Ing Gholtth - Vahva, veider ja tore oli mängida isikutega, kellega tavaliselt mängida ei saa.
Thanaria II - Olin GM. Vahva, veidi logisev, aga rahval oli tore. Minul ka.
Thanaria III - Pean järjekordseks isiklikuks läbikukkumiseks, tegureid oli palju. Mängijad olid muidu toredad.
Beleriand III - Aasta kõige eepilisem larp.
XIV Juunior - Oli tore mängida joodikust kääbikupreestrit. Ei meeldinud ühe teatud mängija poolt mängu ära rikkumine.
Saatuse Rajad V - Olin NPC, frustreerisin nii mitmeid mängijaid, aga saavutasin oma plaanid. Meeldis iroonia - keegi ei tahtnud uskuda 100% siirast hingevalvurit.
Jaapan III - Väga moodulirikas mäng, põnev roll, head kaasmängijad, hea toit, äge miljöö. Aasta parim larp minule kui mängijana.
Thanaria IV - Veidi parem kui eelmine, vigu oli siiski.
Tiair I - Väike mõnus algajate mäng, mille suhteliselt ja isiklikult ära omasin.
C:/M2ngud - Aasta omapäraseim larp. Mängisin Lara Crofti. Vinge ja põnev, ka veidi logisev ärakukkunud mängijate tõttu, aga muidu tore.
Fyerellal I - Olin samuti GM. Mängijatele üldiselt meeldis, kaasa aitasid ka hea toit ja hea koht. Isiklikult õppisin GMina samuti palju.
Lisaks selle hakkasin kaasa tegema ka Sisalikus. Kokku tegin neli larpi, ja aitasin teha ühte. Peaks vast nii öelda GMi kokkuvõtte ka tegema. Igatahes GMi ja NPC jaoks parem aasta kui PC jaoks, ilmselt ei tehta eriti mänge, kus PCna viitsiks käia.
Rohkem väga ei olegi.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.