti, millesse me satume.. seda teed või rada nagu vihjed vaikselt tulid mängu jooksul. Selline seoste loomine, õigete liinide otsimine. Mulle väga meeldis see, et kui otsida, oli mingeid liini kõigil ja kuidagi väga vahva oli see, et hakkad rääkida lihtsalt kamina ääres istuva tüdrukuga ja saad täiesti ootamatult tõmmatud mingisse tegevusliini. Et igas nurgas võis oodata midagi uut ja see, et ei pidanud olema üliaktiivne (mis antud puhul minul rolliloogiliselt täiesti välistatud oli), et tegevust oleks.
Toit oli väga hea
ja kogu see atmosfäär.. see maja, see valgus.. ja see külm, oli ka väga sobiv. Ei olnud liialt külm.. õues olemine oli täiesti üleelatav.. ning tegevust jätkus kõikjal.
Ma arvan, et see moment, kus vari ilmus oli täiesti super. Kõik oma kõige tugevamate loitsudega kohe varju suunas. Mängu parim moment ilmselt. Väga võimas ja eepiline. Näitas, kui erilaadsed tegelased kõik koos on.
Ehk siis jah..
tore mäng oli.