Postitas Tindome 21:40 31. Jaan 2010
Mulle meeldis.
* Suurim üllatus: minu mängus (e. minule ette sattunud mängus) parimat ja kõige sisutruumat rollimängu pakkus VG. Kõik Musta Vennaskonna esindajad, kellega ma suhtlesin või kasvõi kuulsin neid teistega suhtlemas, teadsid, kes nad on, mis nad on, mis on Musta Vennaskonna mõte ja olulisemad tunnusjooned. Kõige Jääm ja Tulem osa minu mängust oli raudselt nendega seotud.
V-o olid nad pisinatuke aatelisemad, kui raamatu Must Vennaskond, aga individuaalsel suhtlemisel leidsin ka küllaga pisikesi pahesid. Noh, mitte päris IGA vennaskondlane polnud viimase peal, aga ühtede eksimused said sujuvalt teiste poolt ära silutud ja kokku olen ma rabatud.
Nende rollimäng oli niivõrd tugev, et kui lahingu (mille sisse mina sattusin täiesti eksikombel) alguses läks lahti mingi lugemine "üks/üks, kaks/kaks, kolm/kolm" siis see konkreetselt ehmatas mind, sest ma olin niivõrd olukorda sisse läinud, et mingid sellised ilmselgelt lahingolukorda sobimatud hääled tundusid korraks totaalselt mõttetud. Noh, et umbes pool sekundit ma ei saanud aru, mis toimub, miks Vennaskondlased nüüd korraga numbreid hakkasid lugema?! Nii hea rollimäng oli!
Kahele neiule, kellest 1 oli Glover, ka tänulik noogutus. Mul ei olnud teiega eriti midagi peale hakata (Õun oli ikkagi ainult kamuflaazh ja Joan oli liiga hea südamega, et hakata hädasolevate noorte tüdrukutega hangeldama, samas liiga kalestunud, et nende tragöödiale ka väga kaasa elada), aga te olite kahtlemata usutavad.
* Suurim pettumus: Timo, Timo, kulla mees, MIS SA TEGID?! Jumal küll, kui ma hiljem inwe käest kuulsin, et sa konkreetselt viskasid väsinult minema minu ainsa reaalse võimaluse oma PÄRIS rolli mängida, ma ulusin taeva poole nagu hunt (neljajalgne)! Muidugi ma olin ise ka süüdi, viiksuda "Mäh? Mis? GM abi palun!" ei ole parim algus emotsionaalse, võimalik, et vägivallaga pikitud dramatragikomöödia lahtirullumisele, aga IKKAGI!!!
* Suurim kordaminek: Jõuda Amberiga koos oma liiga edukalt metslaste eest varjumiselt tagasi majja ja tagasi mängu ja suuta isegi oma saapad ja sokid üsna ära kuivatada. Ja mitte nutta ja halada!
Kokkuvõtteks ma ütleksin, et segaseltskonda arvestades, suurust arvestades (ligi 70 mängijat vist?) ning olusid (ideaalne talveilm, absoluutselt, aga ikkagi talveilm) arvestades väga hea tulemus oli. Ja tundus päris hea ettevalmistus ning loojutustamine ka olevat (kuigi ma sellest palju ei näinud, kahjuks).
Negatiivne: bussiga ei läinud hästi. Üks asi on see, et bussi ei tule ja bussijuht ei võta ühendust, aga natuke teine asi on see, et korraldajad veerevad minema, sellal kui pisikesed alaealised pudinad helistavad oma emmedele-issidele, et ise endale kuidagi transport orgunnida. Eriti kui "bussid käivad tihti" tähendab pühapäeval, et busside vahel on 50 min.
Ja enamik meist oli arvestanud varasemat Tartusselaekumist.
Isiklikult minuga polnud hullu, ma olen suur ja vana ja saan ise ka endaga hakkama. Pealegi ma kujutan ette seda tunnet, mis pärast mängu on, ja seda, et kui midagi väga probleemi vastu ette võtta ka ei saa, ei tundu olevat mõtet passima ja tossima jääda. Aga päris paljud inimesed oli üsna solvunud, et korraga oli nende transpordiprobleem üksnes nende endi oma, kuigi transport oli ju ometi lubatud. Et miks ei hoitud nende kätt hellalt ja ei näidatud, et korraldajatel ei ole kama!
Et mitte lõpetada negatiivse noodiga, siis: lumes koos Amberiga ringi sumbates sain selle lume suhtes kartmatuks, tugevaks ja vapraks. Mõtlesin koju tulles, kui mingid naljakad pisipisikesed lihased põlvede juures valutasid, et ma peaks midagi sellist ikka iga nädal tegema. Kindlasti oleks keha harmooniliseks arenguks hea.
Te andsite mulle tagasi talvearmastuse, mis viimase nädala jooksul kurvalt kuhtuma oli asunud!
Viimati muutis
Tindome, 23:28 31. Jaan 2010, muudetud 1 kord kokku.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!