Ilma koha pealt - ega mängujuhid vist päris nii hullu ilma ei oodanud.
Aga ausaltöeldes olin pisut shokeeritud, et kõik ei teadnudki, et meil seal mingit maja pole. Kuna minu jaoks oli see ilmselge, ei osanud kuulutust ka sellise pilguga vaadata, et seda üle korrata teistele.
Mulle personaalselt mäng meeldis. Jah, ka meie tiim oleks pidanud pärast vägede ühendamist jalga laskma, aga üsna kerge oli leida põhjus, miks metsa vahele uitama minna (keemiku varandus + varitsus, mis meile osaks sai) ja kui juba metsas olime, siis läks alles tõeliselt lõbusaks. XD Külm ka polnud, kui põlvini lumes sumbata (kusjuures raja kõrval oli lihtsam liikuda kui raja peal).
Lõksud olid imeosavalt peidetud - ilma hiirelõksuta oli suht võimatu aru saada, et olid sinna sisse kõndinud, kui meil poleks Gerti kaasas olnud, oleksime tuimalt edasi kõndinud. Aga hiirelõksu plõksu oli väga hästi kuulda. Tardusime kõik paigale, mina vaatan nutuse näoga Poognale otsa:"Me oleme surnud, eks?" Ja siis saabus mängu parim hetk, kui ta ütles, et meil on isegi käed ja jalad küljes veel, ainult minu esikülg oli metallikilde täis.
Üldplotti see lugu väga edasi ei viinud, aga tegu oli suurepärase fillerepisoodiga.
Aitäh kõigile!!