[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Teeks väikese aastakokkuvõtte?

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Teeks väikese aastakokkuvõtte?

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Teeks väikese aastakokkuvõtte?

PostitusPostitas Irve 17:09 10. Dets 2009

Kuidas teile tänavune aasta larbi teemadel tundus? Mis oli tore ja mis mitte?

Meeldetuletuseks larbikalender: http://www.larp.ee/kalender/

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

Re: Teeks väikese aastakokkuvõtte?

PostitusPostitas rammjalg 17:59 10. Dets 2009

Kas ma olen pime või ei ole selles kalendrid jüriöö üless tõusu
rammjalg
Asjatundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 18:22 10. Dets 2009

Ta võib sealt vabalt puududa, kui korraldajad end sinna kirja ei pannud :)

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 14:55 23. Dets 2009

Ma tean, miks keegi ei vasta. Või vähemalt miks mina ei vasta.
a) ma pole ju käinud igal pool. Valin oma 3 ürituse vahelt parima, millest üht ma pealegi ise korraldasin ja kaks ülejäänut olid ühe ja sama mänguseeria osad? Imelik oleks ju.
b) raske on hinnata ühes kategoorias eri tüüpi mänge.
c) Pärast keegi veel solvub, kui teda ei nimetata, mäh, siis klaari ning seleta, kes see viitsib?!

Äkki peaks olema hästi pikk anonüümne hääletus lihtsalt, kus kõik üritused üles loetud ja siis saab oma lemmikule hääle anda? Puhtsubjektiivselt ja selgituseta.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tanel 15:34 23. Dets 2009

Jõudsin see aasta vaid ühele larpile, ja see oli Jää ja tule laul 1. Mis oli igati äge ja toredasti korraldatud muidugi.

Kunagine Galadthon Anuvrael

Death Before Dishonour - Resurrection Before Lunch.
Tanel
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 16:03 23. Dets 2009

Lühidalt ja lihtsalt:

Jää ja Tule laul: üllataja (eeldasin eimidagi ja oli põnev)
Talvine lauamängulaager: väga äge üritus (on muidugi shanss, et polnud üldse 2009)
Kes armastab Ing Ghollti?: kummastaja
Drägonilaager: 4e järelkatsumine ja kõlbmatuks tunnistamine, vihm rikub laagri
Beleriandi lood: kostüümivaev, overrule (ja koidune sääsemets oli äge)
Mütofest: õhustik oli parem (aga tekkis tunne, et pole enam žanriotsing vaid nii jääbki)
Verevaen: kahju, et ei käinud
C:\Mängud: tore kiiksukas, aga sihtgrupp ja mängijad ei kattunud. lõpus oli kook.

Kiilakad Küülikud panid veebilehe kinni.
Urg lõpetas.

Aasta lõpus tekkis aeg dragon.ee-d parandada ja blogiprojekt käima lükata.
Lisaks pean ütlema, et te küll ei tea seda aga päris paljud meie seast viitsivad päriselt ka asju teha ja aidata, mis on väga tore.

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 23:28 23. Dets 2009

Ing Gholtth - Vahva, veider ja tore oli mängida isikutega, kellega tavaliselt mängida ei saa.
Thanaria II - Olin GM. Vahva, veidi logisev, aga rahval oli tore. Minul ka.
Thanaria III - Pean järjekordseks isiklikuks läbikukkumiseks, tegureid oli palju. Mängijad olid muidu toredad.
Beleriand III - Aasta kõige eepilisem larp.
XIV Juunior - Oli tore mängida joodikust kääbikupreestrit. Ei meeldinud ühe teatud mängija poolt mängu ära rikkumine.
Saatuse Rajad V - Olin NPC, frustreerisin nii mitmeid mängijaid, aga saavutasin oma plaanid. Meeldis iroonia - keegi ei tahtnud uskuda 100% siirast hingevalvurit.
Jaapan III - Väga moodulirikas mäng, põnev roll, head kaasmängijad, hea toit, äge miljöö. Aasta parim larp minule kui mängijana.
Thanaria IV - Veidi parem kui eelmine, vigu oli siiski.
Tiair I - Väike mõnus algajate mäng, mille suhteliselt ja isiklikult ära omasin. ;)
C:/M2ngud - Aasta omapäraseim larp. Mängisin Lara Crofti. Vinge ja põnev, ka veidi logisev ärakukkunud mängijate tõttu, aga muidu tore.
Fyerellal I - Olin samuti GM. Mängijatele üldiselt meeldis, kaasa aitasid ka hea toit ja hea koht. Isiklikult õppisin GMina samuti palju.

Lisaks selle hakkasin kaasa tegema ka Sisalikus. Kokku tegin neli larpi, ja aitasin teha ühte. Peaks vast nii öelda GMi kokkuvõtte ka tegema. Igatahes GMi ja NPC jaoks parem aasta kui PC jaoks, ilmselt ei tehta eriti mänge, kus PCna viitsiks käia.

