Postitas hoarmurath 1:35 2. Veebr 2010
Ei ole see probleemide hulk nii suur. Kuigi - motivatsioon mängida sõltub üsnagi palju mänguvälistest teguritest. Läbivettinud sokkide üle pole vist virisenud, ega see kellegi muu kui mu enda probleem ole. Natuke vinguda vahetevahel võib, aga mitte kogu aeg.
Muidugi, kui lubatud transport ära kukub, eriti talvel, on see eepiliselt nõme. On lihtsalt. Isegi siis kui korraldajad süüdi pole. Loomulikult saab siis kõndida kuhugi bussipeatusesse ja liinibussiga minna, aga nõme on ikkagi. Eriti, kui oledki väsinud ja tahaks istuda, selle asemel, et kõmpida ja kõmpida...see on muidugi probleemiks vähese füüsilise jaksuga inimestel nagu minul.
Minu arvates võib neid mänguväliseid tegureid ära mainida küll muljetes, pole siin mingit politseid vaja, et mida võib ja mida ei või öelda. Lihtsalt et see on osa mängukogemusest, ja tahes tahtmata mõjutab see ka lõpuks üldmuljet. Mäng võib ju hea olla, aga kui sa veedad enamuse sellest migreenihooga telgis, siis sinu jaoks on see halb mäng (pole kohanud kedagi, kes migreeni naudiks, vähemalt). Nagu ka hea pidu on halb, kui sa parasjagu kempsus oksendad, vms. Mängu nautimine toimib üldiselt siis, kui füüsis enamvähem okei on. Ja see enamvähem okei oleneb tõesti kõnealuse inimese jaksust ja tahtest. Või siis, kui sa oled ennast nii sisse mänginud, et tühi kõht ja märjad jalad ei sega. Aga nii väga sisse elada enamus larpareid ei taha/viitsi/suuda.
Ja noh, üldiselt tuleb see vääksumine ikkagi nooremate poolt, kellel ei tulnud pähe kõiki neid tarku asju teha, mida suured larparid teevad. Väiksemana kannatad vähem igasuguseid jamasid ka. Eluline fakt.
Kui ma nüüd teemast täielikult mööda rääkisin, vabandust.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.