Rohkem väga ei olegi.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

PostitusPostitas Pallando 10:57 24. Dets 2009

Pallando
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas KEK 13:10 24. Dets 2009

Aga lohed ongi olemas ju :)
KEK
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Terry 13:21 24. Dets 2009

Häbiasi, et antud teema nõnda väheaktiivne on, teen siis ka suu vaikselt lahti.

Ei olnud üleliia aktiivne aasta kahjus, vaid mõned seeriamängud. Pean kurbusega tunnistama, et paljud mängud ei tekitanud peas sellist kindlat sädet, et sinna tahan ma nüüd minna ja seal tahan ma kindlasti mängida.

Vampiir 3 - Päris omanäoline üritus, seltskond oli ääretult muhe ning minu kui mängija koha pealt kujunesid asjad väga meeldivaks, kui välja arvata see, et lõpus sattusid ma tuhande aastasesse vangistusse, aga see polnudki ju nii hull. Olin kostüümiga rahul, ilus olemine teeb mängusisese meeleolu alati paremaks.

Vampiir 4 - See mäng oli võrreldes eelmisega juba klass madalam, põhiliselt seetõttu, et tegu oli seeria viimase mänguga ning GM-id üritasid võimalikult ruttu (4 tunniga täpsemalt) tõmmata kõik otsad kokku. Nende eesmärk oli see, et peale jääks moodul, mis toob endaga kaasa maailma hävingu. Kahjuks oli minu ja veel päris paljude teiste mängijate moodulid seotud mingit pidi maailma jätkumisega. Nii, et kui ma kõik endast oleneva tegin ja miski tööle ei läinud GM-i sõnul, siis oli haigelt tunda seda, et asjad ei töötanud ainuüksi seetõttu, et nn "võitma" pidi moodul, mis lõpetaks maailma. Nii, et minul väga lõbus polnud. Aga ma olin taaskord oma kostüümiga rahul ja seltskond oli muhe.

XIV Juunior - Aasta parim mäng minu jaoks. Olin küll kõigest NPC ja siblisin niisama GM-ide tahte järgi ringi, kuid see mäng oli pehmeltöeldes (arvestades GM-ide vähest kogemust) ikka väga hästi korraldatud, ma mõtlen just tehnilist poolt. Toitu oli nii palju. Hästi nauditav. Tegevusetust oli minimaalselt ja, kui tuli ka pool tundi vaikust ja passimist ette, siis selle kompenseeris huvitav seltskond ja hilisem tegutsemine.

Jaapan III - Olin GM. Endal oli tunne, et kõik läks metsa.. Sain ühe olulise õppetunni: Ära mitte-mitte-mitte kunagi vali GM-i asjade laoks majakest, kus puudub elekter. Ööpimeduses oli ikka väga meeldiv vajaminevaid asju ja kostüüme otsida. Mängijate vastukaja oli aga positiivne, nii et poolteist kuud tööd ei läinudki vist väga luhta.

Thanaria IV - Olin enda ja kaaslase kostüümiga hirmus rahul. Toit, mida mängukoha peremees pakkus, oli hirmus hea. Üldiselt oli nii, et minu jaoks oli liiga suur jõupingutus püsida kogu öö üleval ja enamus mängust istusin tegevuseta. Võib-olla seetõttu, et GM otseselt polnud minu rolliga nii palju tegelenud, kindlasti aga seetõttu, et seeria neljandale mängule on väga raske sisse sulanduda. Samas avastasin, et Aapo mängib väga hästi malet. See oli tore üllatus.

Verevaen - Jäin haigeks ja olin kurb, et möllama ei saanud tulla.

Loodame, et järgmisest aastast võib oodata midagi veel paremat!
Kohvitassid on kaunid.
Terry
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas narmer 22:09 3. Jaan 2010

Uus aasta juba algas, aga 2010 esimene mäng pole veel toimunud, seega ideaalne aeg aasta kokkuvõtteks. Mõningad eredamad hetked möödunud aastast:

C:/M2NGUD- esimest korda GM oldud. Selle mängu ilus läbiviimine oli parim selle aasta larbi kogemus.
Beleriand 3- aasta üllataja. Nimelt ball oli palju lõbusam, kui ma arvata oskasin. Paneb mõtlema, et oleks võinud ka varasematel aastatel ballile minna.
Sotahuuto- Parim lahingukogemus, endiselt.
Talvelaager 4 ehk Jää ja Tule laul 1 (minu jaoks jääb ta ikka Talvelaagriks)- Suurepärane kombinatsioon sõjamängust ja seiklusest.
Vampiir 4- Parim tegelane, väike väljavõtte tegelase kirjeldusest:"Roll: Ninja"- ja rohkem polnudgi mul vaja teada.
Saatuse rajad 5- Parim grupp, selline grupp on lihtsalt lõbus.
Thanaria 3 ja 4- Parim kostüüm, mida seni endale teinud olen ja mitu samasugust kostüümi tegid asja ainult paremaks. Pilt ka, et teaksite, millest räägin:

Võibolla jäi nüüd midagi kahe silma vahele, sellel aastal sai siiski rohkem kui kümnel mängul käidud.
narmer
Meister

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll